Ja jeste ani iP nemam, ale tohle se mi moc libi...je to jedna z veci, ktera mi u iP docela chybi, da se to pouzit jako prisvetleni pri foceni, a to se hodi. Jinak jak je to technicky provedene nemam paru.
Taky si myslím, ale spíš jedna ve tvaru jablka a plochá, ale nějak se tam musí indukovat napětí, aby se rozzsvítila. Pořád je to pro mě záhada a spíš mi to připadá jako žertík.
To jo, ale tam se indukovalo napětí z antény při příchozím hovoru, možná ty novější svítí i při nečinnosti, ale zase díky napětí na anténě. Tohle funguje na vypínač Sleep a intenzita světla je dost veliká. Jinak si myslím, že to je poměrně zbytečná věc a další žrout baterky podle zákona o zachování energie.
tak jako záleží na tom jestli se ti to líbí..někdo by si to nechal udělat i přes to že to třeba asi určitě bude žrát baterku...mě se to třeba líbí..nejde o to že je to zbytečný ale je to prostě machrovinka a o to tu v podstatě jde..a vubec tu nejde o to jestli je to zbytečný..kdybych měl brát v to co je zbytečný tak mám pořád ještě svůj starej ericsson a nebudu si kupovat iphona s dotykovym displejem a všema vychytávkama u telefonu zcela zbytečnýma..takhle to vidim já..
iPod Touch 5G blue iPad Mini iPhone 1st. generace...fw 3.1.2 (bohužel už jenom ve vytrínce) Literatura: Jak myslí Steve Jobs
To bych ti odporoval. Jsou zbytečné a zbytečné věci. Jako machrovinka je to dobré, ale to je tak všechno. Ostatní, co popisuješ u iPhone, je pokrok, který posunuje iP víc k uživateli. Navíc, iPhone není telefon, ale multimediální přístroj s možností telefonování, jak tady někdo trefně formuloval. A prosil bych nepoužívat srovnávání se stařičkými Ericssony. To je jako porovnávat zlato a mosaz.
no jasně ale proč jsi si kupoval iphone?..jenom proto aby jsi byl technicky kupředu?..jestli jenom proto tak to jo..ale stejně tomu moooc nevěřim..iphone je telefon pro ty kteří očekávají od telefonu něco víc než jenom telefonováni a esemeskovani..
iPod Touch 5G blue iPad Mini iPhone 1st. generace...fw 3.1.2 (bohužel už jenom ve vytrínce) Literatura: Jak myslí Steve Jobs
To jo, ale machrování se světýlkama, to už mám dávno za sebou. To bych jako přednost nebral. Přesněji je určen pro lidi, kteří mají společně s multimediálním zařízením do kapsy možnost si i zavolat.
já nevim prostě tohle si dá ten kterýmu se to líbí..myslím že je zbytečná debata o tom jesti je to zbytečné..tomu kterýmu to přijde zbytečné to nevymluvíš stejně jako tomu kterýmu to zbytečný nepřijde..a že to žere baterku je zase věc jiná.. btw:jako iphone a ericsson:zlato a mosaz...nevim no..
Na mna to je az prilis predrazena fuserina.30€ za diodu a kryt je dost.Tym skor,ze na "prikladanie"drotu,miesto riadneho naletovania by som sa nikdy nedal nahovorit.Jeden iph4 s neorig.zadnym krytom na palube Australskeho lietadla uz horel.Myslim,ze netreba dalsi pokus o zapalenie telefonu