Tomu vyjádření nerozumím....
Ale jsme v čechách... taky se se mnou snžil Britex vyběhnout. Ale to už sem tady popisoval. prostě sem se nenechal.
Holt, příště už takovouhle chybu neudělám. Ať si čeští prodejci narvou svoje telefony, a vůbec, všechny výrobky kam chtějí.
Teď mi popraskal kryt iPhone podruhé... Ležel jen 4 dni na stole... Donesu jim to tam zase, a uvidim jak se k tomu postaví.
Mám osobní zkušenost... Oni do toho hrábnout nesmí. Když nastali problémy s mojí reklamací, komunikoval jsem přímo se servisem... A když sem zmínil, že jde jen o banalitu - výměnu kousku plastu, tak sem se dozvěděl, že oni nesmí opravovat, jen posoudit, Na opravu se to přeposílá do zahraničí.
Jelikož už i popraskal druhý iPhone, budu pravděpodobně odstupovat od smlouvy

Sem zvědav... Jestli se mi to podaří, donutit je k tomu, aniž bych měl nějaké náklady, můj další telefon nebude z ČR... Nebaví mě dohadovat se s prodejcem a servisem. Servisování má být samozřejmost, a podle toho se má měřit kvalita prodejce/výrobce. Ne něco, co si musí člověk vymáhat, a pomalu se kvůli tomu soudit.
Posouzení jasné závady by mohli udělat klidně na prodejně, jako to chodí jinde... Prostě pokud mi popraská telefon, tak, že to každý vidí... Tak je zbytečné, posílat to "odborníkovi", který napíše, že tam prasklinky nejsou... Zkoušet všelijaké kličky. Načež, když zákazník nezabere na nic, a začne to řešit, tak mu milostivě vydají nový telefon.
Telefon sem mohl mít vyměněný už před měsícem. Nebylo tam nic na posouzení. Stačilo se podívat.