Naposledy upravil(a) dodo_mt dne pon srp 10, 2009 6:42 am, celkem upraveno 1 x.
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
dodo: mno bol vikend a malovali sme inak by som rad vyskusal ako dlho vydrzi v pohotovostnom rezime, cital som informaciu (sice pre 3G verziu) ze je to nejakych 400 hodin, co sa mi zda neuveritelne je to viac ako 2 tyzdne ..to by som asi nevydrzal
Mám 3G před 2 dny jsem jeste mel PWN 2.2.1 a musím říct, že mi tam baterie vydržela 2x déle než s FW 3.0.1. redsn0w 0.8. Předtím mi přes noc zmizlo 1% tak teď 10% mám povypínané vše push,SSH, wifi ,BT.NVM čím to je. Stalo se taky někomu?
Viete mi poradit. Tiez sa mi vibija rychlo baterka nevydrzi ani den. Mam iphone 3g spravil som jailbreak Na 3.0. Som totalny lajik tak sa mozno aj pytam hovadiny ale neviem ani ci mam nainstalovane tie veci o ktorych sa tu pise ako je activatemms potom open ssh, bosspref atd ani neviem ako wa to pise, neviem uz co mam robit nevies mi nejako poradit?dakujem ti
Aplikace openSSH je k tomu aby ses dostal do iPhonu z jiného programu třeba WniSC nebo Tpod a mohl jsi procházet stromovo strukturu iPhonu tak jako složky ve Win při otevření v Total commanderu.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
Dobrej, měl jsem podobný problém s výdrží baterie na Iphonu 2G s firmwarem 3.1.2 i s předchozím Fw 3.1 . Převážně používám připravené Custom (možná protože to s nástroji pro odblok moc neumím a nikdy mi nevšel žádný použitelný Fw). Někdy se po náhrání staženého custom projeví ztráty signálu operátora a v souvislosti s tím rychle vybíjející baterie(většinou fw3.1) ...vyřešil jsem znovu nahráním jiného customu stejné verze (myslím že je to asi způsobem jakým byl custom připraven).
Po upgrade na 3.1.2 jsem byl bez problémů,vše fungovalo jak má i dá se říci dobrou baterii(nabíjel jsem tak 1 za 2-3 dny dle používání bez ohledu na zaplé wi-fi ,Push atd.) Nevím kde jsem na aplikaci Rock narazil ,ale tam byl problém u mě,po instalaci začla odcházet baterie během jednoho dne do kopru a tel. se samovolně vypínal s tím že baterie byla při vypnutí zhruba na polovině a po znovu zapnutí již byla na 20% ,které iphone ohlasil. Netušil jsem že problém je kolem této aplikace a proto jsem udělal restore na orginál fw. 3.1.2 a s použitím Blackra1n jsem udělal odblok a JB,nastavil jsem si v itunes nový iphone nahrál jsem v synchronizaci vše potřebné z outlooku a pak v aplikaci Blackra1n v phonu doinstaloval nabízenou Cydii a opět Rock...a opět se objevili ztráty signálu i baterie rapidně ubývala. Po této zkušenosti mi svitlo že aplikaci Rock jsem nikdy předtím nepoužíval a že tyto problémy s Fw. 3.1.2 mám asi od doby kdy jsem jí nainstaloval.
Výsledek... znovu rest. na originál a odblok s jb s Blackra1n bez instalace Aplikace Rock. Pro jistotu pár postupů z fóra jako vypnutí polohovacích služeb ,Push,obnovení nastavení sítě atd. a vše celkem v normálu. ...jen jsem doinstaloval fix pro wifi a youtube a je to zatím cajk.
Zajímalo by mě jak nainstalovat sbsettings... nějak jsem to zkoušel a když se udělá ve finále restart, tak žádná nová ikona na ploše nepřibude. Taky jsem zjistil že mi chybí v nastavení možnost zapnout-vypnout Push a baterii v procentech jsem také v běžném nastavení neobjevil.
Kde najdu v telefonu na víbět vypnout-zapnout push, nic takového tam nemám. Hrozdně se mi z ničeho nic začala vybíjet baterka, telefon mám 3h zaplej, všechno vyplý, nic jsem s ním nedělal a zmizelo mi 20% baterky, přes noc se mi vybyl úplně, mám tam nainstalovaný jen SBS, není to na koupi už nový baterky mám Iphone 2G už 2roky no. A dneska mi začalo blbnout i volání. Když mi někdo volá, hlásí mu to že jsem nedostupnej, až třeba po zavolání na potřetí mu to jde. Mě normálně volat jde, ale přijímat SMS a volání mi přestalo chodit. Neví někdo co s tím ??? Dík moc
Iphone 2G 16GB JB fw 1.1.4. => 2.2 => 3.0 => 3.1 koupen u AT&T v za $450,-
ak mas nejaku app kt. podporuje push, tak v settings mas polozku Notifications - toto daj na off + v settings v polozke mail, contacts, calendars mas druhe z hora fetch new data, tak tam daj tak isto off. ..nemyslim si ze je cas na vymenu baterky ..problem bude v niecom inom. vela ludom robilo problemy naistalovanie patchu na MMS (aj mne).
Dík za odpověď, žádný patch na MMS jsem neinstaloval, tak nv v čím by to mohlo být. Ty Push jsem si už vypnul, no a ted behěm 5min práce s iPhone( vypýnání push) mi klesla baterka o 13%.
Iphone 2G 16GB JB fw 1.1.4. => 2.2 => 3.0 => 3.1 koupen u AT&T v za $450,-
..skus to teda hodit na fw 3.1 ..su tu niekde na fore cfw, tam tychto problemov bolo pomenej. inak koli tej baterke som robil restore na fw 3.0 snad 10x. ..ale napadla mi este jedna vec, ze problem bola aj ked ludia po restore obnovovali zo zalohy, takze po restore urcite nastavit ako novy iPhone.
kupil som iphone t-mobile bez JB ale po niekoľkých dnoch som si donho nainstaloval JB a bateria mi držala tak isto .,ked som priinštaloval SBS Settings a vypol SSH rozhranie bateria mi vydržala rapidne dlhšie aj do 3dný !!
po niekoľkých mesiacoch sa mi vyskytol problém s bateriou a to že doslova pred očami mi klesala baterka.
po odinštalovaní nepotrebných aplikácii a hlavne WINTERBOARD a vypnuti push v mailoch mi baterka zase drží štandartne.
cca príklad na ukážku : od posledného nabitia 63min aktívneho používanie a 10h 46minut pohotovostný režim a STAV BATERKY 91%