Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Ve verzi 1.0je bug, způsobující, že vám zmizí (nesmaže) save. Tady je oficiální vyjádření developerů jako návod jak ho znovu vyvolat.
We have found in a few cases the following steps have made the save slot reappear. We are continuing to look into this issue to resolve it.
If you find your save data is missing, DO NOT MAKE A NEW SAVE. Close the app including from the task bar. Make sure you have a good 3G or wifi connection Go to Settings and turn on Airplane Mode Launch Carmageddon again Close the app again Turn Airplane mode back off again Wait for either wifi or 3G single to connect again Launch Carmageddon, saves should be present
- ve verzi 1.1 [22.10.2012] přestal tento bug existovat
Naposledy upravil(a) TDa dne čtv lis 01, 2012 2:55 pm, celkem upraveno 5 x.
zkousel sem, celkem verna predelavka z PC, ale jel sem jen jedno kolo a asi po 4/5 znicenych protivniku sem nemohl kvuli poskozeni jezdit a ten paty se o me rozbijel a nakonec se sam o me znicil a ja vyhral :D snad to v updatu vyladi
Tak stáhnuto. Naprostej mazec, plna spokojenost. Jsem se vrátil do starejch casu...I ovladani me prekvapilo.. proste parada
iP 3G8 GB-Dead iP 3GS 16 GB iOS 6.1.6JB iPad 3 3G 64 GBiOS 7.1.1JB iPh 5S (2x)16 GB Black iP 6S 64 GB-Sold iPad Mini Retina16 GBiOS 12.5 iP 7 32 GB iOS 12.x iPad Pro 10.564 GBiOS 13.x Apple Watch Series 5 W OS 7.x iPhone X 64 GB iOS 14.x
Díky za tip, vyzkouším Edit: pohodička, stará pařba, fajn remake Pro jackherrer: kliknutím na poškození auta jej opravíš Edit2: nechybí ani mapa - stačí otočit list (přejet prstem zleva doprava)
Včera free, geniální. Čekal jsem na to jak na smilování od jara kdy ohlásili že bude na iOS. Původní plán byl summer 2012, ale myslím že to čekání stálo za to
nestalo se to někomu? ztrácí se mi uložené pozice, už dvakrát jsem musel hru rozehrát znova. hraju -> vypnu -> zapnu po chvilce a voila, uložená pozice nikde a já jsem akorát nasranej :/
iP 3G8 GB-Dead iP 3GS 16 GB iOS 6.1.6JB iPad 3 3G 64 GBiOS 7.1.1JB iPh 5S (2x)16 GB Black iP 6S 64 GB-Sold iPad Mini Retina16 GBiOS 12.5 iP 7 32 GB iOS 12.x iPad Pro 10.564 GBiOS 13.x Apple Watch Series 5 W OS 7.x iPhone X 64 GB iOS 14.x
Četl jsem oficiální vyjádření autorů na Toucharcade...Je to chyba ve hře. Pokud se vám neobjeví ve hrě váš save za žádnou cenu se nemá vytvářet nový. Hra se má vypnout (i z MT baru), zapnout letecký mod na iphonu, hru zapnout, zase vypnout, vypnout letecký mód a hru zase pustit. Uložená pozice by se měla objevit. Sami autoři uznávaji, že je to dost kostrbaté a komplikované řešení, ale prý zatím jediné, než bude update
Tak kdyz uz jsem se nejak kostrbate naucil nacitat ty savy tak ted mi zase neni jasny neco jinyho.Sakra jak odemknu dalsi trate? Ja se za boha nemohu dostat pres prvni 4 a ten rank co tam pisou mam i vetsi nez pozadovany.Vsechny 4 prvni trate mam splneno crash i check pointy a ne a ne se odemknout dalsi.Jo a jeste co je ta treti ikonka jak je v ni ten panacek? Nejak mi neni jasny co mam plnit abych to mel kompletni.Asi jsem blbej ale jak proste odemknout dalsi trate?
Tak trochu jsem tohle tusil ze to je...tak to vubec...to by bylo ma sakra dlouhy hrani..tak jak teda jinak odemknout dalsi trate?
Dneska som to hral a tak ma nahnevalo ked mi už chýbalo posledné zabitie a súper do mna narazil a vyhral som hru tým že ich zabijem 5 a pritom sa všetci zabili tak že narazili do mňa a čo je to ten wheelspin ?
iPod Touch 4G 32 GB 5.0.1 JB - predane new iPad 16GB 5.1.1 JB vlastnim Pridajte si ma do gamecentru ! Rad si s vami zahram