Zdravim Pánové,mám možnost koupit IPhone 3G 16GB za pěknej peníz,ale má defekt,rozbitý přední sklíčko a to ocela fest. Tak jsem se chtěl zeptat zda bude stačit koupit nový krycí LCD sklo,který se dá sehnat na http://www.maczone.cz za 690kč.A ještě bych se rád zeptal kde sehnat někoho schopnýho na výměnu.Díky za odpovědi.
pokud neni poskozeny dotyk displej, tak staci vymenit pouze sklicko... nekdo schopnej se urcite najde, ale udelaj ti to asi v kazdym servisu s iPhonama...
edit: ses tu novej, prosimte tady na foru plati pravidlo ze kdyz chces jeste neco doplnit tak das volbu upravit, napises edit a zase pises... nesmi bejt 2 posty od stejnyho uzivatele za sebou
Zdravim spadl mi iphone na zem. Displej prezil ale nedela nic jinyho nez sviti bíle. Restore se mi podarilo bez problemu ale nic se nezmenilo. Nemate nekdo tuseni co by s tim mohlo byt?
Zdravím, mám iPod Touch, spadnul mi na zem a prasklo mi sklíčko. Dotykový displej je úplně v pohodě a reaguje i na dotek v místě praskliny. Je pouze prasknutý. Dáte mi někdo radu? Případně kde a za kolik se to dá opravit?
Zdravím... Mám probém s Wi-Fi přijímačem... z ničeho nic přestal fungovat, ale nestalo se tak po žádném pádu... iPhone nenajde žádné Wi-Fi, i když jsou 100% v dosahu - viz. např Wi-Fi v O2, T-mobile či Vodafone prodejně. Proto se ptám kolik by cca stála oprava, děkuji moc s pozdravem Lukáš
Je mozna oprava rozbiteho predniho skla u iPhonu 2G kdy funkcnost dotykoveho displaye je plna? Nemohu nikde najit presnou odpoved tak se pro jistotu ptam Predem dik za odpoved
Hm hm, tak ti si mě moc nepotěšil... Ale bohůžel mi asi nic jinýho nezbude...... Doufal jsem, že se iPhone "probere" a bude fungovat, protože po tom co jsem si zaplatil O2 internet v mobilu mi párkrát Wi-Fi doma našel, připojil se a chvílu jel, ale opravdu jen chvílu (v řádu minut) a pak už zase stará známá písnička, iphone jen jakoby hledá a hledá a nebo prostě nenachází... Příjde mi to jak kdyby tam prostě byl nějakej kontakt blbej nebo tak něco, je to zvláštní...
Prepáč sortík, možno som bol ukvapený. Každopádne to platí. Myslím si dokonca, že by tam malo pasovať aj to isté sklo (ako sa tak dívam na 2G a 3G ktoré práve predo mňou ležia, ale radšej skús kúpiť pre 2G, alebo si to overiť v servise. Každopádne vymeniť sa to dá a ak si zručný zvládneš to aj doma. Náhradných dielov je kopec maczone alebo na ebay.
Zrucny celkem jsem, ale jsem student a nemuzu si dovolit malou chybickou odpravit cely telefon proto hledam nejaky servis v Praze kde mi to nejaky sikovny technik vymeni
Zdravím, zajímalo by mně jestli není v okolí Hradce Králové někdo, kdo by se v opravování iPhonů vyznal. Chtěl bych koupit jeden poškozený z ebaye. Nevíte kolik by mohla být cena za následující opravu: - výměna sklíčka LCD displeje - výměna krytu (nejspíš jen zepředu, nevím)
potřeboval bych poradit, nedávno jsem si měnil sklo u iphonu a nevím od kdy, ale při telefonování mi nezhasíná displej, takže si tam uchem vždycky něco nacvakám Při hraní her senzory fungují, jak mají, tak kdyby měl někdo nějaký tip.....díky moc.
Yreg píše:Prepáč sortík, možno som bol ukvapený. Každopádne to platí. Myslím si dokonca, že by tam malo pasovať aj to isté sklo (ako sa tak dívam na 2G a 3G ktoré práve predo mňou ležia, ale radšej skús kúpiť pre 2G, alebo si to overiť v servise. Každopádne vymeniť sa to dá a ak si zručný zvládneš to aj doma. Náhradných dielov je kopec maczone alebo na ebay.
btw: nechýbajú ti tam aj volume tlačítka?
Skla iPhone a iPhone 3G se liší
Tvůj další příspěvek jsem smazal, protože porušuješ pravidla fóra (viz odkaz), konkrétně o editaci příspěvků. Nauč se to a nebudeš mít problémy. Beavers. viewtopic.php?f=112&t=10929
Proboha jen to nekupujte na maczone.... treba na ebay to u spousty prodejcu vse sezenete za 20% jejich ceny vcetne posty. Ja chapu, ze kazdej chce vydelat.....nicmene jejich cenova uroven je nehorazna.
viete tu niekto vymenit rozbite sklicko na 2G - pripadne vymenit cely display ???
Akosi je tu o tom clee dlhe vlakno ale na Slovensku neviem najs ziadny kontakt na servis (mozno som slepyyy ) ? Ak je tu niekto schopny to oprabvit, tak kolko by to cele stalo?
Zdravím, podařilo se mi namočit iPhone 3G a odešel mi display, home button a reproduktor. Chci se zeptat, zda mi někdo doporučí nějaký servis v Brně. Díky
Cau, nevim presne co mam s iPhonem, ale nejspis se mi dostal do recovery modu zrovna v den kdy se mi asi rozbilo home tlacitko.(http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=85&t=16939) Je mozne ze to je pouze o software problem, takze bych nechtel zbytecne platit za nove tlacitko. Kolik by tedy stala pripadna diagnostika?
Dobrý den. Vlastním iPhone 2G, ale bohužel se stala nehoda. Prasklo mi totiž sklíčko a poškodila se dotyková vrstva, ale samotnej display je oka. Tak bych se Vás chtěl poptat, zda někdo neví o nějakém řešení.
Psal jsem už na různé opravy, jenže tam všude mi řekli, že se to dá koupit jen s novým LCD displayem, ale příjde mi to zbytečné. takže prosím o radu.
Kobrovnik Jinak nez vymenou komplet LCD to nejde. U 2G je totiz LCD, dotykova vrstva a sklicko slepene do jednoho kusu. Jsem na tom stejne Nez davat ale skoro 4 000,- za opravu, tak si radsi poridim novy iPhone.
Dobry den. Chcem sa opytat ci by mi niekdo vedel povedat kolko by asi stala oprava iPhone 3G ked som ho uz kupil pouzivany. Vobec mi na nom nejdu zvuky a ked ho restartujem tak idu a asi po stvrt hodine zas nejdu...momentalne nejdu vobec dokazal by mi niekdo poradit? A este ked snim zatrasem tak dost hrka . A ked pripojim sluchadka tak stale ziadne zvuky nic...
Zdravím prosím vás iPhone mi spadnul do umyvadla plného vody a ihned co jsem ho vyndal svitilo jablko pak svitil cely bile a pak se vypnul a nejde zapnout a pri pripojeni k pc to haze ze zarizeni nebylo rozpoznano, vysusil sem ho kde to slo ale bohuzel nevim jak rozdelat kryt a ted je cely jakysi horky prosím vás je možné že se mi na to v brně někdo koukne??
díky moc
Tvůj příspěvek jsem tu našel již podruhé, pokaždé v jiném topicu. Dodo tě nasměroval na určitý odkaz a tam jsi měl pokračovat. Porušil jsi pravidlo a založil nový topic, teď vlezeš sem do tohoto tématu a řešíš to zde. Jsem zvědav, kolikrát ještě tvůj příspěvek objevím. Nejsi první, kdo vykoupal telefon. Zlí jazykové tvrdí, že pokud se okamžitě nerozebere a nevysuší, je telefon na odpis. Voda v něm zoxiduje elektroniku a přístroj pak už nemůže fungovat. Pomalu se raději smiřuj s touto alternativou. Beavers.