predne sklo 3G
predne sklo 3G
cawte po super piatku mi padol iphone na zem a predne sklo mi prasklo displej ide setko pohode ale sklo je popraskane co moze stat nove?.. a co asi zaplatim u operatora ked to dam do servisu? aspon pribliznu cenu diky:P
invisible shield ZAGG mam:-) no takze do servisu diky teda.
invisible shield ZAGG mam:-) no takze do servisu diky teda.
Naposledy upravil(a) svetlomet2 dne sob říj 10, 2009 2:06 pm, celkem upraveno 1 x.
Re: predne sklo 3G
Jen otázka (podle stylu psaní) - kolik Ti je? Na iPhone je dobré mít na displeji fólii, doporučuju ZAGG invisible shield http://www.7luke.com/portal/iphone/perf ... shield.php
Náhradní sklo jde sehnat za 260 Kč na aukru i s (nic moc) fólií. Oprava je ale děs běs a "lamám" to opravdu důrázně nedoporučuju dělat.
V servisu to jako reklamaci neuznají
a opravu neudělají. Možná tak mimozáruční, pěkně drahou a se ztrátou záruky.
Řešením je nové sklo na výměnu + neoficiální servis nebo někdo hodně zručný.
P.S. přímo na hlavní stránce fóra index.php je nahoře blikací reklama na servis.
Náhradní sklo jde sehnat za 260 Kč na aukru i s (nic moc) fólií. Oprava je ale děs běs a "lamám" to opravdu důrázně nedoporučuju dělat.
V servisu to jako reklamaci neuznají

Řešením je nové sklo na výměnu + neoficiální servis nebo někdo hodně zručný.
P.S. přímo na hlavní stránce fóra index.php je nahoře blikací reklama na servis.
Na aukru se da koupit sklo plus digitizer(dotyk. vrstva) za 600kč i se všim potřebnym co k tomu potřebuješ a na youtube maš mraky návodů na výměnu.
Myslím, že když nejsi uplnej idiot tak si to zvladneš vyměnit sám. A uplně v pohodě a ne platit nějakým chytrákům co za to chcou velký prachy.
Myslím, že když nejsi uplnej idiot tak si to zvladneš vyměnit sám. A uplně v pohodě a ne platit nějakým chytrákům co za to chcou velký prachy.
prave som mrkol nejake videa na youtube a som ani netusil ze to ide tak lahko na iphone. Videl som nejake videjko kde niekto menil lcd na ipode a vylupoval sklo asi hodinku a vyzeralo to kruto ale toto zvladne aj kazdy sam 
http://www.youtube.com/watch?v=4mboB8p-sdw

http://www.youtube.com/watch?v=4mboB8p-sdw
-
- Mírně pokročilý
OT:
Ja osobne by som si radšej zaplatil výmenu. Ale boh chráň majstra, ktorý by mi to pokazil ešte viac.

Ja osobne by som si radšej zaplatil výmenu. Ale boh chráň majstra, ktorý by mi to pokazil ešte viac.

Ty videa na youtybe jsou dost casto zjednodusene a kdyz neco z toho videa vynechas tak to muzes pekne podelat. Napr urves home button a treba ho jenom natrhnes slepis, slozis a nepude a muzes to delat cele znova s novim digitizerem.
Jojo na tom YouTube to vždy vypadá jednoduše.... A pak si to x lidí podělá.
Měl bych jeden dotaz k výměně skla a digitizeru, párkrát jsem již měnil a teď jsem kupoval od jiného člověka a na skle byla po obvodu nalepena oboustranná páska ze které jsem jen strhl vzchní krycí část a nalepil na iPhone, teď jsem dostal kousek, kde jsou k tomu poze nálepky nahoře a dole, takže nic po bocích, myslíte si, že to sklo udrží? Já bych tam dal raděj ještě něco po bocích, ale nevím, jestli to není zbytečnost, díky.
-
- Mírně pokročilý
Čau, sklo určite udržia aj samolepky umiestnené iba hore a dole. Osobne som takto opravil desiatku ifónov a všetko OK. Dokonca pár minút po nalepení som otváral telefón s prísavkou a krásne to držalo.
iP X
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4
-
- Starý pes fóra :)
Rozhodne to oblep uz kvuli prachu
Edit: tak jak pise Honza, tak nemusis, ma urcite vic zkusenosti
Edit: tak jak pise Honza, tak nemusis, ma urcite vic zkusenosti
Naposledy upravil(a) masklin dne pon lis 09, 2009 1:53 pm, celkem upraveno 1 x.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Kvuli prachu to rozhodne lepit nemusis od toho je tam gumicka a proti prachove tesneni na digitizeru staci to nalepit dole a nahore kraje sem nikdy nelepil a nikdy nebyl problem.
-
- Senior uživatel
takze mam podobny problem, prasknute sklo na iphone 3G, rozmyslam ze objednam vsetko z ebay, sklo aj lepidlo, niejaky navod na youtube podla ktoreho to pojde najlepsie ? snad sa nieco neposere