Zdravim, doufam, ze nekdo poradi, VF na svych strankach nabizi siroke spektrum prislusenstvi, jen jsem zatim nenasel moznost, jak to objednat. Je to mozne nebo se musi primo na obchod a zjistovat, zda maji nebo nemaji skladem?
Hledal jsem prislusenstvi i u ostatnich operatoru, ale nic jsem nenasel, O2 vubec nic, u Tmobile byla moznost pri koupi telefonu si nejake prislusenstvi vybrat, ale samostatny cenik neni.
Mate nekdo zkusenost, jak lze ziskat prislusenstvi od operatoru (vyjma obchazeni prodejen) + ceniky od O2 a Tmobile, jestli existuji?
Prislusenstvi pro IP u operatoru
-
- Klub čistého iOS
-
- patron iPhone.cz
Re: Prislusenstvi pro IP u operatoru
Zkus operátorskou linku, každý operátor má svou. Tam zavolej a objednej po čem toužíš. U VF jsem po tel. objednával dock pro 3G, ale znalost zboží operáturů je tragická. Musíš vysvětlit přesně co chceš, dokonce ani neznali stránku z mého odkazu. Něco od nich k nahlédnutí zde:http://vf-iphone3g.0g.cz/regular/prislusenstvi.htm
Iphone 4 black, FW 4.3.3 JB, VF
MacBook white 2.4GHz, 4GB RAM, OS X Snow Leopard 10.6.7
Nevim jestli ti to poslou na dobirku, kazdopadne na stanku to maji...Psal jsi spoustu, ale ja videl jen dokinu a sluchatka u VF, ale jestli se pletu, bude to jen dobre, cim vic toho budou mit, tim lip! 

-
- Starý pes fóra :)
Zeptam se jinak, je nutne to kupovat od operatoru? Zrovna co se tyce prislusenstvi pro iPhone, je i v Cechach nabidka ruznych prodejcu opravdu pestra :] ..
-
- Klub čistého iOS
No nejvic me tam zaujalo Apple Universal Dock (MB125), za 799 dock + dalkovy ovladac je podle me luxusni cena, asi se budu muset vypravit na nejakou prodejnu a zjistit, jestli to jeste maji:(
-
- patron iPhone.cz
VF tohle příslušenství prodává pouze přes operátora a přes internet. na prodejnách jej co já vím nemaj. já jsem objednával po tlf a když objednáš dopoledne, tak bys to měl mít 2.den doma. u mě to tak bylo a za pošt. nic neplatíš, pouze cenu, kterou uváděj. já jsem koupil 2 docky a ty jsem nikde jinde v obchodech neviděl.
Iphone 4 black, FW 4.3.3 JB, VF