Mate nekdo zkusenost s reklamaci sluchatek? Nejde mi buttonek na ovladani ipodu. Nevim v cem presne je problem, ale nekde bude asi dratek zlomeny.
Jde mi o to, zda mi i kvuli podle me zrejme vade sluchatek seberou i iphone nebo jen ty sluchatka.
Dikes
Nefunkcni tlacitko u sluchatek = reklamace
-
- iPhone expert
Nefunkcni tlacitko u sluchatek = reklamace
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
-
- Starý pes fóra :)
Re: Nefunkcni tlacitko u sluchatek = reklamace
v lednu jsem dával svoje sluchátka reklamovat a stačil jim záručák a sluchátka. dával jsem tam kvůli tomu že mi nehrálo jedno sluchátko.
Dostal jsem nové!
Ale to tlačítko už mě taky zlobí...
Dostal jsem nové!
Ale to tlačítko už mě taky zlobí...
-
- iPhone expert
Super, diky za odpoved. Zkusim a uvidim co na me "vytahnou"..
EDIT:
Nova a zajimava vec Zkusil jsem sva sluchatka v jinem iPhonu a bez problemu funguji. Stejne tak nova sluchatka jsem zkusil ve svem iPhonu a nefunguji, z toho vyplyva jedine: vada je v iPhonu, takze reklamace !
Pokud chceš oživit starší téma, tak smaž svůj poslední příspěvek a pak vlož nový, s editovaným obsahem. Takto se téma objeví mezi novými.
toncek
EDIT:
Nova a zajimava vec Zkusil jsem sva sluchatka v jinem iPhonu a bez problemu funguji. Stejne tak nova sluchatka jsem zkusil ve svem iPhonu a nefunguji, z toho vyplyva jedine: vada je v iPhonu, takze reklamace !
Pokud chceš oživit starší téma, tak smaž svůj poslední příspěvek a pak vlož nový, s editovaným obsahem. Takto se téma objeví mezi novými.

::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
kua, vcera mi na ulici odisla prava polovicka sluchadiel 
Nosim ich pod trickom a len tak som ledva potiahol tricko aby sa uvolnil kabel co ma srktil, ani som nepotiahol silno a uz len puklo a zo sterea bolo mono
Tak idem zajtra do apple store

Nosim ich pod trickom a len tak som ledva potiahol tricko aby sa uvolnil kabel co ma srktil, ani som nepotiahol silno a uz len puklo a zo sterea bolo mono

Tak idem zajtra do apple store