Ahoj,dneska se mi vyskytl jeden divný problém se sluchátky.
Mám normální sluchátka Apple(pecky) k iPhone,ale někdy v listopadu jsem si v Anglii koupil sluchátka SkullCandy(špunty).Bylo mi řečeno,že sluchátka tam budou pasovat.Sluchátka pasovaly a byly v pořádku,ale když jsem je dneska chtěl zapojit do iPhone po cca. 1 měsíci,kdy jsem je vůbec nepoužíval,tak tam najednou nejdou úplně zastrčit.Sice hudba hraje,ale sluchátka při menším zatahání za konektor vypadnou z jacku.Je mi divné,že originální sluchátka tam pasují a ty druhé tam pasovaly taky a nebyl s nimi problém.Zkoušel jsem se dívat do jacku,sice vidím prd,ale žádný problém tam nevidím.Zkoušel jsem i jack jemně prošpárat špendlíkem a ořezal jsem i jak u sluchátek,ale pořád nic.
Díky
Atypický problém se zapojením 2 typů sluchátek
-
- Mírně pokročilý
-
- Starý pes fóra :)
Re: Atypický problém se zapojením 2 typů sluchátek
Zkus víc zatlačit a je možné že ti plastový obal džeku zvulkanizoval nebo nabobtnal tak že tady je kazdá rada drahá když to člověk nedrží či nevidí v reálu
.

Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
-
- Host
já jsem kdysi měl v tý ďouře na jack nějakou černou vatu(buďto se to oddrolilo z mikiny
nebo to je špatný zpracování iphonu,nebo mi to tam dal nějake škodolibec :d)tak se koukni jestli tam něco neni a kdyžtak to vyštourej 

iPhone 4 16GB • iOS 5.1.1
iPad 2 (Wi-Fi) 16GB • iOS 5.1.1
Mac mini (mid 2011) • i5 2.3Ghz • 8 GB RAM • 500GB HDD • Lion
iPod Classic 80GB • Periphery II : This Time It's Personal
iPad 2 (Wi-Fi) 16GB • iOS 5.1.1
Mac mini (mid 2011) • i5 2.3Ghz • 8 GB RAM • 500GB HDD • Lion
iPod Classic 80GB • Periphery II : This Time It's Personal
-
- Mírně pokročilý
TheNall:kdyby tam neco bylo,tak tam nejdou strcit ty druhe sluchatka.
No,tak jsem kousek krytu jacku odrezal,nevim jestli to pomohlo,ale uz je to lepsi.
No,tak jsem kousek krytu jacku odrezal,nevim jestli to pomohlo,ale uz je to lepsi.
-
- Starý pes fóra :)
no ved to je starý problem 2G iPhonov maju velmi zapustený otvor na JACK a preto sa musia kupiť sluchatka zo štíhlim JACKom,redukcia alebo sa oreže konektor na sluchatkach
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
- Moderator fóra
O sluchátkách, jejich konektorech a výstupním jacku iPhone 2G je tady toho již napsáno tolik, že vás poprosím, abyste také trochu hledali. Je to jako mletí prázdné slámy. Vlákno zamykám.