Sluchátka pro iPhone (nejen) do 1000Kč?
-
- Moderatorka fóra
Re: Sluchátka pro iPhone do 1000Kč?
Dva roky? Ale jo, ty jedny sennheisery, co tu mám, už drží přes dva roky, ale ty používám vyjímečně. Ty, co používám denně, tak obměňuji pomalu co rok. Ono, co si budem vykládat, po čase ty membrány už nejsou to, co bývaly ze začátku.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Pokud clovek umi se sluchatky zachazet, neni problem, aby mu vydzely pres dva roky... Pravdou je, ze prezikou samozrejme ty kvalitnejsi. Napriklad k iPhone 2G jsem pouzival originalni sluchatka a mel jsem je jeste i s 3G a dalo by se rict, ze po tech dvou letech byly nadherne rozehrane, proste zraly, zvuk takovych rozehranych sluchatek se nedal vubec porovnat s novymi. Membrany bez problemu vydrzi, pokud to clovek nesoli hned na plne pecky a jeste ze zacatku. Problem je, ze jsou po case ucpane necistotama a pak se cloveku zda, ze hraji hure, ze jedno hraje mene - je treba je vycistit nebo lepsi sluchatka maji vymenne filtry, tedy vymenit filtry.
Jedina vec, ktera vzdy je a bude poruchova je konec kabelu. S iPhone a iPod sluchatky me to jeste nepotkalo a myslim, ze me to nepotka ani ted s d-Jays, jelikoz maji cleneny kabel a prodluzka, kterou pouzivam se da lehce nahradit.
Jedina vec, ktera vzdy je a bude poruchova je konec kabelu. S iPhone a iPod sluchatky me to jeste nepotkalo a myslim, ze me to nepotka ani ted s d-Jays, jelikoz maji cleneny kabel a prodluzka, kterou pouzivam se da lehce nahradit.
-
- iPhone expert
Tak zrovna originální Apple sluchátka bych kvalitníma nenazýval... Všechno hraje líp než ty jejich pecky.
2012 MacBook Air 13" 1.8GHz | 8GB RAM | 128GB SSD
2010 MacBook Pro 13" 2.4GHz | 8GB RAM | 750GB - odcizen! S/N: W805312VAPT
2006 Mac Pro 8-Core 2,33GHz | 16GB RAM | 256GB SSD + 3TB RAID0 | ATi HD4870 1GB
2005 PowerMac G5 Quad 2,5GHz | 8GB RAM | 1TB RAID0 | Quadro FX4500 512MB
to Colpeas - rozhodne jsem je kvalitnimi nenazval, rekl bych jen, ze jsou kvalitne zpracovane. A patri ke spici, co se pribaluje k telefonum. Nikdo s nimi nema trpelivost. Kazdy je vybali, poslechne, je zklaman, vlozi zpet do krabice. Ale dej jim burn-in 100 - 200 hodin a uvidis ten rozdil. 

-
- Moderator fóra
OT: Staří audiofilové vědí, že koše nových elektroakustických měničů (u reproduktorů) se časem uvolní a získají tak volnější rozkmit. Je ale nutno na ně hrát. Běžné hudební nahrávky ale nepostačí, k uvolnění by došlo za dlouhou dobu. Proto existují speciální CD, které se spustí na funkci repeat, zesilovač se vybudí dle pokynů a opustí se byt na dvě hodiny i déle. Pazvuky a zvukové rázy z nahrávky jsou totiž neposlouchatelné (chudáci sousedi
), ale působí blahodárně na membránové koše. Po návratu z lesa byste měli mít zcela jiný poslech z vašich nových reprobeden. Říká se tomu "zahoření" a je to letitá praxe.
Logika mi napovídá, že totéž se bude dít i u sluchátek, tzn., že po čase by měla hrát lépe a lépe.

Logika mi napovídá, že totéž se bude dít i u sluchátek, tzn., že po čase by měla hrát lépe a lépe.
-
- iPhone expert
No, teď jak jsem ze zbavil Beats by Dre, bych asi hodně zauvažoval nad nějakým vyšším modelem Sennheiseru, třeba IE7/8, AKG nebo Ultimate Ears.
Teď mám dočasně Sony XB20EX za pár šupů a jsou docela dobré, těsní (takže můžu mít hlasitost na půlce), a hlavně - mají výšky!
@MG: Tak pecky teda nemůžu, hodnota zkreslení je tam dost vysoká už kvůli jejich jejich konstrukci samotné a ALAC si v nich fakt nedokážu představit... Nevím tedy, v jakém prostředí je používáš, ale při mých cestách v tramvaji bych asi slyšel všechno kromě toho co chci, a hudbu by slyšelo asi celé osazenstvo tramky. Já mám rád když slyším jenom to svoje, tak aby to bylo bez zkreslení (když už plýtvám místem na ALAC). Okolí čekuju očima a spolucestujícím nevadím. Takže špunty 4life!
BTW nechtěl bych s tebou jet v jednom autobusu, když do toho pouštíš metal
Teď mám dočasně Sony XB20EX za pár šupů a jsou docela dobré, těsní (takže můžu mít hlasitost na půlce), a hlavně - mají výšky!
@MG: Tak pecky teda nemůžu, hodnota zkreslení je tam dost vysoká už kvůli jejich jejich konstrukci samotné a ALAC si v nich fakt nedokážu představit... Nevím tedy, v jakém prostředí je používáš, ale při mých cestách v tramvaji bych asi slyšel všechno kromě toho co chci, a hudbu by slyšelo asi celé osazenstvo tramky. Já mám rád když slyším jenom to svoje, tak aby to bylo bez zkreslení (když už plýtvám místem na ALAC). Okolí čekuju očima a spolucestujícím nevadím. Takže špunty 4life!
BTW nechtěl bych s tebou jet v jednom autobusu, když do toho pouštíš metal

-
- iPhone expert
Ja som si asi pred dvomi kúpil Jays a-JAYS Two do Shuffla. Hraju fakt super, basy tiež..
Ale po burn-in budú ešte lepšie.
Dal som za ne 32,90? z tochto shopu, poštovné v cene:
http://www.sluchatka.net/145-jays-a-jays/
Ale po burn-in budú ešte lepšie.
Dal som za ne 32,90? z tochto shopu, poštovné v cene:
http://www.sluchatka.net/145-jays-a-jays/
///M
-
- iPhone expert
Re: Sluchátka pro iPhone (nejen) do 1000Kč?
No, určitě záleží na tom, kdo je okolo. Pokud se ale jedná o mě, tak opravdu den co den potkávám "drsňáky" co mají v uších narvaný svoje Nokia nebo iPhone pecky nebo ještě hůř ty jejich super PortyPro (prostě nejkůlovější hustosluchátka na světě, který jak někdo nemá, tak je trapák, co vůbec nerozumí muzice, páč když je má každej, tak nemůžou být míň, než vynikající. Prostě Koss je nejlepší značka v celým vesmíru, je to jasný, nigga?
) a chrastěj okolo sebe... V metru je prostě potřeba dát to víc nahlas a já to chápu, ale ohledy na druhé majitelé těhle otevřených hluchtek dávat musí, když už nemají nic solidního a rozhodli se kazit sobě sluch a ostaním náladu. Nejsou tam sami a ne každého zajímá, že jeho spolucestující je skalní fanoušek Iron Maidenu.
Pecky a Porty jsou prostě trest lidskému pokolení za všechny hříchy jejich předků.
Už jsem zažil i případy, kdy jsem přes svoje sluchátka (pecky) slyšel hudbu někoho jinýho - a to už jsou vážně vymaštěnci - a je jedno, jestli jsou to diskanti, metalisti, šampóni, co poslouchaj Biebera a Lady Gaga (to jsou většinou ti s Apple sluchátkama a růžovým tričkem
), diliny ujíždějící na Beyoncé, nebo ti rádoby drsní "hipiti hopeři" s čapkou s rovným kšiltem, jak měl strýček Pompo a rádoby drsným Eminemem v uších (nebo nějakým jiným interpretem, který z Hip-Hopu, udělal pitomej pop pro rádoby drsný puberťáky)
Prostě jsou to lidi, který bych nejradši majznul kladivem do tý jejich tupý vybasovaný makovice. Ať se naučí brát ohledy na okolí, nebo ať si jdou koupit normální sluchátka...
Fakt jim všem přeju aby byli ve třiceti hluchý jako polena.
BTW: co je to za blbost, že ve zprávě smí být maximálně 5 smajlů????
Téma promazáno od OT. Ať tu je pořádek. MG

Pecky a Porty jsou prostě trest lidskému pokolení za všechny hříchy jejich předků.

Už jsem zažil i případy, kdy jsem přes svoje sluchátka (pecky) slyšel hudbu někoho jinýho - a to už jsou vážně vymaštěnci - a je jedno, jestli jsou to diskanti, metalisti, šampóni, co poslouchaj Biebera a Lady Gaga (to jsou většinou ti s Apple sluchátkama a růžovým tričkem

Prostě jsou to lidi, který bych nejradši majznul kladivem do tý jejich tupý vybasovaný makovice. Ať se naučí brát ohledy na okolí, nebo ať si jdou koupit normální sluchátka...
Fakt jim všem přeju aby byli ve třiceti hluchý jako polena.
BTW: co je to za blbost, že ve zprávě smí být maximálně 5 smajlů????
Téma promazáno od OT. Ať tu je pořádek. MG
-
- Pokročilý uživatel
co vravite na dr dre tour? chcem len in-ear. mate nejake alternativy?
-
- iPhone expert
Za tu cenu seženeš lepší než jsou Toury. Tam hodně platíš za design a za značku. Neříkám, že hrajou špatně, to rozhodně ne. Jenom říkám, že nehrají tak, jak se tváří.
Mají dost přidaných basů - to mi po čase začalo vadit i na Studiech a co jsem se dozvěděl, tak se prý i dost často kazí a protože jsou docela těžké, špatně drží v uších.
Měl jsem ty Studia skoro půl roku, teď mám sluchátka za 900,- a troufnu si říct, že mají přesnější projev, než ty předražený Beats.
Takže pokud nechceš jenom sluchátka k frajeření, podívej se po nějakých Shure, Ultimate Ears, Etymotic, nebo Sennheiserech IE7. Za těma se lidi tak neotočí, ale ty z nich budeš mít pravděpodobně lepší pocit, a nikdo si je nesplete s padělky, kterých je plno - i v některých obchodech se setkáš s padělanýma Beats by Dre.
Ale víš co? Kup si co chceš...
Mají dost přidaných basů - to mi po čase začalo vadit i na Studiech a co jsem se dozvěděl, tak se prý i dost často kazí a protože jsou docela těžké, špatně drží v uších.
Měl jsem ty Studia skoro půl roku, teď mám sluchátka za 900,- a troufnu si říct, že mají přesnější projev, než ty předražený Beats.

Takže pokud nechceš jenom sluchátka k frajeření, podívej se po nějakých Shure, Ultimate Ears, Etymotic, nebo Sennheiserech IE7. Za těma se lidi tak neotočí, ale ty z nich budeš mít pravděpodobně lepší pocit, a nikdo si je nesplete s padělky, kterých je plno - i v některých obchodech se setkáš s padělanýma Beats by Dre.
Ale víš co? Kup si co chceš...
Ted koukam na web jays a nedavno vysly nova sluchatka designove dle me velmi povedena. Jays a-Jays four. Nadherne sedi k iPhone 4 a plochy kabel bude v jistem ohledu vyhoda. No mne se libi. Cena uz je trosku vyssi, jeste se moc neprodavaji. Jsem zvedavy na recenze.
http://www.jays.se/products/earphones/a-jays-four.html
http://www.jays.se/products/earphones/a-jays-four.html
-
- iPhone expert
vyzerajú naozaj luxusne!

-
- iPhone expert
Mám dvojky a ten kábel je vážne super. Rozlúčte sa s uzlami a zamotaním 

///M
Našel jsem je na jednom cz e-shopu. Docela jsem o nich začal přemýšlet, protože mým Sennheiser cx300 se ukýval drát u jacku. Sice jsem si je spravil, ale nevypadají tak pěkně jako s orig. jackem 

-
- iPhone expert
Ak by ste niekto kupovali, tak doporučujem shop sluchatka.net.
Sluchátka u mňa boli za 4 dni.
Sluchátka u mňa boli za 4 dni.
///M
Jak hrají? Můžeš je s nějakými sluchátky srovnat? Třeba s sennheiser cx300? Díky.
-
- iPhone expert
Akože hrajú fakt super. Sú to sluchátka, také trošku viac na bassy, ale nič vyrušujúce. Záleží aj od hudby, akú práve počúvaš. Napr taký DnB a techno z nich počuť lepšie, ako napr Rock. Ale aj ten znie super.
Samozrejme po až po burn-in sa ukážu ich pravé kvality.
Ako som tak počul aj od ostatnýh:
a-Jays One - Moc silné basy, vyrušujúce
a-Jays Two - Basy akurát, dobrý prednes
a-Jays Three - Hlavne pre metalistov
a-Jays Four - Niečo medzi Two a Three
Tie Sennheisery som nepočul, takže moc porovnať nemôžem.
Ale kúpu rozhodne neľutujem.
Samozrejme po až po burn-in sa ukážu ich pravé kvality.
Ako som tak počul aj od ostatnýh:
a-Jays One - Moc silné basy, vyrušujúce
a-Jays Two - Basy akurát, dobrý prednes
a-Jays Three - Hlavne pre metalistov
a-Jays Four - Niečo medzi Two a Three
Tie Sennheisery som nepočul, takže moc porovnať nemôžem.
Ale kúpu rozhodne neľutujem.
///M
-
- iPhone expert
Vypadají fakt úžasně. Jak jsou na tom s výškami? Ty totiž bývají slabinou většiny sluchátek...
-
- iPhone expert
Výšky sú u mojich "pod dekou". Samozrejme to zapríčinuje to, že sú to hlavne bassové sluchátka.
Tu máte recenziu na One:
http://pc.sk/jays-jays-one
Tu máte recenziu na One:
http://pc.sk/jays-jays-one
///M
Momentálně vybírám mezi: Klipsch Image S2m, a-Jays four a AKG K 370. Můžete mi poradit? Nejradši bych si koupil všechny

-
- iPhone expert
Asi by som bral AKGčka.
Mám na doma K242ky a sú super.
Mám na doma K242ky a sú super.
///M
-
- Moderatorka fóra
Já se dívala na ty K 370. Na internetu je vychvalují. No, jenže pak tam psal jeden, co má prý doma i porta pro a ty K 370 a že s obojím je spokojen, tak si člověk může udělat obrázek o sluchu takových recenzentů.
Ty K 370 by mě ale taky zajímaly.

Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
TommyS píše:Momentálně vybírám mezi: Klipsch Image S2m, a-Jays four a AKG K 370. Můžete mi poradit? Nejradši bych si koupil všechny![]()
Kdyz jsem se rozhodoval mezi d-Jays a Klipsch S2m, tak Klipsch jsem nezvolil, tak jak jsem se docetl v recenzich, kvuli: mohutnym basu, silnemu mikrofonnimu efektu a taky protoze nemaji volume control. Osobne se mi zamlouvaji a-Jays four, ty udajne maji taky dost basu, ale nemusi to zase byt na skodu, zalezi na druhu hudby, kterou poslouchate. AKG K 370 tez nemaji volume control a rekl bych, ze cenove na tom nejsou nejlepe, alespon pro me, uz to neni daleko k hlasnejsim vyrobcum.
-
- Host
A co sluchátka MONSTER BEATS BY DRE ?
Normální cena je vysoká, ale na Aukru se vejdeme bez poštovného...
http://am.aukro.cz/spickova-sluchatka-m ... 06504.html
nebo
Monster Turbine High-End sluchátka ?
http://am.aukro.cz/monster-turbine-high ... 73008.html
Recenze u obojího jsou dobré.....
Normální cena je vysoká, ale na Aukru se vejdeme bez poštovného...
http://am.aukro.cz/spickova-sluchatka-m ... 06504.html
nebo
Monster Turbine High-End sluchátka ?
http://am.aukro.cz/monster-turbine-high ... 73008.html
Recenze u obojího jsou dobré.....
tak před pár dnama jsem si domů přinesl a-Jays four. v nejmenovaném eshopu za 1 375 Kč
.
Krásná krabička, na první pohled vypadají sluchátka fakt hezky a hlavně kvalitně, plochý kabel vypadá bytelně, spokojenost.
Zvuk mi příjde OK, ale nejsem nějakej velkej audiofil. Ovládání k iPhonu funguje perfektně, jediná menší výtka je,že není nikde hold button, takže už se mi v kapse jednou sám pustil přehrávač. Mikrofon paráda, speciálně jsem se ptal lidí na druhém konci a že prej jak kdybych mluvil přímo do telefonu.
Ze začátku mi sice trochu trvalo než jsem si na ně zvyknul, měl jsem Creativy EP-630 a ty mi seděly líp, ale čím je používám déle, tak tím je to lepší, tak snad si časem zvyknu uplne.
Dal bych tak 80%

Krásná krabička, na první pohled vypadají sluchátka fakt hezky a hlavně kvalitně, plochý kabel vypadá bytelně, spokojenost.
Zvuk mi příjde OK, ale nejsem nějakej velkej audiofil. Ovládání k iPhonu funguje perfektně, jediná menší výtka je,že není nikde hold button, takže už se mi v kapse jednou sám pustil přehrávač. Mikrofon paráda, speciálně jsem se ptal lidí na druhém konci a že prej jak kdybych mluvil přímo do telefonu.
Ze začátku mi sice trochu trvalo než jsem si na ně zvyknul, měl jsem Creativy EP-630 a ty mi seděly líp, ale čím je používám déle, tak tím je to lepší, tak snad si časem zvyknu uplne.
Dal bych tak 80%

-
- iPhone expert
Georf: nebuď dnešní, Beats, které najdeš na Aukru jsou tak z 80% padělky. Nebo si vážně myslíš, že by se někdo jen tak zbavoval 10ti balení sluchátek, které v USA stojí 150$ za 999kč?
S těma Turbine Beats nevím, ale na aukru radši sluchátka nekupuj, i když ceny vypadají dobře. Všichni je tam totiž prodávají jako zaručeně pravé, opak je ale pravdou. Radši kup v nějakém ověřeném obchodě. Sice si připlatíš, ale na 99% si koupíš originální...
Tohle je taky padělek - dá se to poznat už podle otevřené krabice. Je mi líto lidí, co na ně přihodili:
http://am.aukro.cz/beats-by-dr-dre-mons ... ml#gallery
Koukni na YouTube, je tam spousta videí zabývajících se porovnáváním falešných a pravých Beats.

S těma Turbine Beats nevím, ale na aukru radši sluchátka nekupuj, i když ceny vypadají dobře. Všichni je tam totiž prodávají jako zaručeně pravé, opak je ale pravdou. Radši kup v nějakém ověřeném obchodě. Sice si připlatíš, ale na 99% si koupíš originální...
Tohle je taky padělek - dá se to poznat už podle otevřené krabice. Je mi líto lidí, co na ně přihodili:
http://am.aukro.cz/beats-by-dr-dre-mons ... ml#gallery
Koukni na YouTube, je tam spousta videí zabývajících se porovnáváním falešných a pravých Beats.
-
- Starý pes fóra :)
Georf
tu maš tie originály ovela lacnejšie + pošta FREE
DR.DRE
MONSTER TURBINE
a možte písať na aukro,že predávajú "padelky" hlavne že ide obchod
Colpeas
a ten čo si postol ty,ešte predava Porty Pro a upozorňuje na podvodníkov z neorigo slúchadlami , no nie je ZLATÝ
tu maš tie originály ovela lacnejšie + pošta FREE

DR.DRE
MONSTER TURBINE
a možte písať na aukro,že predávajú "padelky" hlavne že ide obchod

Colpeas
a ten čo si postol ty,ešte predava Porty Pro a upozorňuje na podvodníkov z neorigo slúchadlami , no nie je ZLATÝ

iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
- iPhone expert
@ cicolably:
no tak ty jsou vážně origo jako prase...
DealExtreme = zaručeně kvalitní zboží v každém případě 
A ano, takoví prodejci jsou úplně nejlepší. ...jak tam ještě pro jistotu napsal, že jsou bez záruky

A ano, takoví prodejci jsou úplně nejlepší. ...jak tam ještě pro jistotu napsal, že jsou bez záruky

Podezrele levna sluchatka z aukci nekupovat! Nenalette na "Pri stehovani jsem ztratil zarucak." "Nevhodny dar, zarucak nemam." U nas jsem v aukcich nasel tak 10 % origo sluchatek. Prodejci to prodavaji a lidi si to v komentarich chvali. Padelky nepoznaji.
Pritom jiz podle fotek to jde poznat. Doporucuji web http://fakeheadphones.com/

-
- iPhone expert
-
asi myslel pecky ako PECKY
ja keby som kupoval nové tak tieto YUIN PK3 +10 dolarov pošta
alebo špunty HIFIMAN RE2 či Soundmagic PL30

ja keby som kupoval nové tak tieto YUIN PK3 +10 dolarov pošta
alebo špunty HIFIMAN RE2 či Soundmagic PL30
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
bolo by fajn keby mali hlavne super bassy a potešili by aj dobre vyšky ale skor tie basy
-
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
- iPhone expert
Na basy mi aj na iných fórach poradili JAYS a-Jays.
Buď One, alebo Two.
Ževraj majú One viac bassov ako Two. Two majú tak akurát.
Buď One, alebo Two.
Ževraj majú One viac bassov ako Two. Two majú tak akurát.
///M
rad by som sa opytal na rozdiel medzi koss porta pro a Jays Two moje kossy hraju pekne ale su velke len by som sa rad opytal ci nepojdem k horsiemu
-
- Moderator fóra
Předpokládám, že ty Koss nejsou pro tebe jakási referenční sluchátka, od kterých se chceš odrazit k něčemu lepšímu. Všeobecně nejsou Koss výrobky považovány za dobré.
-
- iPhone expert
Porty Pro majú lepšie basy ako a-Jays Two a aj celkovo hrajú o niečo lepšie.
Osobne vyskúšané.
Osobne vyskúšané.
///M
-
- iPhone expert
Beavers píše:Všeobecně nejsou Koss výrobky považovány za dobré.
To mi nějak nesedí, asi to bude pravda, protože tomu rozumíš víc než já. No teda já tomu nerozumim vůbec, ale o Koss Porta Pro se mluví jako o nejkvalitnějších sluchátkach cenové kategorie.
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8