Reklamace a Britex
-
- Starý pes fóra :)
Re: Reklamace a Britex
to já nvm, ale bránit se tomu nebudu, když mi to daj fungl nový...
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
Tak se taky podělím o svoje zkušenosti. Dnes jsem si vyzvedl iPhone, reklamace byla zamítnuta, trochu jsem to čekal, zadní kryt je poškrábaný a trochu ťuklý jeden rok. Závada byla nefunkční zamykací tlačítko a vibrace. Že je reklamace neuznaná řešit nechci. Poté co jsem přinesl iPhone domů na mě totiž čekalo horší překvapení. Po nabití a zapnutí se na dipleji objevili v horní a dolní části podelné čáry. Na funkci vliv nemají, ale esteticky ruší a hlavně nevidím jediný důvod, proč by se mi měl přístroj v rámci neuznané reklamace vrátit v horším stavu než ve kterém jsem ho odeslal. Budu si stěžovat, ale nepočítám, že se dočkám náhrady. Proto bych se chtěl rovnou zeptat jestli někdo neví, čím by to mohlo být způsobeno a jestli by byla nutná výměna displeje. Předem děkuji za odpověď
-
- Mírně pokročilý
Ja jsem daval na reklamaci u Vodafone na Vinohradske v Praze iPhone 3GS s prasklinou u dock konektoru.
Nechal jsem si napsat do protokolu ze displej neni poskrabany, cidla vlhkosti jsou bila a na zadnim krytu krome te praskliny ktera se zvetsuje jsou jen drobne oderky.
Do Vodafonu jsem ho dal 12.6., v Britexu byl 15.6.
Vcera byl stav zakazky "Opravuje se", dneska je "Dokonceno".
Tak jsem zvedavej, jak to opravili.
Nechal jsem si napsat do protokolu ze displej neni poskrabany, cidla vlhkosti jsou bila a na zadnim krytu krome te praskliny ktera se zvetsuje jsou jen drobne oderky.
Do Vodafonu jsem ho dal 12.6., v Britexu byl 15.6.
Vcera byl stav zakazky "Opravuje se", dneska je "Dokonceno".
Tak jsem zvedavej, jak to opravili.
Iphone mi párkrát spadnul a rohy jsou dost jetý a zadní kryt jakbysmet (ale jen podřenej žádná prasklina)
A kdyby se mu ted něco stalo, nějaká třeba banalitka mnou nebo pádem nezpůsobená, tak se Britex koukne na škrábance a rovnou reklamaci zamítne a neřeší možnou příčinu problému jestli to dobře chápu ?
A kdyby se mu ted něco stalo, nějaká třeba banalitka mnou nebo pádem nezpůsobená, tak se Britex koukne na škrábance a rovnou reklamaci zamítne a neřeší možnou příčinu problému jestli to dobře chápu ?
-
- Host
Tak se musím podělit o zkušenost s Britexem:
můj 3gs se občas tvářil že má signál a přitom se mi nikdo nedovolal. Dal sem ho na reklamaci do VF v neděli, ve středu dorazil do Britexu, v pátek hláška na webu že odesláno, tak sem nervózně čekal co v pondělí bude a překvapili - fungl novej s foliema.
Je teda pravda, že ten můj reklamovanej byl po roce používání jako novej, bez jedinýho škrábančku, takže nešpekulovali s nějakým mechanickým poškození. Technik PLAV.
Když tam někdo pošle obouchanou cihlu, asi se nemůže divit že to svedou na mechanický poškození a neuznaj reklamaci.
můj 3gs se občas tvářil že má signál a přitom se mi nikdo nedovolal. Dal sem ho na reklamaci do VF v neděli, ve středu dorazil do Britexu, v pátek hláška na webu že odesláno, tak sem nervózně čekal co v pondělí bude a překvapili - fungl novej s foliema.
Je teda pravda, že ten můj reklamovanej byl po roce používání jako novej, bez jedinýho škrábančku, takže nešpekulovali s nějakým mechanickým poškození. Technik PLAV.
Když tam někdo pošle obouchanou cihlu, asi se nemůže divit že to svedou na mechanický poškození a neuznaj reklamaci.
-
- iPhonefil
souhlasím michale...
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
iPhone 6S space gray, 64GB
-
- Mírně pokročilý
Tak jsem dostal novy iPhone, takze prasklinu u konektoru Britex bez problemu uznal jako zavadu.
Ahoj všichni,
můj předchozí (a velmi detailně vyčerpávající) post i s reakcí na něj od jednoho uživatele (nick si nepamatuji, omlouvám se) byl smazán, což beru jako jasné znamení že mám prostě smůlu, i když jsem to neviděl zrovna jako příspěvek hodný vymazání ale budíž ... proto mám jen jednoduchý dotaz
Může mi obsluha na prodejně říct že nepozná barvu čidla? (I když je prostě viditelně jasné, že je čidlo bílé) a do protokolu to proto nezapíše?
můj předchozí (a velmi detailně vyčerpávající) post i s reakcí na něj od jednoho uživatele (nick si nepamatuji, omlouvám se) byl smazán, což beru jako jasné znamení že mám prostě smůlu, i když jsem to neviděl zrovna jako příspěvek hodný vymazání ale budíž ... proto mám jen jednoduchý dotaz
Může mi obsluha na prodejně říct že nepozná barvu čidla? (I když je prostě viditelně jasné, že je čidlo bílé) a do protokolu to proto nezapíše?
-
- Host
Reklamace a Britex
Smazane to bylo protoze obnova dtb po padu a stara zaloha, nepredpokladam, ze to bylo kvuli nevhodnosti prispevku 
Obsluha muze udelat cokoliv, klidne muze rict, ze nevi, co je cidlo a ze tomu nerozumi. Kdyby mi to osobne rekl, sebral bych se a zkusil jinou prodejnu...

Obsluha muze udelat cokoliv, klidne muze rict, ze nevi, co je cidlo a ze tomu nerozumi. Kdyby mi to osobne rekl, sebral bych se a zkusil jinou prodejnu...
iPhone 3GS 16 GB 3.1.3 CZ Black JB
taky přídám svojí zkušenost..
zhruba před 14 dny se mi na iphonu pokazil display
viz.
viewtopic.php?f=27&t=29902&p=269849#p269849
Tak jsem ho odnes do prodejny O2 v Olomouc city. Do toho reklamačního protokolu jsem chtěl napsat všechna ta čidla, podrobně popsat stav atd. ale bylo mi řečeno že posouzení stavu těch čidel je na servisu a oni to tam dopisovat nesmí. Nechtěl jsem se hádat tak jsem ten papír podepsal (ve stavu bylo akorat-přiměřené staří-drobné rýhy a oděrky). Alespoň že jsem dostal nahradní iphone...Včera přišla SMS že je reklamace hotová tak jsem tam dnes zašel a k mému překvapení jsem dostal úplně nový iphone:-)
ale že to byly nervy:)
zhruba před 14 dny se mi na iphonu pokazil display
viz.
viewtopic.php?f=27&t=29902&p=269849#p269849
Tak jsem ho odnes do prodejny O2 v Olomouc city. Do toho reklamačního protokolu jsem chtěl napsat všechna ta čidla, podrobně popsat stav atd. ale bylo mi řečeno že posouzení stavu těch čidel je na servisu a oni to tam dopisovat nesmí. Nechtěl jsem se hádat tak jsem ten papír podepsal (ve stavu bylo akorat-přiměřené staří-drobné rýhy a oděrky). Alespoň že jsem dostal nahradní iphone...Včera přišla SMS že je reklamace hotová tak jsem tam dnes zašel a k mému překvapení jsem dostal úplně nový iphone:-)
ale že to byly nervy:)
-
- Sons of Jailbreak
Jak nesmi - tak vidim bilou nebo cervenou barvu, tak to tam napis. Zadny, ze nesmi. V kazdem pripade bych rekl, ze reklamovana vada je to, co tvrdim ja. Takze bych tam klidne napsal, ze cidla jsou bila a ze prodejce XYZ odmita toto potvrdit.
Tak jsem dnes odnesl iPhone 3G do O2 s prasklým zadním krytem a oprýskanou černou barvou pod sklem. Do protokolu jsem si nechal zapsat že čidla vlhkosti jsou neaktivní a že MT nejeví známky rozebírání. Při čemž mi ovšem před cca. 4 měsíci vtekla trocha šťávy do konektoru a tím je indikátor červený. Panička v o2 si to ani nezkontrolovala a vesele mě to tam nechala připsat... Co myslíte bude se z tohoto moci Britex vykroutit? (náhradní iPhone jsem dostal automaticky...)
O dalším průběhu budu postupně informovat
O dalším průběhu budu postupně informovat

-
- Host
Zdravím všechny,
dnes na sluníčku jsem si všiml,že mám na displeji kolem dokola milimetrovou mezeru,jakoby wallpaper nebyl až do kraje,ale je ohraničený tou mezerou.Screen posílat nebudu,není to na něm vidět.Zajímalo by mě jen,jestli se s tím někdo setkal.Já jsem se s tím dnes setkal poprvé a začínám se bát Britexu.Iphone mám cca 1,5 roku,takže stále v záruce.Taky mi začínají vyskakovat červené a bílé pixely.To řeším zatlačením na displej v místě,kde jsou(někde jsem to tady četl) a oni zmizí,ale ne nadlouho.Je tohle důvod k reklamaci?Co myslíte
dnes na sluníčku jsem si všiml,že mám na displeji kolem dokola milimetrovou mezeru,jakoby wallpaper nebyl až do kraje,ale je ohraničený tou mezerou.Screen posílat nebudu,není to na něm vidět.Zajímalo by mě jen,jestli se s tím někdo setkal.Já jsem se s tím dnes setkal poprvé a začínám se bát Britexu.Iphone mám cca 1,5 roku,takže stále v záruce.Taky mi začínají vyskakovat červené a bílé pixely.To řeším zatlačením na displej v místě,kde jsou(někde jsem to tady četl) a oni zmizí,ale ne nadlouho.Je tohle důvod k reklamaci?Co myslíte

iPhone 3G 8GB O2 fw 4.2.1 (8C148) JB redsn0w
-
- Host
Okraj okolo displaye má každý, je to nejlépe vidět na denním světle na slunci. Nevím proč to tak je, ale mám takový pocit, že kvůli tomu, aby display vypadal větší..Takže to důvod k reklamaci není.
Ale skvrny, které se ti na displayi dělají, to už možná důvod k reklamaci bude. Ale opravdu netuším, jestli ti vyhoví s podobným problémem jsem se ještě nesetkal.
Ale skvrny, které se ti na displayi dělají, to už možná důvod k reklamaci bude. Ale opravdu netuším, jestli ti vyhoví s podobným problémem jsem se ještě nesetkal.
-
- Mírně pokročilý
Skvrny naznacuju, ze mu odchadza displej. Takze jednoznacne na reklamaciu, dalsie stadium su mrtve pixle.
-
- Host
To ja ted silim z Britexu kvuli dobre opravy (reklamace).
Telefon jsem mel uplne novy cca 5 dnu. Pote pri nabijeni zacal desne hrat, nesel ani vypnout, restartovat, proste nic. Chvili nefungovalo pouze podsviceni (porad u toho desne hral i kdyz se uz nenabijel) pak zacal blikat display a pak uz jenom hral (do doby nez mu zdechla baterka)
Britex prijal muj telefon od PPL minule utery (22.6.)... V patek se jim na webu objevilo info ze ho premistili do Logistickeho skladu. Dodnes tam lezi a pochybuji ze s tim tento tyden nekdo neco udela. Pristi tyden jsou svatky takze sem opravdu zvedavej kdy se mi mobil vrati z opravy
Na to ze sem ho mel 5 dnu sem si ho moc neuzil 
Telefon jsem mel uplne novy cca 5 dnu. Pote pri nabijeni zacal desne hrat, nesel ani vypnout, restartovat, proste nic. Chvili nefungovalo pouze podsviceni (porad u toho desne hral i kdyz se uz nenabijel) pak zacal blikat display a pak uz jenom hral (do doby nez mu zdechla baterka)
Britex prijal muj telefon od PPL minule utery (22.6.)... V patek se jim na webu objevilo info ze ho premistili do Logistickeho skladu. Dodnes tam lezi a pochybuji ze s tim tento tyden nekdo neco udela. Pristi tyden jsou svatky takze sem opravdu zvedavej kdy se mi mobil vrati z opravy

OpenFeint, Plus, GameCenter ID: CooLajz
-
- Moderator fóra
Jestli ono to nebude tím, že máš telefon s tak malou pamětí, 32 MB je docela málo, to mají obyčejné nemultimediální telefony víc.
Ahoj,
Dával jsem na reklamaci svůj iPhone 3G 8GB, mám ji již skoro dva roky. Za tu dobu došlo smozřejmě k prasknutí zadního krytu. Nedávno se mi ale na display objevili vadné body. Telefon jsem předal k reklamaci do T-mobilu. Telefon je zpět na prodejně a ještě jsem si ho nevyzvednul. Na můj dotaz na infolince jak byla reklamace vyřešena mi bylo řečeno, že reklamace byla vyřízena a že byla vyměněna "zobrazovací jednotka" pochopil jsem, že pouze display. Má firma Britex právo provádět takovéto opravy. Můžete mi někdo poslat více informací ohledně pravomocí Britexu.
Díky
Aleš
Dával jsem na reklamaci svůj iPhone 3G 8GB, mám ji již skoro dva roky. Za tu dobu došlo smozřejmě k prasknutí zadního krytu. Nedávno se mi ale na display objevili vadné body. Telefon jsem předal k reklamaci do T-mobilu. Telefon je zpět na prodejně a ještě jsem si ho nevyzvednul. Na můj dotaz na infolince jak byla reklamace vyřešena mi bylo řečeno, že reklamace byla vyřízena a že byla vyměněna "zobrazovací jednotka" pochopil jsem, že pouze display. Má firma Britex právo provádět takovéto opravy. Můžete mi někdo poslat více informací ohledně pravomocí Britexu.
Díky
Aleš
-
- Mírně pokročilý
Partnerem pro tebe je jen a pouze prodejce (T-Mobile). To u koho a jak řeší servis je pouze věc T-Mobile. Můžou si s tím dělat co chtějí v případě, že ti telefon vrátí v pořádku. Pravomoce Britexu jsou irelevantní.
-
- Sons of Jailbreak
pavelj píše:Do toho reklamačního protokolu jsem chtěl napsat všechna ta čidla, podrobně popsat stav atd. ale bylo mi řečeno že posouzení stavu těch čidel je na servisu a oni to tam dopisovat nesmí.
Zajimave, vcera jsem byl reklamovat zrovna jeden iPhone a normalne to ve Vodafone do reklamacniho protokolu napsal - do kolonky "Popis stavu telefonu".
-
- Mírně pokročilý
taky mám iP v servisu, obešel jsem 4 prodejny O2 a ani v jedné mi nechtěli napsat do protokolu že čidla jsou negativní, a to ani člověk, který mi už pomohl vyřešit více problému s operátorem, a nedonutil jsem je tam napsat ani větu typu "vnitřní prostor jack konektoru je bílý"
teď jsem v zahraničí, už 20 dní je iP na reklamaci a dle imei v britex databázi tam tel ještě není, tak buď jsem si špatně opsal číslo nebo na to kašlou 
EDIT: tak v Britexu už to mají, stav příjem, držet palce dík

EDIT: tak v Britexu už to mají, stav příjem, držet palce dík

Zdravím, tak jsem také posílal svůj Iphone 3G na reklamaci, čidla vlhkosti byla v pohodě, bylo vše popsáno v protokolu, čekal jsem asi 14 dní, no jaé jsem měl nervy snad ani psát nemusím
Problém byl že mi nešlo podsvícen, no verdikt naštěstí v poho, došel mi nový Iphone, alespoň tak vypadá. Dost mě spíš udivilo, že mi dali nový Iphone 3G 8GB, tzn stejný jako jsem měl. Asi došly nějaké nové zásoby. I tak Britexu děkuji. V protokolu byly ještě uvedeny některé prasklinky kterých jsem si ani nevšiml a jméno servisního technika Plavčanová. Vím že zde vlastně nepíši žádné info o tom jak se dohadovat s Britexem či podobně, bohudík neměl jsem to zapotřebí a spadám do kategorie šťastných. Přeji všem stejné štěstí jako jsem měl já.

-
- Mírně pokročilý
Tak technika jsem měl Plavčanovou taky, ale reklamaci mi neuznala z důvodů škrábanců na zadní straně, takže se proti reklamaci ohradím a pošlu jim to zpět... napsala že to neodpovídá záručním podmínkám Apple, ale telefonu již končí 2letá záruka tzn teď se uplatňuje už jen záruka daná zákonem a na Apple se nehledí ne? Když Apple dává roční
-
- Mírně pokročilý
Neviete nahodou, kde posiela iP do servisu Orange ?
-
- Mírně pokročilý
engel píše:Tak technika jsem měl Plavčanovou taky, ale reklamaci mi neuznala z důvodů škrábanců na zadní straně, takže se proti reklamaci ohradím a pošlu jim to zpět... napsala že to neodpovídá záručním podmínkám Apple, ale telefonu již končí 2letá záruka tzn teď se uplatňuje už jen záruka daná zákonem a na Apple se nehledí ne? Když Apple dává roční
Skrabance alebo ryhy? Je rozdiel medzi pouzivanym iPhone (tam sa zadna strana proste doskrabe vzdy) a ryhami, napr. od padu a pod.
-
- Mírně pokročilý
no mám tam škrábance a jediný co jsem trošku pokazil bylo to, že na rohu byl škrábanec od klíčů, tak jsem se rozhodl ho vyleštit plstí na vysokorychlostní vrtačce a jaksi jsem si neuvědomil, že tam vznikne takový tření, tak jsem tam lehce vytřel rýhu 
EDIT: neví někdo co znamena "čeká se na vyjádření S2" ??

EDIT: neví někdo co znamena "čeká se na vyjádření S2" ??
-
- Sons of Jailbreak
engel: nebude to neco jako vyssi level, treba jako supervisor?
-
- Mírně pokročilý
V to doufám, pokud to znamená ale, že se třeba čeká na vyjádření O2, až tam za nima přijdu, budu se muset hádat :-/
EDIT:
tak jsem psal email a znamená to
Zakázka by měla být ve stavu, kdy čeká na odpověď na cenový návrh.
EDIT:
tak jsem psal email a znamená to
Zakázka by měla být ve stavu, kdy čeká na odpověď na cenový návrh.
-
- Sons of Jailbreak
Tak to je zvlastni, reklamoval jsem ted jeden iPhone, prijato jeden den a druhy den uz napsano vyrizeni a je to ve stavu: Stav zakázky Výstupní kontrola dokončena. Nikde zadne fotky a nic jako minule. Tak by me zajimalo, co to je.
-
- Starý pes fóra :)
Je tu prosím někdo, kdo úspěšně vyreklamoval ulomený přepínač hlasitosti a prasklý zadní kryt u konektoru nabíječky?
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
- Sons of Jailbreak
Takze u me nakonec vymena za novy pristroj. Opetovne jsem se servisem Britex velmi spokojen.
Tak si pročítám celé vlákno a mám rozporuplné myšlenky. Dnes jsem dal iPhone na reklamaci. Milá slečná v T-Mobile se začala tvářit rozčarovaně, když jsem vytáhl svuj skoro 2 roky starý iPhone (za měsíc mi končí zaruka). Důvod reklamace je
(1. samovolně se ukončující hovory.
2. občas nereaguje spodní tlačítko)
Prasklina, která je u konektoru mi nepřišla jako závada na reklamaci. Mimo to je můj telefon po 2 letech nošeni po kapsách, značně ošoupaný. Slečna tvrdila, že tohle mi neuznají, kvůli mechanickému opotřebení. Odpověděl jsem, že to necháme na posouzeni servisu. (netušil jsem, že to bude Britex)
a stav vyrobku podle slov slečny z T-Mobile je:
(odřený, otlučený, poškrábaný ze všech stran, prasklina vzadu uprostřed(tim myslela prasklinu dole u konektoru cca 6mm) děsivé....
O čidlech jsem nevěděl tak nejsou uvedená. Tak jsem zvědavý jak reklamace dopadne.
Bez mučeni se přiznávám, že mobil mi za 2 roky 2x spadl. Naposledy asi pred rokem. A problém se samovolným ukončováním hovoru mám poslední měsíc. Nicméně, nevím jestli samovolné ukončování hovoru, je hardwarove příčiny. Presto byl udelan DFU restore a nahran os4
Btw. škoda, že jsem o tomto fóru nevěděl dřív.
(1. samovolně se ukončující hovory.
2. občas nereaguje spodní tlačítko)
Prasklina, která je u konektoru mi nepřišla jako závada na reklamaci. Mimo to je můj telefon po 2 letech nošeni po kapsách, značně ošoupaný. Slečna tvrdila, že tohle mi neuznají, kvůli mechanickému opotřebení. Odpověděl jsem, že to necháme na posouzeni servisu. (netušil jsem, že to bude Britex)
a stav vyrobku podle slov slečny z T-Mobile je:
(odřený, otlučený, poškrábaný ze všech stran, prasklina vzadu uprostřed(tim myslela prasklinu dole u konektoru cca 6mm) děsivé....
O čidlech jsem nevěděl tak nejsou uvedená. Tak jsem zvědavý jak reklamace dopadne.
Bez mučeni se přiznávám, že mobil mi za 2 roky 2x spadl. Naposledy asi pred rokem. A problém se samovolným ukončováním hovoru mám poslední měsíc. Nicméně, nevím jestli samovolné ukončování hovoru, je hardwarove příčiny. Presto byl udelan DFU restore a nahran os4
Btw. škoda, že jsem o tomto fóru nevěděl dřív.
-
- Klub čistého iOS
Zdravím, svůj iPhone jsem minulý čtvrtek donesl do prodejny O2 na reklamaci a dodnes ho britex nemá v databázi
. Je možné, že při zapisování do databáze udělal britex chybu v IMEI? Celkem mě to deptá doufal jsem, že by moje oprava mohla být vyřízena rychle. Jo a dále bych se chtěl zeptat jaké číslo do IMEI nepatří, protože na krabici mám 15 čísel a IMEI má pouze 14 čísel. Díky 

iPhone 5S 32 GB, iOS 8.2
MacBook Pro Retina 13" Late 2013, 8GB RAM, Yosemite 10.10 GM
-
- Sons of Jailbreak
matouch350: v mem pripade trvalo vice nez 14 dni, nez se v databazi Britexu objevil, takze nehazej flintu do zita.
-
- Klub čistého iOS
A ta reklamace byla vyřízená jako dříve? A do té databáze to zapsali až za těch 14 dní? Nebo prostě to trvalo 14 dní než se něco s telefonem začalo dít?
Díky

iPhone 5S 32 GB, iOS 8.2
-
- Sons of Jailbreak
matouch350: 14 dni nez to zapsali, potom vyreseno do dvou dnu. 

-
- Klub čistého iOS
Nějak to z tvé odpovědi nechápu
Je to 14 dní čekání + 2 dny vyřízení nebo 2 dny čekání a pak za 14 dní zapsání do databáze? 

iPhone 5S 32 GB, iOS 8.2
-
- Sons of Jailbreak
matouch350: nezlob se na me, ale nejsi inteligentne svebytny? Proste 14 dni trvalo, nez se to vubec objevilo u nich v systemu a potom dva dny to resili. Uz opravdu netusim, jak vic bych ti to vysvetlil a namalovat to opravdu neumim.
-
- Klub čistého iOS
Dobrý dobrá promiň myslim, že jsem inteligentní dost jen, se to snažim pochop ku prospěchu své věci
Teď se mi u zakázky objevilo
Stav zakázky:-Přerušený příjem
A ještě Popis závady - 1: nelze použít-nefunkční dotykové ovládání
A to je jen jedna z vad, které jsem uváděl. Myslíte, že to znamená, že se k ostatním vadám ještě nedostali? Hlavní vada tam bylo odchlipující se sklíčko. Díky

Teď se mi u zakázky objevilo
Stav zakázky:-Přerušený příjem
A ještě Popis závady - 1: nelze použít-nefunkční dotykové ovládání
A to je jen jedna z vad, které jsem uváděl. Myslíte, že to znamená, že se k ostatním vadám ještě nedostali? Hlavní vada tam bylo odchlipující se sklíčko. Díky

iPhone 5S 32 GB, iOS 8.2
-
- Pokročilý uživatel
Možno všetky informácie nemuseli byť online.
Mňa by zaujímalo, keď som mal viazanoť u T-Mobile a tá mi končí 1.9.2010, ale reklamoval som iPhone a dostal som nový. Teraz keď mi skončí viazanosť, mám nárok si ho nechať odblokovať? Mám dojem, že mi plynie nová 2ročná záruka na nový kus a sa mi zdá, že odblokovaním sa záruka stráca. Ako to teda je?
Mňa by zaujímalo, keď som mal viazanoť u T-Mobile a tá mi končí 1.9.2010, ale reklamoval som iPhone a dostal som nový. Teraz keď mi skončí viazanosť, mám nárok si ho nechať odblokovať? Mám dojem, že mi plynie nová 2ročná záruka na nový kus a sa mi zdá, že odblokovaním sa záruka stráca. Ako to teda je?