eRiper píše:Pro srovnání se třeba podívejte do automobilového průmyslu. Co se změnilo za posledních 15 let? Prakticky nic!
To myslíš vážně? Neporovnávej to s něčím, čemu nerozumíš nebo o co se nezajímáš..
eRiper píše:Pro srovnání se třeba podívejte do automobilového průmyslu. Co se změnilo za posledních 15 let? Prakticky nic!
2L8 píše:Tak keby vytvorili takyto 4,8 palcovy IP, tak to by sa posunuli o mile dalejVelmi sa mi paci tento koncept.
http://www.[BULVAR: odkazujte na jiné zdroje]/2013/01 ... hone-math/
eRiper píše:Jste moc rozmlsaní. Čekáte, že Apple bude neustále přicházet s revolucí. Ne, tak tomu není. I kdyby měli již dnes v šuplíku zázračný a revoluční iPhone 6, klidně jim stačí na podzim vydat 5S a s revolucí počkat. Řekněte mi, co více v mobilu potřebujete? Ano, chybí nám lepší baterie a třeba haptická odezva, ale dál? Dál je vše otázka software, nikoli samotného zařízení.
Pro srovnání se třeba podívejte do automobilového průmyslu. Co se změnilo za posledních 15 let? Prakticky nic! Jasně, vývoj v IT jde obrovským tempem kupředu, ale vy v konzumní elektronice prostě nemůžete čekat zázraky. O 4S se říkalo, že je to jen rychlejší 4. O 5 se zase říká, že je to jen 4S s lepším procesorem a jiným tělem. Ale teď si vemte do jedné ruky 4 a do druhé 5. Je to sakra rozdíl! Řekněte mi někdo konkrétně věci, které vám HARDWAROVĚ (tedy na iPhonu) chybí.
V roce 2007 udělal Apple velký boom. Potom následovalo několik let rapidního vývoje iOS, aplikací a konkurenčních OS. Teď se vše nějak utřepalo, dnešní smatrphony toho umí oprvadu hodně. Jednoduše to moc řešíte. iPhone 5 s iOS 6 je skvělý a rychlý stroj, žádná bublina.
2L8 píše:A ak by sa ti stalo, ze by si si poskodil odtlacok prsta??napr. by si sa porezal, oskrel prst. Tak potom by ti to bolo na nic. Musia to nejako osetrit, aby sa dalo dostat do IP aj inak.