predne sklo 3G

Odpovědět
svetlomet2

predne sklo 3G

Příspěvek od svetlomet2 »

cawte po super piatku mi padol iphone na zem a predne sklo mi prasklo displej ide setko pohode ale sklo je popraskane co moze stat nove?.. a co asi zaplatim u operatora ked to dam do servisu? aspon pribliznu cenu diky:P

invisible shield ZAGG mam:-) no takze do servisu diky teda.
Naposledy upravil(a) svetlomet2 dne sob říj 10, 2009 2:06 pm, celkem upraveno 1 x.

7luke.com

Re: predne sklo 3G

Příspěvek od 7luke.com »

Jen otázka (podle stylu psaní) - kolik Ti je? Na iPhone je dobré mít na displeji fólii, doporučuju ZAGG invisible shield http://www.7luke.com/portal/iphone/perf ... shield.php

Náhradní sklo jde sehnat za 260 Kč na aukru i s (nic moc) fólií. Oprava je ale děs běs a "lamám" to opravdu důrázně nedoporučuju dělat.

V servisu to jako reklamaci neuznají :D a opravu neudělají. Možná tak mimozáruční, pěkně drahou a se ztrátou záruky.

Řešením je nové sklo na výměnu + neoficiální servis nebo někdo hodně zručný.

P.S. přímo na hlavní stránce fóra index.php je nahoře blikací reklama na servis.

honza ips

Příspěvek od honza ips »

sklo ti vymenim za 1500Kč i s dilem jestli chces napis na PM..

Showit

Příspěvek od Showit »

Na aukru se da koupit sklo plus digitizer(dotyk. vrstva) za 600kč i se všim potřebnym co k tomu potřebuješ a na youtube maš mraky návodů na výměnu.
Myslím, že když nejsi uplnej idiot tak si to zvladneš vyměnit sám. A uplně v pohodě a ne platit nějakým chytrákům co za to chcou velký prachy.

dair

Příspěvek od dair »

prave som mrkol nejake videa na youtube a som ani netusil ze to ide tak lahko na iphone. Videl som nejake videjko kde niekto menil lcd na ipode a vylupoval sklo asi hodinku a vyzeralo to kruto ale toto zvladne aj kazdy sam ;)
http://www.youtube.com/watch?v=4mboB8p-sdw

libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

OT:
Ja osobne by som si radšej zaplatil výmenu. Ale boh chráň majstra, ktorý by mi to pokazil ešte viac. :lol: :twisted: :!:

honza ips

Příspěvek od honza ips »

Ty videa na youtybe jsou dost casto zjednodusene a kdyz neco z toho videa vynechas tak to muzes pekne podelat. Napr urves home button a treba ho jenom natrhnes slepis, slozis a nepude a muzes to delat cele znova s novim digitizerem.

7luke.com

Příspěvek od 7luke.com »

Jojo na tom YouTube to vždy vypadá jednoduše.... A pak si to x lidí podělá.

iMaty

Příspěvek od iMaty »

Měl bych jeden dotaz k výměně skla a digitizeru, párkrát jsem již měnil a teď jsem kupoval od jiného člověka a na skle byla po obvodu nalepena oboustranná páska ze které jsem jen strhl vzchní krycí část a nalepil na iPhone, teď jsem dostal kousek, kde jsou k tomu poze nálepky nahoře a dole, takže nic po bocích, myslíte si, že to sklo udrží? Já bych tam dal raděj ještě něco po bocích, ale nevím, jestli to není zbytečnost, díky.

jofos
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jofos »

Čau, sklo určite udržia aj samolepky umiestnené iba hore a dole. Osobne som takto opravil desiatku ifónov a všetko OK. Dokonca pár minút po nalepení som otváral telefón s prísavkou a krásne to držalo.
iP X
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4

masklin
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od masklin »

Rozhodne to oblep uz kvuli prachu

Edit: tak jak pise Honza, tak nemusis, ma urcite vic zkusenosti
Naposledy upravil(a) masklin dne pon lis 09, 2009 1:53 pm, celkem upraveno 1 x.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.

honza ips

Příspěvek od honza ips »

Kvuli prachu to rozhodne lepit nemusis od toho je tam gumicka a proti prachove tesneni na digitizeru staci to nalepit dole a nahore kraje sem nikdy nelepil a nikdy nebyl problem.

iMaty

Příspěvek od iMaty »

Dík za rady, nalepeno, funkční:), vše ok

Showit

Příspěvek od Showit »

TO:iMaty
Ani se ti nevykla display?

samson010
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od samson010 »

takze mam podobny problem, prasknute sklo na iphone 3G, rozmyslam ze objednam vsetko z ebay, sklo aj lepidlo, niejaky navod na youtube podla ktoreho to pojde najlepsie ? snad sa nieco neposere

Odpovědět