Nejde karta O2 v iPhone 3 GS

Odpovědět
pepppe

Nejde karta O2 v iPhone 3 GS

Příspěvek od pepppe »

Ahoj všetci.
Zobral som v Orange-i iPhone 3 GS. Dal som tam kartu O2, vsetko perfektne klapalo az mi jedneho dna zamrzol a musel isť do servisu. Vrátili mi nový ale nechce mi tam už ísť O2 napíše, že karta sa javí ako nepodporovaná. T-mobile karta fičí bez problémov, takisto aj orange.
Nemá skúsenosti niekto s takýmto niečím.Ďakujem.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Nejde karta O2 v iPhone 3 GS

Příspěvek od rony »

orange predava neblokovane telefony, takze by som tam siel a spytal sa na to preco ti v servise telefon zablokovali resp. preco ti dali zablokovany kus.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

pepppe

Příspěvek od pepppe »

Necituj post na ktory odpovedas a je hned nad tvojim porusujes tym pravidla fora. Dakujem. dodo

Volal som tam a potvrdila mi to, že neblokojú iPhone...to potvrdzuje aj, že T-mobile karta tam ide...:-(

pajap
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od pajap »

Dojdi si do O2 a nech si kartu otestovat. Maji na to program, ktery ukaze, na kolik procent je funkcni. Podobne problemy u me se takto vyresily vymenou karty. Ta "zlobiva" jela na 20procent :(

pepppe

Příspěvek od pepppe »

Taktiež ti vyskočila hláška v iTunes, že sim karta sa javí ako nepodporovaná?
Nemohli to v servise nejak locknuť?

EDIT:

Bol som v O2 a že karta je v poriadku. Neviem v ostatných telefónoch ide ale v iP nie...už som zúfalý... :cry:

Edituj svoje posty tak ako som to urobil teraz ja za teba a vyhnes sa tak zmazaniu postu. Viacnasobnymi postami za sebou porusujes pravidla fora. Dakujem. dodo

McDog

Příspěvek od McDog »

Podobny problem...co s tym?

ls8
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od ls8 »

Rada už byla napsaná výše - nechat otestovat SIM kartu u operátora a telefon v servisu.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

McDog

Příspěvek od McDog »

Hm.Lenze v mojom 3G 8GB ide po blacksnow hned ale v jeho 3G 16GB nejde.Vyhodi usb s itunes a ze mam pripojit k itunes a tam vyhodi nieco s poskodenim.hm?

Mertsoft
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Mertsoft »

Ze by nove /39 week/ GSko??
1.1.2 OOB [Turbo SIM] -> 4.2.1 JB CZ 16GB contra Vario WM6
MacBook PRO, AIR, iPad -> Windows 7U -> Exchange 2010 -> Apple iPhone Developer -> Apple Product Professional 2010 = http://iPhone3G-Servis.cz
Apple Authorised Reseller + Servis iPhone v Praze

McDog

Příspěvek od McDog »

Nee 3G 16GB.Este ho kupoval priamo zo skladu orange cez znameho a mal tam Fw 2.0 ....uz naozaj netusim v com moze byt chyba.
Dal som reinstalnut snow v blackra1n priamo v iP a uz 5 minut mi svieti Post Install Log for sn0w...to tak ma?

No uz to urobilo a po vlozeni O2 sim sa mi hodi na screen USB+iTunes a napis:Zistena odlisna SIM.Pripojte sa k iTunes.
A ked pripojim tak napise:
Ze moze byt poskodeny a mam ho zaniest do itunes store pre aktivaciu ci co...
Piaty restore+JB+Unlock a stale to iste....takze uz len dufat ze ina O2 SIM karta bude fungovat..ak nie tak smola

Odpovědět