Clon - ano, já jsem dostal telefon z Apple.store a čekal jsem 10 dnů

Display jedna basen. V kazdom smere je lepsi od 5.

no pokud je 1,2 GB výchozí hodnota, pak asi tak 3-4 GB nebude problém nabrat co?

kotelník píše:
Kdyby nekdo chtel, poustim

Jelikož jsem před rokem začal na hudbu používat Rdio, tak už mám také iTunes prakticky jen na klasickou zálohu, protože jsem trošku ještě konzerva s iCloud backupem
Přenos většiny dat stejně dělám přes Dropbox.

... A při koupi nového Macbooku jsem svou starou hudbu ani nekopíroval, jelikož jsem objevil Spotify - pak už jsem začal zálohovat pouze do iCloudu a pak jsem zjistil, že už vlastně nepotřebuji ani soukromý notebook (mám firemní), takže i toho jsem se nakonec zbavil
Ale to už jsem krapet OT. No vlastně, to byl i důvod, proč přechízím z 5S na 6 Plus.

lennyKravic píše:pegas: hele určitě si zapni iCloud backup. Časem budou appky přibývat atd. a není nic příjemnějšího než, když člověk přinese nový telefon (ať už z jakéhokoliv důvodu) a jen zapne, stáhne zálohu a má přesně ten svůj telefon co do teď.

.

Během pár hodin mi 5S připadá, jako hračka . Navíc display šestky se s pětkou nedá vůbec srovnávat. Krásné barvy, velké ikony, výrazně větší klávesnice, prostě paráda. Navíc je výrazně rychlejší Wi-Fi a díky tomu i všechen stream. Maximální spokojenost.

Mam 4-10

. Nadeje umira posledni. Jak jim priletelo plne letadlo, tak co by to susili na sklade?

jinak na ty dziny funguje pouzdro, mam pruhledny Spigen, je suprovej, je jako bumper se zady. Zadny vousy a barvu ze dzin neresim a rekl bych ze krasu iP6 jeste podtrhuje
a ve predu tempered glass, na bilem predku iP6 to nema chybu 

Clon píše:Lidi, vy vsichni co vam iPhone taha vousy - HOLTE SE !!!![]()
pegas: i kdyz nemas iTunes, to Others se te stejne tyka! Ono tam je! Akorat ho pres iTunes nevidis

jeenik píše:.....mam pruhledny Spigen, je suprovej, je jako bumper se zady a ve predu tempered glass

dabelM píše:Tak dnes dorazil po včerejší objednávce iP6 64GB SG z Electroworldu.
Na řadě je výběr vhodného pouzdra.

.
.