Halejuah!!! Dneska mi volala operátorka z TM, že jim došlo pár kusů iP5 black 32GB - já chtěl 16GB, ale po měsíci čekání mě celkem snadno přemluvila. Ve čtvrtek bude doma. Všem ostatním čekatelům držím palce a pevné nervy!
Taky bych mel mit ve ctvrtek od TM bilou 32GB. Bohuzel jsem ji ziskal "za minutu dvanact". V patek me TM tak nas.al, ze jsem obratem dal zadost o prevod a tentokrat se jiz nenechal prodavacem ukecat. Dnes mi volali napred z reklamaci a pote asi z retencniho, po trech hovorech jsme se domluvili.
iPhone 13 Pro Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad Air 4th TV 4K
Taky máme objednány pětky od O2 přes "firemní telefony". Dodavatelem je Datart, takže sleduju jejich zásobenost. Slibují, že by je mohli mít během dvou týdnů.
cabadaj: tak to je zajímavá informace...iphone 5 pro O2 zajišťuje datart? To jsem zvědavej, kolik jich dostanou, protože z firemních zákazníků je určitě zájem enormní. Snad se do Vánoc dočkám.
Tak už je doma, z Applestore, 11.10. objednáno, 6.11. doma. Špica stroj, i po 4s je rychlost opravdu znatelná, naprosto mě rozsekala rychlost wifi, stránky nabíhaj okamžitě.
iPhone 5 Black 16Gb, CZ VF, iOS 7 iPhone 3G Whited00r 7 JB SM-N9005 Note 3 32 Gb Nejsem zaujatý proti žádné platformě
Nevím zda tato informace k něčemu bude, ale včera v noci psal Sunnysoft, že objednávky na iPhone 5 ruší, protože nebyly dodrženy termíny od dodavatele. Já objednával 26.9. kdy bylo prvně slibováno, že budou v druhé polovině října, pak bylo slibováno konec řijna a teď už to klucí raději vzdali a oznámili, že zboži stahují z prodeje.. takže tak Sunnysoft...
Apple store Objednáno 14.10. iPhone 5 64GB white Předpokládané datum 8.-14. NOV (11.) dne 7.11.2012 odesláno (odhalil jsem to 14:30 a v 11:00 byl ještě status expedováno, takže jsem vůbec neměl status přípava k odeslání) takže asi hned první den předpokládaného doučení! Zita by mohlo dojít )
Johny: z informaci na FB jim chodi par mobilu kazdy tyden. Bohuzel jako i u TM jsou to nedostatecne dodavky a je lepsi sehnat prodejnu, ktera ma rezervacni system (u Vodafone nevim, nektere TM prodejny jej maji).
Mimochodem, na FB psal zastupce TM, ze za plnou cenu lze koupit iP5 i na jejich prodejnach (mam sejmuty obrazek jako dukaz )
Kotelnik: s TM jsem si za posledni dobu uzil dost a verim, ze pokud se v pripade neuspechu obratis na jejich reklamacni oddeleni, ze sveho cile dosahnes (dalo by se napsat, ze jsem prikladem).
omg čekačka je to tu jak bolševika :-/ ...má to vůbec smysl čekat na operátora až zase nějaké bude, nebo se zapsat do pořadníku na apple storu a čekat 4týdny?
OT: ta cekacka je vsude na svete, poptavka po ip5 je holt porad vetsi nez stiha Foxconn vyrabet. Takze zalezi na tom jake barvy a kapacity zrovna dojdou, dost pochybuji ze by ten nedostatek delali schvalne. O tom jak se pripadne rozdeluji dosle iphony u operatoru se nema asi cenu bavit. Takze jak za bolsevika je to i tam kde to znaji jenom z novin.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
ve Foxconnu to jen komplementují ne? součástky jsou různě od dodavatelů nejčastěji samsung, hitachi apod.
Nicméně chtěl jsem čekat na iPhone 5 až bude dostupný v Apple Store hned, ale nevydržel jsem a asi jsem i udělal dobře jsem si ho objednal 29.10., cca 22.-28.11. by tu měl být. Jinak bych snad čekal až někdy na nový rok, jelikož netipuji že o vánocích klesne zájem a bude stále "fronta" 3-4 týdny dlouhá u Apple.
Se současným tempem bude trvat minimálně 2 měsíce než uspokojí všechnu poptávku.
Kuba: souhlas. Vice nez mesic jsem cekal na telefon od TM. Az v ramci nejake reklamace a udrzeni si me jako zakaznika se "jeden kus bile 32 objevil" a obratem mi byl poslan.
Kdo nejste nekde v poradniku ci nemate od operatora zajimavou slevu, kupte jej radeji u Applu - jen tam mate garanci doruceni v nejakem terminu.
KUba_ píše:ve Foxconnu to jen komplementují ne? součástky jsou různě od dodavatelů nejčastěji samsung, hitachi apod.
Ale k cemu jsou ti soucastky za fabrikou, kdyz kompletace jde pomalu je to o tom ze diky prisnejsi kontrole a slozitejsimu sestavovani ip5, nez u predchozich verzich, jich zkratka za den skompletuji mene nez by sami chteli a tim ze poptavka neupada, se na ne holt musi cekat.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
To si raději počkám, než abych přeplácel více cca 1200czk oproti Apple Storu CZ.
Chtěl jsem se zeptat, komu již došel iPhone 5 z Apple Store, jak dodrželi odhadovaný termín. Zda přišel první den, druhý apod. z odhadovaného data, u objednávky je napsané takto: Doručuje 22 Nov, 2012 - 28 Nov, 2012.
U iPhone 4S před rokem mi to doručili hned první den, a den předtím to expedovali.
KUba_ píše:To si raději počkám, než abych přeplácel více cca 1200czk oproti Apple Storu CZ.
Chtěl jsem se zeptat, komu již došel iPhone 5 z Apple Store, jak dodrželi odhadovaný termín. Zda přišel první den, druhý apod. z odhadovaného data, u objednávky je napsané takto: Doručuje 22 Nov, 2012 - 28 Nov, 2012.
U iPhone 4S před rokem mi to doručili hned první den, a den předtím to expedovali.
Včera jsem volal na Vodafone a po pár minutách jsme se dostali k tomu, že mi černý iPhone 5 16GB prodají k současnému tarifu a dají mi zvýhodnění po dvou letech. Jsou skladem, dnes byla zásilka odeslána poštou...
Ja dneska volalamna Vodafone a řekli mi, že skladem nejsou... Mám zájem o černou verzi 16gb.. Čekám už déle než měsíc, nevim co udělat, aby mi ho konečne prodali
Nell123 píše:Ja dneska volalamna Vodafone a řekli mi, že skladem nejsou... Mám zájem o černou verzi 16gb.. Čekám už déle než měsíc, nevim co udělat, aby mi ho konečne prodali
Koupit na Apple Store? Kde máš jisté místo ve frontě?
Ahoj borci, tak už jsem toho měl opravdu plné kecky. Už asi 3týdny chodím pravidelně do kamenných obchodů v Praze (anděl) ... a ptám se na dodávky iPhonů5 ... u T-mobile mi furt říkají že jim zboží chodí každý pátek ale iPhone mezi nima dlouho nebyl u vodafonu nevědí nic a prodejnách applu prý na Vánoce. Volal jsem na infolinku T-mobilu a na skladě nejsou. Pak jsem zavolal do Vodafonu a paní mi řekla že na skladu jsou pár černých modelů 16gb a bílých 16gb ... a pak už jen modely 64gb ... tak sem si rovnou jeden objednal ... zkuste to taky třeba tam ještě mají ... Já si to objednával včera a v pondělí (počítám spíše v úterý) ho budu mít snad v ruce těším se těším
Omlouvám se,za trapné dotazy nebo příspěvky,prosím , mějte se mnou strpení !? Co vím, napovím. Co nevím, vymyslím ! [iPhone 4 black 16GB, iOS 5.0.1 JB] [iPhone 5 black16GB|iOS 8.1|JB|02|Monster beats tours] Citizen Eco-Drive Skyhawk Flight Chrono JY0000-53E ASUS G55V|WIN7
Ano, za plnou cenu by blokovaný být neměl a měl by být použitelný všude se všemi operátory, ale to už jsi mimo témat, název tématu je, kde koupit v ČR.
Tak dneska jsem se sel jen tak nahodou zeptat jestli nemaji nejaky novy kouskek u nas u ve Vodafonu, a mel jsem stesti ) zrovna pred par minutama ho dovezli do obchodu
[edit=iTukan]"tam u nas ve Vodafonu" je opravdu dobra informace pro ostatni kde to je...[/edit]
Nevíte někdo jestli má Vodafone na nějaké pobočce nebo na skladu 16gb v černé? Ve středu jsem jim volal a operátor mi řekl, že mají skladem pouze bílé. A na moji otázku kdy budou mít černé mi odpověděl do vánoc určitě..
Vodafone má černé iPhone 5 16GB na centrálním skladě, dnes mi přišel. Dostal jsem se k němu přes infolinku, slečna se ochotně podívala a vše se mnou vyřešila.
Jojo já si to objednával ve čtvrtek a na řekli mi že na centrále ho mají, tak mě přepojila na nějakýho kluka z jiného oddělení a ten mi zase řekl že nemaj ... pak se podíval znova ejhle černý iPhone tam nakonec je ... zkus tam zavolat trošku zatlačit a uvidíš co bude ...
Omlouvám se,za trapné dotazy nebo příspěvky,prosím , mějte se mnou strpení !? Co vím, napovím. Co nevím, vymyslím ! [iPhone 4 black 16GB, iOS 5.0.1 JB] [iPhone 5 black16GB|iOS 8.1|JB|02|Monster beats tours] Citizen Eco-Drive Skyhawk Flight Chrono JY0000-53E ASUS G55V|WIN7