Už se opakuji, jediné co se nepovedlo je ubohá kapacita baterky. Měli tam šoupnout 2.000mAh.

styxx píše:Sepsal jsem pár zkušeností a kritiky na iPhone 5 - http://supermac.cz/2012/11/recenze-iphone-5/
martiaass píše:Jak jsou na tom vase hrany telefonu (cerny iPhone 5)? Predevsim ty bez pouzdra? Stira se cerna barva, nebo ne? Diky
TDa píše:marťas: Sice mám bílej ale škrábance by byly i na něm, jen by nebyly tak velká na oko. Komplet bez škrábanců. A zdá se mi i dost odolný, nijak extra šetrně s ním nezacházím. Vpředu nově folie, do zadu objednané, boky nechráněné. Z lidích které znám a mají černou 5, tak někdo to má dlouho a v perfektním stavu, někdo to má totálně dodrané, tak nevím které skupině věřit, respektive věřím obojím, protože ty krásné neodrané mají takoví ti kterým bys mobil do ruky nepučil aby ho náhodou neškrábli
Johny_F píše:TDa píše:marťas: Sice mám bílej ale škrábance by byly i na něm, jen by nebyly tak velká na oko. Komplet bez škrábanců. A zdá se mi i dost odolný, nijak extra šetrně s ním nezacházím. Vpředu nově folie, do zadu objednané, boky nechráněné. Z lidích které znám a mají černou 5, tak někdo to má dlouho a v perfektním stavu, někdo to má totálně dodrané, tak nevím které skupině věřit, respektive věřím obojím, protože ty krásné neodrané mají takoví ti kterým bys mobil do ruky nepučil aby ho náhodou neškrábli
Jak muze mit iP5 nekdo dlouho, kdyz je v prodeji takovou chvili???
Bobo17 píše:Váhám pořád nad koupí iPhone 5 z důvodu toho? že prosakují zprávy o tom,že v Březnu má vyjít 5S !
Prý iPhone 5 se nedaří vyrábět,ničí se už při výrobě a Apple už zadal výrobu prvních 100 tisíc kusů 5S na testy..takže fakt váhám..nerad bych aby za 3 měsíce vyšel nový
Jo a prý dostane lepší CPU,a pár drobností,LTE pro víc pásem a fakt maličkosti..poradťe jít do 5 nejít :X
Metalgirl píše:OT: Když se mohlo donutit 3GS točit videa v HD kvalitěTak proč ne. Ale Mpx opravdu nejsou vše, důležitější je hlavně optika.
‘We have our own sensor and a better flash. You dock you phone into our device and it turns you smartphone into a genius-phone. We take over the camera.’
Mike_99 píše:Majú aj vaše volume tlačítka určitú vôlu?