iPhone 4 šumí zvuk u videa

Odpovědět
kotak

iPhone 4 šumí zvuk u videa

Příspěvek od kotak »

Mám problém, když natočím video klasickou aplikací v iPhone, tak potom zvuk u videa není skoro slyšet protože převažuje šum. Zkoušel jsem i jiné aplikace a v těch to jde normálně, myslel jsem že to bude nějaký problém ve FW, tak jsem iPhone přehrál na 4.3.3 a problém stále trvá, takže asi nic jiného než reklamace mi nezbude co?:)

Dík za rady.

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: iPhone 4 šumí zvuk u videa

Příspěvek od tvosi »

pokud to jine aplikace nedelaji, tak si troufam rict, ze problem je v softwaru..nemas treba pres mikrofon v dobe nahravani prst?
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009

schmiedy
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od schmiedy »

Mel jsem samy problem, pomohl restore... :) Uz jsem se bal, ze budu muset reklamovat, ale vsechny ostatni aplikace fungovali s mikrofonem v poradku, restore pomohl.. :)

Edit: zkus jeste restore bez obnoveni zalohy
Iphone 5 16gb white
Macbook pro 13"....

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

dvakrat home, killni appku a skus ju znova. Davaj si pozor na fukajuci vietor okolo mikrofonu. Testuj v zavretej miestnosti.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

kotak

Příspěvek od kotak »

Restore jsem udělal a nic:( Jinak např. u DoodleCam jde zvuk oK, u origo app naprdek a když jsem si stáhl něco na natáčení normálního videa konkrétně Camera Plus pro, tak taky šumí:(:(

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

tak skutecne restoruj, nic jineho jako reseni nevidim, pak se uvidi co dal

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

kotak

Příspěvek od kotak »

Restore už jsem udělal a nic:(

_shimi_
Host
Host

Příspěvek od _shimi_ »

tak jak jsi to vyresil,me to dela to same pri nahravani videa u ipod touch 4. gen. ,app jine na nahravani videa jsem nezkousel,zkusim a pak sem napisu,dela to v vzdy,v mistnosti,bez zakryteho otvoru na mikrofon,porad,zkusim jinou app pripadne restore kdyztak :x

EDIT : tak ono to nesumi jen u videa,ale i u nahravani hlasu,tzn. ze je neco s mikrofonem,ne s videem ci aplikaci.restore nepomohl,profouknuti take ne a kdyz jsem ho zkousel prstem zakryt,presto sumel,takze to nema vliv na okoli ,ale dela to proste porad... nenapada nekoho neco ? ipod rozeburat nechci,tak me nic jineho nepada :-/

HOFA
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od HOFA »

Tak já mám ten samý problém několikrát jsem zkoušel i pořádně hlasitě mluvit při natáčení vide a výsledek šum jen v pozadí velmi slabý hlas.
iPhone 6 ios 9,02 64g
iPad Air 16 g
TV apple 2

HOFA
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od HOFA »

Tak já už pořešeno stačilo pročistit ten mikro otvor vedle vstupu pro jack na sluchátka a už to jede.
iPhone 6 ios 9,02 64g
iPad Air 16 g
TV apple 2

dalzap
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od dalzap »

Mám bohužel u iPhonu 5 stejný problém. U hovoru bez problému, diktafon taky zvuk bez problému ale u videa je zkuv velmi šumivý. Udělal jsem restore bez obnovy ze zálohy, teď ještě kzouším restore přes DFU a jinak už nevím. Máte někdo prosím nápady, jak to opravit?

Mnohokrát děkuji všem za rady.

Odpovědět