Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
no proste dopredu se asi naplanuje cesta pro kosticku urcite barvy ke stejne dubce ve stejne barve a potom se to spusti a ono ta zacne pochodovat samo ne ???
[*]iPad 2 Wi-Fi 16 GB Black JB [*]iPhone SE 16 GB Gold [*]iPhone 6 16 GB White [*]iPhone X 64 GB Black
Presne tak! Zacina to sice jednoducho ale po vzore Spacechem sa daju kocicky spajat do vacsich blokov a nasledne rozpajat, z coho vyplyvaju rozne zaujimave veci. Kazdopadne niektore levely co mam pripravene som ja sam hral skoro hodinu kym som ich presiel
Neprirovnaval by som to zas k tym zuvackam, kedze tym, ze poskytnes kod, si spravis sam reklamu a vsetko okolo toho, co to obnasa. Tym nechcem ziadat o kod, bol by mi aj tak na nic, kedze hry nehram, len pisem svoj nazor na redeem kody. Drzim palce, nech to ma uspech.
Hru jsem zkusil a prekvapilo me to zpracovani - parada. Takova celkem jednoducha, obycejna vec, ale vypada to proste ... jinak, zvlastne, moderne. Co se tyce samotne hry, tam jsem v jednom miste zatuhnul a nevim jak dal. Ani zadna napoveda, ktera by mi poradila jak se neco takoveho da vyresit - nasledkem toho jsem teda hru vypnul a zrejme bych ji i smazal, protoze kdyz to nejde dal, tak co s tim. Ale jak bude vic casu, jeste se na to podivam. Jinak ten system jednoduchosti mozna zapricinil i to, ze v podstate ani nerozumim tomu menu a vlastne si ani nevzpomenu, co v nem je. Nejak jsem se v tom neorientoval, jen jsem se tak nejak doklikal k tomu, aby probehl tutorial a nejak to jelo. Neni tam v tom na prvni pohled ten naprosto jasny a jednoduchy system ve stylu Tutotial, Hra, Nastaveni, Help, Info... Mozna to tak je, ale nepusobilo to tak, netrklo me to.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
@SilverSurfer suhlasim, to prirovnanie je samozrejme cez ciaru. Problem je ze tych kodov mam obmedzene mnozstvo a na slovensku / cechach moc reklamu nepotrebujem. Samozrejme ze ma tesi ze je hra hned top 1# v slovenskom appstore a myslim ze bola top 3# v cechach ale to budu maximalne nejake desiatky predanych kopii.
@SteveJSF mam radost ze sa paci spracovanie Kazdopadne nieje to jednoducha hra a ani nieje urcena nejakemu sirsiemu publiku. Zaujimalo by ma ale ktory level nevies prejst. Mohol by si tu poslat screenshot? Dik moc!