Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Oficialnu aplikáciu v appstore nečakaj, ja som čakal na Bwin, ale potom som si uvedomil že to podmienky v appstore nedodovoluju. Na iné smartfony je Bwin aplikácia ale na iPhone nie.
tak jsem si z UK store stáhl bwin.com poker a nejde to asi... zaregistroval jsem se... přihlásím se napojím se a pořád je napsané čekejte, až dostanete karty...
EDIT:
neznáte lepšího online klienta na iP? Nedělej dva příspěvky pod sebou, sloučeno. MG
majklwin píše:Bwin poker aplikace už nějakou dobu je. Stánout jde pouze z UK a Rakouského Appstore. Je v češtině a šlape dobře. Je tam pouze cash game..
Mas to vyskusane ci to funguje ?
iPhone 3Gs 16GB White - Predany 2011 iPhone 4 32GB Black - Predany 2014 Samsung Galaxy S3 - najvacsi omyl - vyhodil iPhone 5 16GB - Space gray - založný iPhone 7 128GB Black - Predany 2018 iPhone X 64GB - Space gray
Samozřejmě že ne, protože Apple je proti hazardu, tzn. na AppStore by neměla být žádná aplikace, kde se protáčí reálné peníze. Pokud někdo o nějaké ví, tak pište.
Naposledy upravil(a) Marthin dne pát úno 25, 2011 11:04 am, celkem upraveno 1 x.
bwin docela jede ale tak na 50% vám to připojí ke stolu kde nikdo není Jinak nevíte někdo jiného teda pokerového klienta na iPhone který se hraje online za virtuální peníze?
odhlaš se, klikni na nějakou free app a tam zadej své country UK... nebo jestli máš kartu tak si normálně uprav účet apple ID a místo czech republic zadej UK
cavte mam par otazok ja som tu novi a nedavno som si kupil iphone ako si mozem zahrat cez vdialenu plocu fulltilt alebo pokerstars co si mam stahnut a ako to nastavit.
Caves hosi. Potreboval by som pomoct ohladom instalacii bwin.com stiahol som si to cez UK ucet. ale ked dam app nainstalovat do IP tak to akoze nainstaluje ale v IPcku nemam nic. je tu niekto ochotny kto by stym pomohol?
Dikes
iPhone 3Gs 16GB White - Predany 2011 iPhone 4 32GB Black - Predany 2014 Samsung Galaxy S3 - najvacsi omyl - vyhodil iPhone 5 16GB - Space gray - založný iPhone 7 128GB Black - Predany 2018 iPhone X 64GB - Space gray
Zdravim, dufam ze nevadi ze tu opat pisem, ale konecne apple zacal podporovat asi hazard a pokerstars.com spravili appku zatial len na UK servery, no ale pridali sa k nim dalsie herne
tak vsetkym ktory maju radi online poker stahujteee
no musis si najpr vytvrit appstore ucet na GB servery tj. zmenis si v itunes appstore na velka britania. Prihlasis sa na novy ucet das vyhladat pokerstars mobile a das download. lenze ti to nepojde pretoze pokerstars to ma osetrene ze z cz zemi si nezahras zatial kym nespravia app pre vsetkych.
Tzn...ze i kdyz to dokazu stahnout, tak si nezahraju pac sem na Pokerstars vedeny pod CR? Nechci si vytvaret druhy ucet na PS, treba na kamose v UK, ale i to by byla moznost, tak me zajima jestli tato aplikace pozna ze hraju z CR?
- lama dotaz - cili ja si nemuzu zmenit sve apple id na UK a u creditky si smazat moznost a mit tam none abych tuto aplikaci stahl? (mam takovy dojem ze ne, pac mi to nechctelo uznat u Tony Hawk 2 i kdyz sem si nabil ucet pres gift card)
zdravim aktualizoval jste někdo na verzi 1.9? zajímalo by mě proč chtějí přesnou polohu?když to povolím v polohových službách tak začne využívat GPS a pak to jde ale já bych rád hrál i doma a jak známo GPS betonem neprojde.Nebo to mám chodit hrát na mráz?
iTukan:kdyz jsem napsal ze to funguje jen s GPS tak jsem myslel jen s GPS,urceni podle wifi hotspotu a podle BTS nestaci. Lze se nejak vratit na puvodni verzi aplikace? Asi ne ze?
EDIT: Vyreseno obnova ze zalohy verze 1.5
Naposledy upravil(a) iTukan dne čtv úno 14, 2013 6:29 am, celkem upraveno 1 x.
Důvod:doublepost...