Rozbil jsem zadní kryt/sklo iPhone4, tak jsem ho koupil, vyměnil a během měsíce se postupně zamlžovaly fotky do té míry, že dnes už na nich jsou vidět jen fleky. Na telefonu mam gumový obal, takže mi příjde nemožné, že bych během měsíce sklíčko chránící foťák tolik poškrábal. Před rozbitím skla, jsem iPhone několik měsíců používal bez obalu a fotky byly stále v poho. Zadní kryt jsem sundal a přes to sklíčko fakt je vidět rozmazaně, jakoby se potáhlo nějakým filmem, který nejde setřít nebo se nějak zakalilo.
Setkal už jste se někdo s takovou vadou? Dodavatel mi tvrdí, že "je zadní kryt špatně nasazen nebo byl při vlhkosti", ale v podstatě nevím jak jinak bych mohl kryt špatně nasadit a "při vlhkosti" nebyl.
zamlžené sklo zadního foťáku iPhone4
-
- Host
-
- Pokročilý uživatel
Re: zamlžené sklo zadního foťáku iPhone4
Zkus se podívat jestli na čočce foťáku nemáš ještě nalepenou transportní folii. Je velmi špatně viditelná, ale osobně jsem měl podobný problém. Až pak mi došlo, že by tam mohla být a samozřejmě že byla 

Hack Pro, 10.9.x
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)
na PM odpovídám podle nálady
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)
na PM odpovídám podle nálady
-
- Moderator fóra
zamlžené sklo zadního foťáku iPhone4
A nebo nekvalitní zadní kryt, pokud by to byla vlkhost tak by po sundání žádného krytu šla otřít.
Bohužel se sem dovážejí různé šunty.
Odkud byl kupován a cena?
Bohužel se sem dovážejí různé šunty.
Odkud byl kupován a cena?
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Manual iPhone
-
- Starý pes fóra :)
V případě problému s materiále je možné z původního zadního krytu použít původní průhled a přilepit ho na nový zadní kryt. Někdy je u levných krytů na průhled foťáku použit plast.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
-
- Host
phaeton_esc: zkooušel jsem se samozřejmě podívat, jestli nějaká fólie nezůstala, ale žádnou jsem nenašel. Ale hlavně, pokud by tam byla, tak by tel. fotil blbě od začátku, ne?!
Barberry.pha: otřít nic nešlo. Koupil jsem jí na Aukru za cca 250 Kč. Vypadala naprosto nově.
Tony1: taky mě napadlo, že to je plast a mohl se např. vlivem tepla nějak zakalit.
Rěším to vlastně kvůli tomu, abych kdyžtak upozornil ostatní na Aukru na špatnou kvalitu a chci se ujistit, jestli jsem neudělal něco špatně. Ale co lze udělat špatně na 2 šroubkách, celkem práce na 2 minuty, že!?.)
Barberry.pha: otřít nic nešlo. Koupil jsem jí na Aukru za cca 250 Kč. Vypadala naprosto nově.
Tony1: taky mě napadlo, že to je plast a mohl se např. vlivem tepla nějak zakalit.
Rěším to vlastně kvůli tomu, abych kdyžtak upozornil ostatní na Aukru na špatnou kvalitu a chci se ujistit, jestli jsem neudělal něco špatně. Ale co lze udělat špatně na 2 šroubkách, celkem práce na 2 minuty, že!?.)
-
- Moderator fóra
Bude to nějaký šmejd který se na ebayi koupí za pár dolarů. Takže kvalita bohužel o ničem 
Sám jsem si z takovým jedním krytem naběhl.

Sám jsem si z takovým jedním krytem naběhl.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone

Manual iPhone