Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Takže bych se vás chtěl zeptat, hlavně těch, kteří mají hru iGolf jaké je jejich nejvyšší skóre. Já mám osobně asi 535. Tak kolik střelíte vy?? Jinak jsem nahrál na server youtube super trik jak dosáhnout vysoké počtu bodů. Video se nachází tady
Naposledy upravil(a) pe.kova dne pon zář 22, 2008 3:00 pm, celkem upraveno 2 x.
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat. iPhone44ever (NOW Available)
Já 500+ udělal tak trochu podvodem a myslim, že to snad bez toho nejde. Jednoduše musíte mít co největší rychlost a co nejrychleji se zastavit. Já to udělal pomocí kamaráda. Nápřah a přes něj se zastavit. sice to trochu bolí ale je 500.
Tak jsem dal 560, ale vůbec nechápu co rozhoduje o délce doletu občas mi přijde že jsem švihjnul málo a ono helejse tam skočí 500 takže nevim podle čeho se to bere
Ja uz to radsi odinstallil, svadi to porad k lepsim vysledkum a konci to bolavejma rukama a rozbitym founem. Vzdy bude nekdo lepsi nez ja (vy), tak zkuzte a pryc s tim.
2 shimie: dík,o funkci jako takový vim, ale jak sem psal,nevim kde je najdu,protoze pri kouknutí do "apple camera" v pocitaci tam je vse jen ne screeny..