Neslysim protistranu v hovoru
-
- Host
Neslysim protistranu v hovoru
Mám iPhone 5 iOS 6.1 a při hovoru slyším protější stranu strašně mizerně ikdyž mám mikrofon na maximum. Skoro ho ani neslyším. Nemůže to něco špatně zaplého, nebo je to na výměnu?
Naposledy upravil(a) jackherrer dne stř úno 06, 2013 11:00 am, celkem upraveno 1 x.
Důvod: upraven nazev tematu
Důvod: upraven nazev tematu
-
- Moderator fóra
Re: Neslysim protistranu v hovoru
to neni mikrofon ale sluchatko.. mikrofon by byl spatny kdyby tebe nebylo slyset, ale paklize ty neslysis tak to je problem u sluchatka a videl bych to spis na vymenu, ale to se ujistis az po tom co provedes restore bez obnoveni ze zalohy abys urcil ze se jedna ci nejeda o HW zavadu
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- Starý pes fóra :)
-
- Host
správa sa tvoj iPhone tak ako keby si mal pripojené sluchátka ? veľa krát sa mi zasekol iPhone v headphones mode.. každopádne vyskúšaj reset, ak nepomôže tak pripojiť sluchátka a skúsiť či s nimi protistranu počuješ alebo pri hovore skús prepnúť na speaker a spozorovať ako telefón reaguje.
iPhone 4 black, iOS 5.1, JB redsn0w | iPhone 5 black, iOS 6.1, no JB
Stává se mě, že prvních pár sekund neslyším volajícího. Po chvíli ho začnu slyšet. Hledám příčinu. Známý tvrdí, že to může být SIM kartou .. že si jí mám nechat vyměnit u operátora. Máte s tím nějakou zkušenost.
Jo, volající mě slyší od začátku dobře. Jen já mám v telefonu ticho...zhruba čtvrt minuty.
Jo, volající mě slyší od začátku dobře. Jen já mám v telefonu ticho...zhruba čtvrt minuty.
-
- iPhoneHolik
Zkus Hard reset - drzet power a home tlacitko, tak dlouho, dokud se neobjevi jablicko. O nic neprijdes, jen se zresetuje nastaveni. Ale zaloha je jistota.
SIM by to mohlo byt taky. Ale to by spis bylo vypadavani signalu apod. Je divne, ze by ten problem byl jen jednostranny.
SIM by to mohlo byt taky. Ale to by spis bylo vypadavani signalu apod. Je divne, ze by ten problem byl jen jednostranny.
-
- Host
mam podobny problem u iphone 5. prichozi i odchozi hovory. Kdyz volam nedela to bouzel kazdy hovor slysim sumeni a vypadavani zvuku, dala jsem tel na reklamaci a ten mi vymenili a delalo to opet. pujdu si dnes menit simkartu a zkusim jestli to neni tim. jsem zvedava jestli to pomuze kdyz ne reklamace. nemate stim nejaky zkusenosti s touto vadou?
-
- Host
Mám nejspíš ten samý problém, při telefonování slyším jen útržky slov, zvuk vypadává a telefon jsem dal také na reklamaci, byl výměněn, ale nový to dělá stále. Mohu se zeptat co s tím? Zkusit vyměnit sim nebo opět reklamace? Děkuji za případné rady a náměty.
-
- Pokročilý uživatel
Ja bych zkusil vypnout 3G v nastaveni telefonu.
iPhoneX: 256GB_11.2.2 iPad2: 64GB_WiFi iPad Air2: 64GB_GSM iPad Mini2: 64GB_GSM
MacBook Pro 13"Retina: Late2013 8GB RAM, 256GB SSD Mac mini: Late2014 16GB RAM, 256GB SSD
MacBook Pro 13"Retina: Late2013 8GB RAM, 256GB SSD Mac mini: Late2014 16GB RAM, 256GB SSD
-
- Host
Děkuju za radu, ale to podle mě není trvalé řešení u telefonu za skoro 20
tis. To mi pak pude i pomalu internet.
tis. To mi pak pude i pomalu internet.
-
- Moderator fóra
No, ale to je vseobecne zname, ze s tim nasi operatori maji problem, obzvlast TM
A jelikoz TM a O2 chteji sdilet 3G prevadece, tak se mam jako zakaznik O2 na co tesit...
A jelikoz TM a O2 chteji sdilet 3G prevadece, tak se mam jako zakaznik O2 na co tesit...

MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
-
- Host
Já mám právě taky O2, už mi to dělá druhej telefon, tak jestli to mám znovu reklamovat nebo se to časem zlepší?
-
- Host
Já mám Vodáč, a ten problém se zvukem mám taky. Takže to nebude jen u TM a O2...
-
- Suspect
A jaky signal je v okamziku spojeni? Plny pocet carek?
-
- Host
Přesně tak, je to i na plný počet čárek. Ale musim říct, že jsem dnes teda zkusil vypnout 3G a zatím zvuk v pohodě. Tak nevím teda, je to divný....
-
- Suspect
Tak to je hodne divny a na reklamaci u operatora
ja s iphonem telefonuju prevazne jen pres voip anebo ve 2g... Na normalni telefonovani mam nokii se zaznamem

ja s iphonem telefonuju prevazne jen pres voip anebo ve 2g... Na normalni telefonovani mam nokii se zaznamem

-
- Host
Na reklamaci u operátora jsem nebyl, ale nejspíš tam zajdu, až bude čas. Já telefonuju normálně, protože mám neomezený tarif, takže ho využívám, když už ho mám
A opravdu po tom, co jsem vypnul 3G, tak každej hovor zatím proběhl v pořádku.

-
- Suspect
U nokie mi tyhle dropy dela jen kdyz je slaby signal 3g, presto mam i v nokii forced 2g, prece jen je to lepsi pasmo a na 3g volat je neprakticke