Playman Winter Games
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Playman Winter Games
Co na tuto hru říkáte? Přijde mi trochu slabší než Summer Games, ale pořád velmi zábavné a hratelné 

Re: Playman Winter Games
http://itunes.apple.com/us/app/playman- ... 75146?mt=8
Cena 0,79?/0,99$
Zobrazit video na http://youtu.be/bCidXPEBfTE
Kód do fóra: [youtube]bCidXPEBfTE[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
Já to hrával už na starém Sony Ericsonu, měl jsem tam neuvěřitelný rekordy, tady to jsou dobré vzpomínky, ale takové rekodry už asi nenahraju
(
Taky mám radši Summer Games, ale prostě playman je super i v zimě
Cena 0,79?/0,99$
Zobrazit video na http://youtu.be/bCidXPEBfTE
Kód do fóra: [youtube]bCidXPEBfTE[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
Já to hrával už na starém Sony Ericsonu, měl jsem tam neuvěřitelný rekordy, tady to jsou dobré vzpomínky, ale takové rekodry už asi nenahraju

Taky mám radši Summer Games, ale prostě playman je super i v zimě

Nejake summer a winter games jsem pred mnoha lety hraval na starickem PC 386 sx , a docela jsme se na tom doma vyblbli. Tohle je neco podobneho?
-
- Host
Jaký je v tom rozdil oproti Playman Vancouver 2010?
Vypada to stejne.
Vypada to stejne.
Iphone 5 32Gb ios7 gm
-
- Host
Necituj příspěvek přímo nad tvým, citace smazána. MG
Rekl bych ze je to stejny.I loga Vancouver 2010 tam zustaly.
Rekl bych ze je to stejny.I loga Vancouver 2010 tam zustaly.
-
- Mírně pokročilý
Tak jsem to koupil a strašně mi tam vadí snowboarding. Být ta hra bez toho, tak dávám 90% (10 že není pro retinu). Se snowboardem tak 70%.. Snižuje to tu perfektní hratelnost Playmana. 

iPhone 6 64GB SG
Macbook Pro 13 2010
Macbook Pro 13 2010
-
- Host
Proc ti ten snowboard tak vadi? Mas tam na vyber tilt / touch.
A kdyz se budes divat na mapku a zatacet predem tak to das jak nic.
Jinak me ta hra laguje - seka se. A to je hned chyba.
Dělálo me to na 3G/3GS/4 jak letni tak zimni playman.
A kdyz se budes divat na mapku a zatacet predem tak to das jak nic.
Jinak me ta hra laguje - seka se. A to je hned chyba.
Dělálo me to na 3G/3GS/4 jak letni tak zimni playman.
Iphone 5 32Gb ios7 gm
-
- Mírně pokročilý
Vadi mi proto, že smysl teto hry jsem vždy hledal v setinových rozdílech a tvořením world recordů (letní verze hry), kdy jsme se s kámošem byli kdo má lepší čas byť jen o jednu setinku. Snowboard tady tento smysl potratil...
iPhone 6 64GB SG
Macbook Pro 13 2010
Macbook Pro 13 2010
-
- Host
snowboard a hlavne brusleni me nebavi 

Nevim jestli to je chyba hry nebo úmysl, ale když uprostřed závodu odejdete do menu hry a pak dáte continue, závod začne znovu od začátku. Pointa je v tom, že u běhu, biatlonu a freestyle se pak nezmění pořadí těch modrých a zelených koleček, pomocí kterých se "běhá". Takže si jich můžete pár zapamatovat a pak je tam nasázet bez chyby rychle za sebou. Hodně to pomůže vylepšit skóre. Asi proto se mi povedlo uhrát v tournamentu 57082 a dokud budu první v žebříčku, tak jsem si zakázal hrát dál, protože je to hroznej žrout času
Ale myslim, že tam moc dlouho nevydržim.. Jinak snowboarding je otravnej, naopak brusle jsou super, to ovládání je docela dobrá inovace. Freestyle mohli udělat jinak, ovládání z běhu tam nedává moc smysl..