Great Tank War [App Store] FREE

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
adiooo

Great Tank War [App Store] FREE

Příspěvek od adiooo »

Tak nechápu proč tato hra není na tomto fóru, (alespoň jsem jí nenašel po hledání). Je to chytlavá hra, kdy hrajete za tank proti vojákům a tankům. Na první pohled blbost ale když se do toho pustíte je to super :D hra se vám sama ukládá, postupujete misemi, můžete si vybrat co chcete hrát, buď jenom peníze dostanete (rank game), nebo postup misí (stage game) je tam asi 1000 misí nevím kolik. :D První mise (stage game) jsou primitivní, velmi lehké, postupem, ale hra zvyšuje obtížnost, já jsem někdo na 30 nebo tak a už si to tak, tak dávám... Za vydělané peníze si můžete koupit armor (štít), weapon (zbraně), tanky (ale pozor nejdou vrátit zpět), nebo různá zlepšení ale to jenom za eura které tam nějak pošlete (nevím jak :D). Hra se dá hrát také multiplayer, nezkoušel jsem, ale kamarádovi zítra dojde iPhone tak vyzkoušíme :D

http://itunes.apple.com/us/app/great-tank-war/id378457262?mt=8

Obrázek

Obrázek

Odpovědět