Hledám dlouhe zabavne hry
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Senior uživatel
Zdarec,
hledám nějaké dobré hry. Nechci nic od gameloftu. Je to ztráta času. Nemusí to být 3D, žádám od té hry jen dlouhou hrací dobu a zabavu která jem tak neomrzí. Kdybyste mi daly nějaký tip budu moc rád. Už mám Angry birds, flight control, ninjump dx, fruit ninja, Samurai 2 vegance.
za každý tip děkuji
hledám nějaké dobré hry. Nechci nic od gameloftu. Je to ztráta času. Nemusí to být 3D, žádám od té hry jen dlouhou hrací dobu a zabavu která jem tak neomrzí. Kdybyste mi daly nějaký tip budu moc rád. Už mám Angry birds, flight control, ninjump dx, fruit ninja, Samurai 2 vegance.
za každý tip děkuji
Re: Hledám dlouhe zabavne hry
Cover orange, Tiki Totems, Shifty, Chop Chop (..), Minigore, FlightControl, Plants vs. Zombies, Beyond Ynth, Doodle jumop, CTR, Zen Bound (fakt nevím, jaký tip, mám tu milion her, mno)
-
- Senior uživatel
jj díky cover orange, cut the rope tenhle typ her. Ty jsem videl v top25. Třeba nějaká strategie treba jak je na jave Mega Tower Assalut. ( sice od gayloftu ale dobra)
Gayloft? CO proti nim máš? Hej?
The CREEPS!
Palm Heroes, The Settlers
The CREEPS!
Palm Heroes, The Settlers
-
- Klub čistého iOS
môžem odporučiť Touchgrind, N.O.V.A 2, Labyrinth 1,2, Prince of Persia Warrior Within, GTA: Chinatown Wars, X2 Soccer 2011, Real Racing 1,2 a Modern Combat 2: Black Begasus avšak neviem koľko ťa to bude baviť 

Apple iPhone 7 Plus 32GB Silver
Apple iMac 21,5" i5-2400S, 12GB RAM, 500GB HDD
XBOX One 500GB
Apple iMac 21,5" i5-2400S, 12GB RAM, 500GB HDD
XBOX One 500GB
-
- Senior uživatel
nalevka: jo mám, ze začátku se mi hry zamlouvaly, ale teď už je to na jedno brdo, jsou si ty hry podobný
zkusím to GTA, Real Racing 1,2 dohráno, Modern Combat 2 taky ( jedina hra od gameloftu ktera se mi dost líbí.
zkusím to GTA, Real Racing 1,2 dohráno, Modern Combat 2 taky ( jedina hra od gameloftu ktera se mi dost líbí.
-
- Host
Achibald's adventure
-
- Sons of Jailbreak
Doporučuji Pocket legends (MMORPG) než se dostaneš na poslední lvl a budeš mít dobré věci, tak to chvilku potrvá...a baví mě to stále a pořád

-
- Mírně pokročilý
Určitě DoodleJump. Naprosto ideální pro krátké vyplnění času, třeba čekání na zastávce a tak... Sám se od toho nemůžu nikdy odtrhnout... 

iPhone 5 8.1.3 nonJB + iPad 3 8.2 nonJB
-
- Senior uživatel
jo to máš pravdu, ale zdá se mi že to dokupování vyjde celkem draho. Teď vyšla aktualizace na 1.7 a přibyly další mapy a další peníze. Teď ještě ty prsteny, bude furt něco. Teď jsem 20 lvl a začíná mě to nudit
-
- Sons of Jailbreak
to věřím...mě začala hra bavit tak kolem 40 lvlu ... taďka jsem na padesátce a jdu na 55ku
-
- iPhone expert
Angry Birds, Minigore, Cut the Rope, Doodle Jump, Fruit Ninja, Paper Ninja, Cover Orange, Super Blast 2, Sunday Lawn, Ping Pong, Traffic Panic, Mega Worm 

iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
-
- Host
Jedině StarDunk...mmo házení na koš. Chytne a nepustí 

-
- Host
edit://
Naposledy upravil(a) PJay dne sob čer 01, 2013 7:02 am, celkem upraveno 1 x.
-
- Senior uživatel
Jestli chceš dlouhou návykovou hru tak začni hrát Game Dev Story.
Follow me on instagram - Skoty (PS: mám na profilovce fotku pepsi)
iPhone 2G Totality Expert
iPhone 2G Totality Expert
-
- Mírně pokročilý
Puzzle quest 1
NEbo dobrý je battlefield bad company 2 (jediný co mě tam fakt štve je, že nemůžu nastavit gyroscopické ovládání
grr)

-
- Senior uživatel
Super díky všem !!! Battlefield Bad Company 2 je slušný, ale nejvíc mě štve to ovládání vozidel.
-
- Mírně pokročilý
a este ze ked bezim tak je zbran na pol obrazovky a nic nevidim
iPod Touch 4G 32 GB 5.0.1 JB - predane
new iPad 16GB 5.1.1 JB vlastnim
Pridajte si ma do gamecentru ! Rad si s vami zahram
new iPad 16GB 5.1.1 JB vlastnim

Pridajte si ma do gamecentru ! Rad si s vami zahram

-
- Mírně pokročilý
logická hra Electric Box je bomba
bez Walktrough videa sa dá len ťažko prejsť, ja napr. neviem prejsť level 19 a ani neviem nájsť návod.
bez Walktrough videa sa dá len ťažko prejsť, ja napr. neviem prejsť level 19 a ani neviem nájsť návod.
+iPad mini iOS 7.1.2
- rony
- Klub čistého iOS
ja napr. neznasam hry, kde musis prist na to ako sa hra alebo donekonecna opakujes jednu miestnost (Angry Birds) kym sa ti to NAHODOU podari :-)
dlha zabavna hra je cosi, co hras niekolko mesiacov. Pre mna je to: Modern Conflict, Galcon, Flight Control, Tetris (nie na iphone), Bomberman (nie na iphone)...
dlha zabavna hra je cosi, co hras niekolko mesiacov. Pre mna je to: Modern Conflict, Galcon, Flight Control, Tetris (nie na iphone), Bomberman (nie na iphone)...
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Mi nerikej.. Tetrisu a Bombermanu tam musi byt miliony na iTunes 
http://itunes.apple.com/us/app/bomberma ... 89893?mt=8
http://itunes.apple.com/us/app/bomberma ... 92012?mt=8
http://itunes.apple.com/us/app/tetris/id284800458?mt=8
Nebo to bylo mysleno tak ze na iPhonu te to nebavi?
Jinak k tematu.. nauc se texas hold em pokr a stahni nejakou app na to a to muzes hrat do nekonecna a jeste dal
Jinak z tech normalnich S.K.O.B. 2 je myslim zadaco a bavilo me to hodne dlouho se proboxovavat 
Geared ma 150 levlu to jen tak neomrzi..
DarkNebula1 a 2 je taky vcelku navykovka..
Cat Physics ma taky milion levlu na x hodin

http://itunes.apple.com/us/app/bomberma ... 89893?mt=8
http://itunes.apple.com/us/app/bomberma ... 92012?mt=8
http://itunes.apple.com/us/app/tetris/id284800458?mt=8
Nebo to bylo mysleno tak ze na iPhonu te to nebavi?
Jinak k tematu.. nauc se texas hold em pokr a stahni nejakou app na to a to muzes hrat do nekonecna a jeste dal

Geared ma 150 levlu to jen tak neomrzi..
DarkNebula1 a 2 je taky vcelku navykovka..
Cat Physics ma taky milion levlu na x hodin

-
- Host
přidávám se k trainyard, to sem prošel celé a bavilo mě to. a to sem si myslel, že logická hra mě nemůže tak bavit 
za sebe ještě doporučuju Gravity Hook HD, které si můžeš vyzkoušet na netu http://www.gravityhookhd.com/ .

za sebe ještě doporučuju Gravity Hook HD, které si můžeš vyzkoušet na netu http://www.gravityhookhd.com/ .
to si nekdo hraje ve skole ci v praci nebo proc hraje na iphone a ne na poradnem PCcku?
-
- Sons of Jailbreak
Spiderman , Heroes of sparta
iPhone 3Gs 16GB White - Predany 2011
iPhone 4 32GB Black - Predany 2014
Samsung Galaxy S3 - najvacsi omyl - vyhodil
iPhone 5 16GB - Space gray - založný
iPhone 7 128GB Black - Predany 2018
iPhone X 64GB - Space gray

iPhone 4 32GB Black - Predany 2014
Samsung Galaxy S3 - najvacsi omyl - vyhodil
iPhone 5 16GB - Space gray - založný
iPhone 7 128GB Black - Predany 2018
iPhone X 64GB - Space gray

-
- Senior uživatel
gandalv: ve škole, některé hodiny mě nudí
Jednoznačně Guitar Hero. Jen by mě zajímalo, jak do hry dostanu více písniček (interpretů) ?? 

-
- Host
Mě třeba baví Dead space 2
ešte pridám zopár čo napr. bavia mňa:
catch a mouse 1, 2, 3
geared 1, 2
myslím že pri týchto sa zabavíš nejaký ten čas
catch a mouse 1, 2, 3
geared 1, 2
myslím že pri týchto sa zabavíš nejaký ten čas

Cobra píše:logická hra Electric Box je bomba
Taktiež odporúčam Electric Box, je to logická hra, musím povedať že dosť ťažká, takže ju budeš hrať dlho

Cobra, v ktorom levely si ?

-
- Mírně pokročilý
Space Miner, jednoznačně nejlepší hra, kterou jsem na iPhone hrál (a je celkem na dlouho).
-
- Host
pro me jednoznacne je nejvetsi navykovka Game Dev story,nejlepsi hra,ktera je nejvic navykova

-
- Host
Necetl jsem vsechny odpovedi, ale jelikoz myslim, ze jsem zkusil snad vsechny slusne vypadajici hry, tak nejdele mi vydrzely:
- Defender Chronicles - v autobuse, praci, doma, kdekoliv.. hral jsem to chvilkama snad rok, nez jsem hru pokoril na nejtezsi obtiznost.. opravdu vyzva, spousta map, taktik, predmetu a dve ruzne hlavni postavy.. upozornuji jen, ze je to docela hardcore. Casual obsah hry se da zvladnout za par hodin a nastavba je pro fandy... obtiznost se zvysuje postupnr az donekonecna:)
- Plants vs Zombies
- Solomon's Keep a Solomon's Boneyard - skvela a navykova rubacka - desitky hodin zabavy
- Infinity Blade - sice se to opakuje, coz mnohym vadi, ale rostouci obtiznost a skvely bojovy system zajisti, ze pokud vas hra chytne, zabavi na desitky hodin - a tem, kteri se dostanou k specialnim bossum a pokori je se odhali i cast deje.. hra ted ceka na treti update s obsahem a tesim se na dalsi dej:)
- Real Racing 2 - tady se pridam k nazorum ostatnich.. nejlepsi zavody na App Store, tecka. NFS, Asphalt a dalsi jsou horsi. Hlavne ten asphalt jsou vyhozene prachy.
- Battleships - principem pripomina sudoku, ale presto je to jine. Skvela logicka hra s dostatkem rebusu zabavi tak na 20 hodin.
- GemCraft - predelavka zname flashovky. Nehraje se to tak skvele jak na pc a vypada to hur, ale da se:)
- Inotia - treti dil je osklivy, nudny a odflaknuty.. Nejlepsi dil serie byla dvojka a tu doporucuju. Paradni rpg, vcetne jakehosi hybridniho multiplayeru.
- Trainyard - logicka hra s obrovskym mnozstvim levelu
Tot vse co me zrovna napadlo u ceho jsem stravil hodne casu. Pak je jeste hodne her co jsem zkusil a bavily me, ale ty zde neuvadim, protoze zabavily jen na par hodin.
- Defender Chronicles - v autobuse, praci, doma, kdekoliv.. hral jsem to chvilkama snad rok, nez jsem hru pokoril na nejtezsi obtiznost.. opravdu vyzva, spousta map, taktik, predmetu a dve ruzne hlavni postavy.. upozornuji jen, ze je to docela hardcore. Casual obsah hry se da zvladnout za par hodin a nastavba je pro fandy... obtiznost se zvysuje postupnr az donekonecna:)
- Plants vs Zombies
- Solomon's Keep a Solomon's Boneyard - skvela a navykova rubacka - desitky hodin zabavy
- Infinity Blade - sice se to opakuje, coz mnohym vadi, ale rostouci obtiznost a skvely bojovy system zajisti, ze pokud vas hra chytne, zabavi na desitky hodin - a tem, kteri se dostanou k specialnim bossum a pokori je se odhali i cast deje.. hra ted ceka na treti update s obsahem a tesim se na dalsi dej:)
- Real Racing 2 - tady se pridam k nazorum ostatnich.. nejlepsi zavody na App Store, tecka. NFS, Asphalt a dalsi jsou horsi. Hlavne ten asphalt jsou vyhozene prachy.
- Battleships - principem pripomina sudoku, ale presto je to jine. Skvela logicka hra s dostatkem rebusu zabavi tak na 20 hodin.
- GemCraft - predelavka zname flashovky. Nehraje se to tak skvele jak na pc a vypada to hur, ale da se:)
- Inotia - treti dil je osklivy, nudny a odflaknuty.. Nejlepsi dil serie byla dvojka a tu doporucuju. Paradni rpg, vcetne jakehosi hybridniho multiplayeru.
- Trainyard - logicka hra s obrovskym mnozstvim levelu
Tot vse co me zrovna napadlo u ceho jsem stravil hodne casu. Pak je jeste hodne her co jsem zkusil a bavily me, ale ty zde neuvadim, protoze zabavily jen na par hodin.
Tales of Furia - Chytlavá plošinovka od českých vývojářů! [FREE] http://itunes.apple.com/app/id716827293?mt=8