Nefunkční Fotoaparát
Nefunkční Fotoaparát
Nejde fotoaparát dřív to spalo chybovou hlášku abych smazal některé fotografie že je tam málo místa (přitom sem žádnou fotografii vyfocenou neměl a v telefonu bylo více než 5gb volného místa) a teď dkyž sem nainstaloval českej FW 2.2 tak se kamera zapne ale nic není vidět jenom černá obrazovka nevíte co by stím mohlo být ?mám iphone 1g
-
- iPhoneHolik
Re: Nefunkční Fotoaparát
Zkus FW nahrat jeste jednou,nahraval jsi verzi urcenou pro tvuj model?
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
přehrával jsem to několikrát i jiné verze FW,ano mám verzi rpo iphone 2G
-
- Starý pes fóra :)
Ako ja ma tiez novy FW ale fotak ide... uplna hlupost nemas zakryte sklicko fotoapratu? 
dodo

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
není to chyba FW dělalo to i na staršim a mnoha jinejch FW,ale není to ani fotoaparátem (skoušel sem ho měnit chyba musí bít někde jinde a nevím kde..
-
- Host
mam ten samy problem, fotak nastartuje, otevre se clona ale ukazuje cerno. Silnym stisknutim mezi prsty v miste usniho repraku, se mi ten fotak podarilo na moment rozchodit, takze asi nejaky spatny kontakt, domnivam se ze to vzniklo po padu iP na zem nebo i jinak. JInak premyslim o rozebrani a omrknuti kamerky, takze bych potreboval poradit jak na to?
-
- Host
cus mam podobnej problem jen ale vidim vsecko ve fotaku ale kdyz dam vyfotit tak se nic neulozi , ani screen plochy se neulozi ,, restore sem uz zkousel , nevite co s tim?