aktivní držák do auta pro iPhone 4
-
- Host
Re: aktivní držák do auta pro iPhone 4
Mě na tom vadí jediná věc a to ta, že se do toho držáku musí dávat iPhone bez obalu, už s tím dost bojuji u TomToma a výsledek je ten, že jsem si úplně roztrhal Bummber. 

iPhone 5S 32GB | Watch Sport Grey | iPad Air 2 128GB | MacBook Pro Retina 15" 2014 512GB | Apple TV 1st
-
- Klub čistého iOS
No,ja povazujem obaly za prznenie designu iPhone,takze mi to nevadi
.

iPhone 4S 16 GB
iPad 2 16GB WiFi
iPad 2 16GB WiFi
-
- Starý pes fóra :)
aktivní držák do auta pro iPhone 4
Ja taky obaly nepouzivam. Beru to tak, ze vyrobce se snazi pristroj designove vyladit a jakekoliv pouzdro kazi jejich snahu.
Ale ne, uznavam, ze ochrana pristroje ma taky svuj smysl a ze nektera pouzdra jsou skutecny skvost. Taky jsem nad nejakym uvazoval. Ale jeste nikdy jsem zadny mobil v obalu nepouzival.
Ale ne, uznavam, ze ochrana pristroje ma taky svuj smysl a ze nektera pouzdra jsou skutecny skvost. Taky jsem nad nejakym uvazoval. Ale jeste nikdy jsem zadny mobil v obalu nepouzival.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
[mod=Metalgirl]Text příspěvku smazán, zakázaná reklama! Viz. pravidla fóra.[/mod]
Raději si trošku promazej tvojí hlavu,něž něco napíšeš...Jak pravil svého času Jan Werich blahé paměti:Nejhorší srážka v životě je srážka s blbcem.A měl pravdu.
-
- Moderator fóra
[mod=BEAVERS]Je to tady samý blb, jeden ti teď dává týdenní ban za urážky moderátora.[/mod]
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.
-
- Host
Mam dotaz na znale. Po unlocku na iOS 5.1 jsem prisel o gps. Pomuze mi aktivni drzak TT k tomu, abych mel opet funkcni navi? Dekuji za odpoved.
-
- Host
Ahoj, mel bych dotaz, mam TomTom Car Kit a kdyz do neho zasunu iP4s tak se telefon nenabiji a ani nemohu vyhledat a sparovat BT. Kdyz do drzaku zasunu iP4 tak vse funguje jak ma. Co je v novem iPhonu jinak nez na starsi verzi?
iPhone 5S 32GB | Watch Sport Grey | iPad Air 2 128GB | MacBook Pro Retina 15" 2014 512GB | Apple TV 1st
-
- Mírně pokročilý
To je podivné, máš reduci na iP4? A nefunguje ti iP4s?
iPhone | iPad | MacBook Pro | Mac mini | Apple TV
-
- Host
Ano prave to me neni uplne jasne? Vypada to, ze iP4s ma vetsi energetickou narocnost a nabijeni se nerozjede. Zkousel jsem i jiny adapter a s nim mi to nejelo taky. Mam podezreni, jestli v iphonu nemam nejakou aplikaci, ktera to nabijeni blokuje. Celkove se mi iP4s chova nejak divne, zasekava se mi treba na fotaku zaverka pri rychlem startu fotaku z lock screen.
-
- Mírně pokročilý
možná je opravdu problém v iP4s
-
- Mírně pokročilý
Prosím o radu, nechci kvůli tomu zbytečně zakládat nové vlákno...
Mám možnost koupit levně TomTom držák, ale nevím jak poznat jestli je to pro 4S. Držák nemám možnost vyzkoušet
Jsou nějaký detaily jak to poznat podle fotek? Mě to totiž příjde všecko stejný
Díky
Mám možnost koupit levně TomTom držák, ale nevím jak poznat jestli je to pro 4S. Držák nemám možnost vyzkoušet

-
- Mírně pokročilý
pokud je držák pro 3G a budeš do něj strkat 4, tak ti dlouho nevydrží, protože čtverka je vyšší než trojka, prasknul po jisté době mě i kamarádovi…
-
- Mírně pokročilý
Tak zrovna takhle jsem to zjistovat nechtel
takze zmerit roztece? To bude rozdil radove v mm...? Jiny zpusob neni?

-
- Klub čistého iOS
Osobně mám také TomTom car kit aktivní držák a po dolepení výrobcem dodávané podložky funguje s 4S naprosto v pohodě. A také ho budu v dohledné době prodávat, po nákupu iP 5, s kterým není kompatabilní , i když to dám později do sekce "prodej koupě".
Apple hračky
-
- Mírně pokročilý
No a mel jsi ho puvodne na iPhone 3gs nebo uz na iP 4???
-
- Klub čistého iOS
Kupoval jsem ho k iP 3gs a po nakupu iP4 jsem dostal na objednávku zdarma od TT tu zmíněnou podložku. A bez problemu. Pokud to někomu prasklo, neviděl bych to na "únavu materiálu" . 

Apple hračky
-
- Mírně pokročilý
Bezva diky.