Objem iPhone tak max. 2-3 mm navic. To je tak akorat na folii typu iMat, Zagg atd. Pokud bys chtel mam tady originalku. Lezi mi tu prave kvuli obalu... (PM)
Zdravím, řeším problém jak efektivně připojit iphone 5s k mojí věži, ze které vede klasickej 3,5 jack. Samozřejmě není problém telefon prostě zapojit "jako na sluchátka", ale problém je v tom, že přes kryt telefonu tam ten jack z věže prostě nestrčim...
Nevíte někdo o nějaké dokovací stanici, která by měla v sobě zároveň line-out výstup, narve se tam telefon s obalem a nemusí se zapojovat zároveň sluchátkový výstup?
Googlim jak blázen, ale najdu všeho všudy 2. První má sice výstup na line out (originál apple), ale zase tam telefon nenarvu s obalem (nechci ho po každý sundávat - to pak ztrácí smysl), druhá (od Belkinu) vypadá lépe, ale zase se kromě lightning konektoru musí zapojit i přes vstup na sluchátka. To mi přijde strašně nepraktický. a opět to ztrácí smysl, protože přes obal opět jack nezapojím... Kupovat dokovačku i s repro mi přijde totál zbytečný, když disponuju dvěma audio systémama, které mají výstup na 3,5 jack...
preco nepouzijes bluetooth audio adapter? telefon nemusi by napevno v docku, mozes s nim normalne manipulovat a zaroven ti cez bt bude prehravat hudbu do tej tvojej veze.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
rony: Jestli to chápu dobře, tak se telefon ale v tu chvíli nenabijí? To už rovnou můžu "píchnout" jack do telefonu a vyjde to na stejno...
fAUST: Hele jen taková přiblblá otázka - nevylamuje se ten konektor v telefonu, když vlastně podstatná váha telefonu jde "do záklonu" a není tam opora? Uplně u toho zatínám zuby, když v tom vidím píchnutej telefon - ale jinak je to naprosto přesně to, co potřebuji!!!
Naposledy upravil(a) iTukan dne stř črc 22, 2015 8:35 am, celkem upraveno 1 x.
Důvod:zbytečné citace smazány
Ahojte, nechcem zakladať novú tému. Môže mi niekto poradiť nabíjací dock pre iPhone 6? Originál apple stojí 43 EUR a príde mi to ako zbytočne predražené.. Samozrejme chcem, aby bol dock funkčný aj po mesiaci
Prípadne ak by niekto predával používaný, kúpim
Ďakujem.
MacBook Pro Retina 13” 2016 | 2 GHz Intel Core i5 | 8 GB 1867 MHz LPDDR3 | 256 GB SSD | Intel Iris Graphics 540 | MacOS Sierra iPhone X 256GB Space Gray Apple TV 4 64GB
kto vie. ak ma lightning, tak skor nie. ak j epasovny, tak preco nie, kabel do neho das svoj.
Zkušenost z rodiny, nebrat ten, který nemá oporu. Fyzika je neúprosná a pokud telefon sedí v úhlu pouze na konektoru, tak dříve nebo později se na doku nebo telefonu něco po**** Ten od ronyho je fajn.
Jak chceš, já jen říkám, že podobný dok měla dcera a lighting konektor byl vylomený za tři měsíce. Pokud ho chceš, OK, ale měj na paměti, že je potřeba do něj telefon opatrně dávat a stejně tak i vyndávat, hlavně pod stejným úhlem. Nemůžeš na něm psát, když je v doku atd. Prostě je víc náchylný na poškození, podívej se do nějakého Apple Reseller obchodu, kde mají iPhone vystavené v těchto dokách a jak vypadají, většinou je to kejvačka a konektor je vyčvachtaný.
upozornujem, ze vsetky pokusy o lightning doky su vylamovacie riesenia. Je to dane sposobom zapojenia konektoru, ziadne dodatocne opretie telefonu nie je skoro mozne a urcite neodporucam na exponovane miesta, kde je moznost telefon odlomit z docku.
teoreticky moze, ak cinan netrafil piny na konektore.
ako vidis vyssie, siel som cestou, ze neriskujem vidinou pareuroveho cinskeho docku ale zobral som drahe riesenie ale ktore mi obsluhuje iPhone od verzie 4, iPady tri generacie, iPhone 5S a urcite pojde aj na 6S, zaroven je vhodny pre rozne androidove usb kable... Cize mam na xxx rokov vystarane.
Prekvapuje me, ze cinani jeste nezkopirovali ten lightning dock alespon v bile barve... Zkousel jsem ho, fakt se mi libi, ale davat za nabijeci stojanek litr je fakt narez.
iPhone X, iPad Pro, MacBook Pro, Apple Watch Series 2
je v nom lightning konektor. bud by urobili cisto pasiv, kam si nastrcis kabel ale potom nesmie byt tak tenky, alebo proste nebude fungovat. mozes si byt isty,ze fejk vyrobia. a bude to ta druha moznost.
sharkee píše:O žádném odpálení jsem nikdy nečetl. Je to menší pravděpodobnost, než vyhrát ve sportce
Mně jedna čínská kopie původních docků vyhořela. Tehdy ještě na iP5. Tel. byl zrovna nasazený. Napřed přestal nabíjet a než jsem zareagoval ucítil jsem smrad spálené gumy. Telefonu se naštěstí nic nestalo, ale prdel mi cvakala, to je pravda .
iPhone 13 Pro Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad Air 4th TV 4K