Pratele, stala se mi takova nemila vec. Na mojem drobkovi se mi dnes rano zacaly objevovat divne fleky. Vypada to jakoby mi po obvodu neco vtikalo dovnitr. Je to videt hlavne na bile barve na tmavem podkladu vpodstate nic. Kdyz je tel. Vyply taky nic. Neutopil jsem ho, obe cidla jsou bile ani mi nespadl. Za cely den se to tak o 50% zhorsilo. Prikladam fotku. Mate s tim nekdo zkusenost? Jinak je tel. plne funkcni vse vali jak ma jen ten displej je otres. docela to zamrzi kdyz se o nej clovek dobre stara...
V displayi, mezi stříbrnou folii a tím zbytkem je vlhkost, aspoň u mě to tak bylo, stačila mini kapička a už se to rozteklo všude. Může to být z potu, nebo ti blbě ukápla kapka... Podle mě je to určitě tekutina. Jde to vyčistit, ale chce to být technicky zdatný..
Jak na to? Mam aspon oddeklovat záda aby se to vyparilo?? Samo to asi nezmizi co?? Technicky zdatny celkem jsem. Nechapu jak se tam ta vhlkost mohla dostat...
No mohlo by to být i z přehřátí iPhone ale spíš bych to typoval na vlhkost třeba přes šuplíček simky . Oprav je jednoduchá vyměnit celý podsvit. Vyčistit se to nedá, tak aby to nešlo poznat. Čištění tam vždy zanechá stopy. Podsvit lze použít z rozbitého LCD.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone