HF Nokia BH-801
-
- Host
HF Nokia BH-801
pouzivam toto HF, funguje bez problemu ale je tam jeden zadrhel: musim nejdriv zapnout BT na telefonu a az pak HF, kdyz se pote v zapnutem stavu vzdalim tak, ze se odpoji, tak pri navratu se jiz nespoji, musim HF vypnout a zapnout a to se normalne chyti, nevite nekdo jestli je to prirozena vlastnost nebo nekompatibilita zarizeni ci jiny problem? diky za zpetnou vazbu
-
- Administrator
Re: HF Nokia BH-801
já používám stařičkou Nokia HF 200 mám to samé, u mě lza HS spárovat znovu stisknutím tlačítka na HF pro volání, ono se chvilku cca 5-10 vteřin nic neděje a pak se HF opět s iPhonem spojí..
.
.
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

-
- Host
tak jsem to vyzkousel, funguje to na ten stisk tlacitka na HF, dokonce to funguje ikdyz se zapne BT v telefonu pozdeji, tak se to takto da pripojit bez nutnosti vypnuti/zapnuti HF
diky
diky
-
- patron iPhone.cz
Mám Nokia BH 202, spáruje se snadno v jakémkoliv pořadí aktivace BT, po návratu do auta stačí stisknout tlačítko na HF a ke spárování dojde za 3 sec.
Pokud volám, zvuk mi jde automaticky do HF, ale pokud přijmu hovor (posunutím na displeji iPhone), zvuk jde automaticky do telefonu a já musím přes Zdroj zvuku přemačkávat na HF. Dá se to nějak ošéfovat, aby zvuk šel při spárovaném HF defaultně do HF? Díky za Vaše zkušenosti.
Pokud volám, zvuk mi jde automaticky do HF, ale pokud přijmu hovor (posunutím na displeji iPhone), zvuk jde automaticky do telefonu a já musím přes Zdroj zvuku přemačkávat na HF. Dá se to nějak ošéfovat, aby zvuk šel při spárovaném HF defaultně do HF? Díky za Vaše zkušenosti.

Mám iPhone 8. V rodině ještě další tři iPhone

-
- Administrator
nepřijímej hovor v telefonu ale přes HF potom to nemusíš přepínat..
.
.
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

-
- patron iPhone.cz
Aha, takové elegantně jednoduché řešení mě nenapadlo, díky. 

Mám iPhone 8. V rodině ještě další tři iPhone