iPhone 4 se samovolně vypíná, špatně se nabíjí

Odpovědět
RomanC.

iPhone 4 se samovolně vypíná, špatně se nabíjí

Příspěvek od RomanC. »

Ahoj, mám pozáruční iPhone 4 16GB a zhruba před 2 měsíci se začal jen tak vypínat, pak je nutný ho znovu zapnout, někdy se zapne hned bez problému, někdy se o to snažím i třeba 5 minut a někdy se zapne a po pár minutách se zase vypne. Zároveň se nechce nabíjet, připojí se, má znak nabíjení, ale nabije se třeba jen o 5% nebo vubec a někdy zase bez problému a když kabel nabíjení vypojím, iPhone se většinou také vypne. Nevím jestli by to spolu mohlo souviset, každopádně SW to neni, ten jsem přehrával.
Jde mi o to, jestli někdo neví, čím by to mohlo být, protože ho chci donést opravit a rád bych předem přibližně věděl, kolik to bude stát.
Díky :)

Koudy69
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: iPhone 4 se samovolně vypíná, špatně se nabíjí

Příspěvek od Koudy69 »

Restore si delal bez obnovy se zalohy pocitam. Pokud ne udelej nech ho cisty chvili zda ti to bude delat. Polud ano muze to byt baterie nebo zakladni deska.

RomanC.

Příspěvek od RomanC. »

Jasně, měl jsem ho den úplně čistej a pořád žádná změna, vypínal se a choval se stejně.

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Ja by som to typoval na baterku
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

Koudy69
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Koudy69 »

Taky bych rekl baterie jelikoz se vypina a nechce nabijet. Pokud by byli aji jine problemy pak zakladovka

RomanC.

Příspěvek od RomanC. »

Na nabíječce se nevypíná, tam běží v pohodě, jen se někdy nenabíjí. Stalo se taky, že když byl na nabíječce (normálně ne), tak nemohl vůbec najít signál a to ani Wifi, ale to fakt jenom, když je připojenej na nabíječku. Tak nevím, jestli to nebude tou deskou, zkusím vyměnit baterii a pak se uvidí.
Originál baterii jen tak asi neseženu? Víte o něčem spolehlivém? Nechci aby se mi nafoukla nebo tak něco.
Děkuju.

M29
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od M29 »

RomanC. - A proč bys nesehnal??? Seženeš jak originál Baterie pro Apple iPhone 4, tak i od alternativních (ale přesto solidních) výrobců Baterie pro Apple iPhone 4 - CameronSino a cenový rozdíl není nijak výrazný. Rozhodně bych však byl opatrný při nákupu na aukru a eBay, v 90% tam mají jen kopie různé kvality - můžeš výhodně koupi dobrou baterku, ale taky šunt, co se ti v telefonu upálí.

Brekeke19

Příspěvek od Brekeke19 »

Mam naprosto stejny problem. Zacalo se to vyskytovat cca tyden co jsem menil home button. Uz se ti podarilo zjistit cim to je? Baterka asi nee. Zkousel jsem z druheho iphone a problem pretrvaval.

Balachar
Host
Host

Příspěvek od Balachar »

Ahojte, tak som ďalší s týmto problémom ... stáva sa mi presne to, čo popisujú kolegovia vyššie ... baterkou to nebude, mám tam totiž novú a bez zmeny, SW to asi nebude tiež restoroval som v DFU mode a robil som aj normalny restore a nič. Jediné čo sa mi nepodarilo, bol downgrade a nasledne upgrade, vyhodilu chybu 3149 a tú som nevedel obist.

Este jeden zaujimavy postreh, cez den sa mi iPhone vypne aj 30x, ale v noci, ked je teplota vonku podstatne nizsia, funguje uplne bez akohokovek problemu!?

Čo vy na to?

[mod=XLIDE]Nepostuj příspěvek 3x za sebou! Počkej, dokud Ti ho nějakej moderátor neschválí.[/mod]

misha
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od misha »

samozrejme problem muze byt kdekoliv, ale kor s tou teplotou... ja bych to proste videl na tu baterku. to, ze je tam nova neznamena ze je funkcni.

kocourekjirka
Host
Host

Příspěvek od kocourekjirka »

Brekeke19 píše:Mam naprosto stejny problem. Zacalo se to vyskytovat cca tyden co jsem menil home button. Uz se ti podarilo zjistit cim to je? Baterka asi nee. Zkousel jsem z druheho iphone a problem pretrvaval.

Už jsi to nějak vyřešil? Dělá mi to to samé a také po výměně home button.

Odpovědět