Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Multiplayer zni fajn, ale spis doufam, ze do hry pridaji nejaky obsah, co udrzi ve hre trochu dele. Treba nejaky opakovatelny dungeony pro max level, sety, apod:) V DH jsem hru dohral za odpoledne a uz neslo nic delat. Ta hra ma spoustu nevyuziteho potencialu. Tak uvidime, jestli se polepsili, nebo to je jen dalsi hra na chvilku.
Jo je to takove krasne diablo na iPhonu. Grafika super, je to svizne (ip4) a prijemne hratelne. Akorat mi prijde ze to docela basti baterku, ale to uvidim az po delsim hrani.
--- iPhone 7 iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil Macbook Pro 13" 2017 iMac 21.5" late 2012 Apple Watch 3 Sport 42mm
jenom teda co mám hnedka první problém, tak že klikáním to nefunguje jako v jedničce... tady musím utočit a otevírat truhly přes HL tlačítko v rohu.... v jedničce stačilo máčknout na truhlu nebo enemyho a utočil jsem... tady ne :/
Chcel by som sa niečo spýtať... mám 4.0.1 kvôli unlocku... zaujima ma či ak potom prejdem na 4.2 mi ostanú rozohrané postavy alebo pôjdem odznova... zásadne nejdem cez backup ale dávam čistý update... či to neťahá teda údaje z gameloft live napr... aby som vedel či sa mi oplatí kúpiť to/rozohrať teraz alebo až keď bude unlock na 3GS 4.2 new bootrom. Ak nie tak si radšej počkám na ten unlock a kúpim to až potom, možno to bude aj v zľave vtedy
MacBook Air (mid2012), core i5, 64GB SSD + ext. disk WD My Passport Ultra 1TB iPhone 5 32GB black iPad 2 WiFi+3G 64GB white iPod nano 6G 16GB silver
mno to já nevím jak to zvolit... MULTIPLAYER COMPATIBILITY ** Multiplayer mode available only on iPhone 3GS, iPhone 4, iPod Touch 3G or iPod Touch 4G, with 3.1.2 OS or higher.
což z toho soudím, že si Multi nezahraju, snad někdo vymyslí jak multi zprovoznit na 3G
No ja uz to jedu znova dokola ale je to teda dost nuda. Zustane vam postava, sice vsechny nestvury jsou silnejsi ale ocividne ne o dost. Navic se zacnou recyklovat nazvy pro brneni a podobne, takze Soldier helm je po te znacne lepsi nez Crusader a tak, takze zadna slava. Graficky super, pekne udelane .. ale kratke )).
--- iPhone 7 iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil Macbook Pro 13" 2017 iMac 21.5" late 2012 Apple Watch 3 Sport 42mm
HaLFiK píše:Nechápu proč ten Multiplayer nefunguje na 3G. Kdyz napriklad Pocket Legends fici na 3Gcku uplne v pohode.
Multiplayer není možná z důvodu ,že 3géčko už úplně nezvládá na 100% plynule ani SP a v MP by byla citelná prodleva (soudím dle ostatních her kdy jsem hrál něco proti kamošovi s 3gs zbytečně to lagovalo)
hra ani jednou nespadla.. ip4 .. vím co s tim máte.... Je to rozbitý tak jo dohráno xkrát.. už mě to nebaví... ani multiplayer neni taková sranda jak jsem od otho čekla, shrnuto a podtrženo pár hodin zábavy ..
..iPhone 5S, 32GB Silver, iOS 7, Vodafone UK.. iPod classic White 30GB iPad 2 64GB WIFI - white iMac "21,5", i3 dual core 12GB RAM MacBook Air 13-inch, mid 2012