Minulý týden se objevilo v App Store pokračování hry Airport Mania: First Flight.
Hra se mi zdá vyvedenější, než první díl. Letiště jsou v různých "světech", je originálnější a není zas až tak fádní. Byť princip hry je pořád stejný - obstarávání chodu letiště (přistání, odbavení cestujících, oprava, načerpání paliva, vyložit/naložit zavazadla, odlet, rozšiřování letiště). Grafika vypadá i na 3G S líp a vše je pěkně svižné.
http://www.youtube.com/watch?v=1ZhuR4vnnBM
App Store
0,79 €
Airport Mania 2: Wild Trips [0,79€]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
Airport Mania 2: Wild Trips [0,79€]
iPhone -> iPhone 3G S -> iPhone 4 S -> iPhone 5 S -> iPhone 6 Plus + iPad 3 g + iMac
-
- Senior uživatel
Re: Airport Mania 2: Wild Trips [0,79€]
Na tuhle hru jsem maniak, ale dvojka mi příjde hodně podobná, defakto nic nového, jen slabé předělávky a doplňky.

-
- Klub čistého iOS
Re: Airport Mania 2: Wild Trips [0,79€]
jednicka dohrana jen cekam na dvojku na ipad. Na iphonu se to neda hrat vevyssich levelech
) bych musel mit prsty jak predskolak 

iPhone XS 64GB
iPad Mini 5
Macbook Pro Retina 13 Late2017
Apple TV 4
Synology NAS