"line-out dock" kabel
"line-out dock" kabel
docela by se mi hodil kabel, na jehoz jednom konci by byl dock konektor a na druhem line out jack... videl jste nekdo neco takoveho? ja jsem nic nenasel, ale je to mozna tim, ze to nedokazu korektne pojmenovat 

Re: "line-out dock" kabel

ha... hned jak jsem zalozil thread, tak jsem pak nasel

nevidel jste nekdo neco takoveho, ale ne tak hitech? shanim obycejnej plastovej "sunt"

-
- Starý pes fóra :)
Hezke ;) .. a nebylo by jednodussi to tahat z jacku pro sluchatka plus jednoducha a levna redukce jack-cinch? :)
ja to mam tiez v aute spravene tak ze z prehravaca mi ide kabel z 3,5mm jacku a ide do radia...neviem ci toto je to co chces, ale takto to mam ja 

koupil sem si ten kabel ale kdyz pripojim dock konektor do iphona tak iphone hraje tim svym vestavenym reprackem, zkousel jsem to i s originalnim kabelem a dockem do ktereho je zapojeny line out a stejne hraje iphone tim svym vestavenym reprackem a nic z nej neleze ven....jak na to?
- rony
- Klub čistého iOS
taky kabel ako chces maju na http://www.cables.cz - mam ho v plane kupit.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
tohle je ono ne? sice to je na iPod, ale nevim proc by to nemelo fungovat i na iPhone
jinak nevim proc to potrebujes do "dock vystupu", ja pouzivam neco takoveho:

ne takhle kvalitni, ale funguje to vyborne
a co je na tom normalnim JACKu dobre ze se to da vyuzit u vsech zarizeni, takze se neomezuje jen na iPhone/iPod, ja sem napr tuto funcki mnohokrat vyuzil a napr ted mam pomoci toho kabelu napojeny iMac na hi-finu
jinak nevim proc to potrebujes do "dock vystupu", ja pouzivam neco takoveho:

ne takhle kvalitni, ale funguje to vyborne
a co je na tom normalnim JACKu dobre ze se to da vyuzit u vsech zarizeni, takze se neomezuje jen na iPhone/iPod, ja sem napr tuto funcki mnohokrat vyuzil a napr ted mam pomoci toho kabelu napojeny iMac na hi-finu