Mátě někdo praktickou zkušenost s tímto produktem? Konkrétně s připevněním magnetku k tělu iPhone? Kolegova už nějakou dobu tento set má, jen mu přišel bez oboustranné pásky, kterou by připevnil magnet k telefonu.
Pakliže někdo máte link na ebay, kde jste si koupili tenhle set (ono je jich tam pod heslem fisheye stovky) tak šup sem s ním
Testuju výše zmiňované čočky (připevněné spartánsky ) a pozoruju že 4s se poměrně dost zahrívá, což při normálním focení nebývá zvykem. Má někdo podobné zkušenosti?
Minulý týden mi přisly ty co jsou v první odkazu... To magnetický kolečko co se lepí na telefon jsem dostal 6x. Sice je fakt že moc dobře nesedí, chce to pořádně vycentrovat a chvilku čekat než se pořádně přilepí. Jinak kvalitu fotek moc nezhoršuje, jen u fisheye a wide je v rozích vidět čočka, ale to se dá lehce ořiznout
Olloclip jsem taky zkoušel. Me na nem vadi (uznávám asi malicherne) jedina věc- ten rozměr je přesně na iPhone. Ale iPhone bez pouzdra. A bohužel i iPhone bez folie ve předu. Po několika pokusech o nasazeni se folie ruzne macka a krabati. Proto mi ted docela vyhovuje ten systém jakoby klipu. Dam to i na iPhone v pouzdru.
Zdravím, chtěl bych si koupit Gizmon Clip-On Lenses - Fisheye Lens ( http://www.fourcornerstore.com/collecti ... -on-lenses ), ale nemám paypal . Nešlo by se s někým domluvit? Peníze bych Vám poslal na účet . Předem děkuji