Iphone 4 Proximity sensor
-
- Host
Iphone 4 Proximity sensor
Ahoj přátelé mám menší problém.Mám už dva roky iphon4 a předevčírem jsem roztřískal display i touchscreen.Tak jsem si zakoupil jiný a místo černého jsem zakoupil bílý a nastal problém v tom že přestal fungovat proximity sensor,tak jsem zakoupil novej a přesto to nefunguje.Jsem stracen nemá s tím někdo skušenosti?Nebo muže být problém někde na základní desce?
Předem děkuji za jakou koli reakci a omlouvám se zda to nepatří do této složky.
Předem děkuji za jakou koli reakci a omlouvám se zda to nepatří do této složky.
-
- Moderator fóra
Re: Iphone 4 Proximity sensor
Ano, pokud nefunguje ani nový, problém bude zřejmě v konektoru na desce. 

iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
-
- Host
A to se dá řešit nějakou opravou?Nebo je to neřešitelné
-
- Sons of Jailbreak
Kúpil si si zase od toho istého človeka? Nieje problém práve v jeho tovare? Skús mu to vrátiť, že nefunguje proximity senzor a kúp si to od niekoho iného.
iPhone 5 32GB Black iOS7 | MacBook Pro 13,3" 2012 Intel Core i5 4GB RAM | iPhone 4 16GB White
-
- Moderator fóra
mel sem stejny problem po rozbiti displeje, mam uz treti displej ani na jednom nesel proximity senzor, mam aplikaci CallLock z cydie abych si mohl uzamknout displej pri hovoru manualne, uz sem si zvykl, moc sem te nepotesil, co? :(
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- Host
Děkuji za každý ohlas,ano kabel mám od stejného výrobce.Tak opravdu nemám jinou možnost a budu muset to zamknout při každém hovoru ručně.Ale ještě jednou děkuji.Skusím ještě jiného prodejce.
Kolik Tě stál ten display? Protože českej trh je plnej kopií, bohužel i servisů. Tzn. že touch je kopie a LCD origo. To způsobuje nefunkčnost light sensoru. Nebo alespoň u nějakých kusů.
Navíc sis naběhl výměnou toho obvodu. Na každým je jakási "folie s těšněním". To na tom Tvým měněnym (novym) určo neni. Takže v současný době máš problém v obou součástkách (display i light sensor).
Vrať původní light, kup origo display a uvidíš, že to pobéží
Navíc sis naběhl výměnou toho obvodu. Na každým je jakási "folie s těšněním". To na tom Tvým měněnym (novym) určo neni. Takže v současný době máš problém v obou součástkách (display i light sensor).
Vrať původní light, kup origo display a uvidíš, že to pobéží

-
- Moderator fóra
Je fakt ze stal 1500 bez dane, ale ted uz to resit nebudu, doufam ze v cervnu bude dalsi iphone takze bych uz to do zari vydrzel se ctyrkou. Jestli mas tu informaci potvrzenou tak bych tomu klidne veril, mozny je vsechno.
Informace je ze zkušeností 2.873 opravených a regulerně fakturovaných iPhonů k současnému datu a hodině
.

-
- Moderator fóra
hele tak to u me neni tak jak rikas, ten muj displej (teda jeho proximity senzor) na jinem iphonu funguje a displej jehoz proximity senzor na jinem iphonu funguje tak na mem iphonu nefungoval, oba displeje jsou ze stejneho eshopu a ted v soucasne dobe se daji sehnat za necelych 1100 a dil to je urcite originalni protoze jeste jednou: na jinej iphonu to nedela takze chyba bude na MB nebo jinde v mem iphonu..
Hm hm, zajímavé
. Jen jsem psal ze zkušeností, samozřejmně neříkám že se nemůžu mýlit
. V každém případě, a to jsem si jist, za 1.100,- Kč vč. DPH originál neseženeš 

-
- Moderator fóra
Sežene, ale od zloděje. Nákupní cena nového originálního dílu je ca 80 USD. Já sám musím prodávat zbylé originály na Aukru pod 1.500, protože dnes se kouká jen a výhradně na cenu.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.