(na obrázku je ještě navíc Premium 1,7 metrový RCA kabel s audio + TV výstupem - ten k docku nepatří !!!)

.
klíčová slova: osvědčený dock , kompatibilní dock , 3G dock , 3GS dock

Gemator píše:Pořídil jsem si stejný dock, z ebay, jako tady inzeruje 7luke, všechno funguje jak má s FW 3.1.2. ale potřeboval bych aby se iPhone nepřepínal na sluchátkový výstup, který je v docku. Když mám telefón v docku a připojený na nabíječku, chci aby mne vzbudil budík, což nejde a nepotřebuji k tomu připojovat další repro. Jde toto v telefonu nějak nastavit nebo je potřeba samotná úprava docku? Děkuji

Kód: Vybrat vše
Different resistances indicate accessory type:
1kOhm - iPod docking station, beeps when connected
10kOhm - Takes some iPods into photo import mode
68kOhm - makes iPhone 3g send audio through line-out without any messages
500kOhm - related to serial communication / used to enable serial communications Used in Dension Ice Link Plus car interface
1MOhm - Belkin auto adaptor, iPod shuts down automatically when power disconnected Connecting pin 21 to ground with a 1MOhm resistor does stop the ipod when power (i.e. Firewire-12V) is cut. Looks to be that when this pin is grounded it closes a switch so that on loss of power the Ipod shuts off. Dock has the same Resistor.

Nevíte, čím by to mohlo být? Studený spoj? Jasně, že když nový dock stojí stovku, tak je asi lepší ho hned koupit, ale chtěl bych nejdřív aspoň zkusit nějak zprovoznit tenhle...