Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Přidávám pár videjek [youtube]LDdefxXhbiM&feature=related[/youtube] [youtube]Mi1eqtPqR4g&feature=related[/youtube] EDIT: Nechápu kam na to chodí, leda by jim to poslal sám gayloft. Jako servru na test a racenzi. [youtube]Vz_GoW0_LzM&feature=player_embedded#at=103[/youtube]
Zajímalo by mě kde to ten týpek na tom druhým videu schrastil.
Kurnik ale lehce se mu to kouse i na te ip4 to nebude dobre Jinak jsem cekal vice taktiky nez akce beee FILIPSN007: Jasne ze to ma od gaylandu osobne jinak by to tam nenarval kdyz se to jeste neprodava..
Dokud se to neprodava tak to nikdo nema jak "zwarezit" .. Vyvojar muze komukoliv poskytnout svuj projekt pro urcite iZarizeni. Ten soubor bude vazany na UDID toho pristroje. Popr. to do toho zarizeni dostanes s *[zakázáno] + jejich adhoc.mobileprovision profile. Cili ano i gayloft se muze snazit a rozesilat ten projekt ruznym blogerum ci recenzentum pred vydanim tim spise tem svym domacim .fr a ano nemusi to poslat kazdemu. A pokud by to melo co docineni s warezem tak to video tady uz davno neni jelikoz gayloft by zaridil jeho zruseni.
tak jsem právě projel tutoriál...vynikající hra...skvělá grafika a jelikož můžeš ovládat i svoje lidi v týmu, tak můžeš vyrobit několik strategií ... za ty prachy to stojí
teď to bude ale ještě docela naprd, jelikož to zatím nikdo nebude hrát.... řekl bych tak o víkendu se pořádně rozjede MP, jestli bude vůbec dostupný v 1. verzi
ta hra je strašně podobná hře MC2 , grafika mě nějak neoslnila, nevidim duvod tam mi tym, stejne to všechno odstřílím já, no a v tom druhym levelu jak prší to moc plynule není
mně se to teda hodně líbí ... a to že tým je na nic až tak úplně neplatí...když stojíš před dveřmi a nastavíš si primární cíle, tak je postřílejí a ty nemusíš nic dělat...jinak se mi hodně líbí systém odemykání zbraní...přes lvly
Ty vogo 10 dolku? Za 10 Ecek mam Mafii2 na PC.. Tomu rikam ze to za ty prachy stoji Jsem velky fanda tedle serie RS ale pockam si az daji nejakou slevu teda..
Fuuuj, uplne sklamanie, hra zle optimalizovana, trha to na iPT 4G a SP by sa aj dal ale ten multiplayer, su tam len 4 zbrane+1 pistol, same bugi napr vypadne cela mapa a chodim po vzduchu o tom ze aky mam lvl zistim len ked vojdem do tabulky, ani v menu dokonca nic neni, vobec nwm kedy budem mat dalsi lvl, pri miereni a strielani vobec newiem ci ho triafam, zle zvuky, ked sa skrcim ziadne pohnutie zbranou... modern combat 2 je ovela lepsi co sa tyka MP, strata penazi a tak som sa na tuto hru tesil, pfuj !
iPod Touch 4G 32 GB 5.0.1 JB - predane new iPad 16GB 5.1.1 JB vlastnim Pridajte si ma do gamecentru ! Rad si s vami zahram
Opravdu nemá to cenu za to utrácet, rozhodně doporučuji všem vyzkoušet lite verzi. Souhlasím s kolegou výše, na Ipod Touch 4g slabota. Možná to bude na Iphone 4 lepší jelikož má 512 ram. Na Appstoru je napsáno podpora 3g iphone/ipod, leda by se stáhla nějaká osekaná verze. Gayloft tohle opravdu pos*al. Já jsem rád, že jsem nic nekoupil, protože bych asi omlátil hlavu o stůl.
Multiplayer proste nema ziadnu šťavu, chyba tam ten taky zvuk po zabiti atake drobnosti ktore robia cod alebo battlefield super hrami, ja by som za tuto hru neutracal, vobec neukazuje kedy dostanem dalsi lvl proste je to dost nudne ziadna atmosfera, ked chcem napr vo svojom tyme poslat niekoho za jeden roh druheho za druhy tak to sa neda, ked dam daaky prikaz tak sa tam nahrnu obidvaja, mi to pripadaba ako daaka beta, absolutne nedotiahnuta verzia
iPod Touch 4G 32 GB 5.0.1 JB - predane new iPad 16GB 5.1.1 JB vlastnim Pridajte si ma do gamecentru ! Rad si s vami zahram
Nechápu proč to tak gayloft udělal, pokud nevydaj aktualizaci tak toto bude propadák roku. Jak si psal o tom chození ve vzduchu, tak to se mi ještě nestalo ale ta pylnulost ke otřes. Ten multiplayer jsem rači nezkoušel to bych už chytl infarkt. Zlatej MC2.