Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
to je krutý, to je pokračování Ganstaru co? libovka už se teším Snad tam bude: Jázda na motorce, nějaký mise s vrtupníkem, změna postavy (aspoň oblečení),...
Co to je vrtupník? TommyS
Vrtupník = vrtulník Marty
Naposledy upravil(a) Marty1703 dne stř srp 11, 2010 11:30 pm, celkem upraveno 1 x.
Vrtulník i motorky (člun byl v jedničce? už si nepamatuju ) potěší, ale mohli trochu zapracovat na grafice, jenom mi přijde že pridali pár odlesků. To třeba Hero Of Sparta 2 taky, ale ten to líp podal .
hehe ale tak co znamena coming soon ...lebo uz veelmi dlho cakam kym vyjde tato cast viewtopic.php?f=72&t=28220 a nejak stale nic ...ale aj tak to vyzera uzasne tesiim sa na to uz fest
To Sin City byla jen kachna toto ma oficial trailer takze je to true...mimochodem toto je MASO!!!Vrtulníky,motorky,čluny no prostě normál gta! Až to vyjde tak všichni muzou prodat psp a koupit iTouch
iPhone SE 64GB Space Gray MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2 Moto 360 Xiaomi Mi Band iPhone 5C 32GB Blue iPhone 4S 8.1.3
Hmm... a to bude na iPhone. Mne sa to zdá ako hra z konzoly, velmy premakane tituly najskôr prince neskôr splinter a teraz toto uff vážne iPhone je už v mojich očiach vreckova herna konzola.
Tak a už sa sťahuje EDIT:zachvílu bude odomňa recenzia...(dúfam že budem prvý )
Takže hra stiahnutá a odskúšaná. Začnem tým že sa veľmi nelíši od prdošlej časti. Dá sa tam jazdiť na motorke, no helikoptéru sa mi zatial nepodarilo nájsť. Aj ovládanie (akcelometrom) sa mi zdá trochu horšie! Je aj trochu väčšie mesto a v hre pribudlo menu. Čo sa týky grafiky je znovu o krok dopredu ale žiadna sláva, na videu vyzerala grafika horšie ale z retina displayom je to super ostré. Novo pribudli policajti (a toto ma dosť otravuje) ktorý neustále a husto jazdia po meste. Po troch minútach od zapnutia hry sa mi podarilo ťuknúť do policajného auta a hneď začala agresivita. Je ťažké jazdiť tk aby ste sa nedotkli policajtov ktorý sú v mest fakt husto. Na záver musím povedať že od pokračovania takého presláveného titulu ako je Gangstar som čakal viac...najmä od možností premávky a tak. Na túto hru som čakal fakt dlho takže mierne sklamanie.
Moje hodnotenie: Celkovo 8/10 Grafika 7.5/10 Hratelnosť 7/10
iPhone 6 Plus iPad Air Macbook Air 13" iPod Nano 7G
Tak jsem testoval na iPhone 3G a hra moc plynulá není spis naopak obcas se me i seka podarilo se mi najit vrtulnik take jsem objevil ze tam je nadzemni draha ve ktere se neda jezdit výborné je ze se konecne da plavat s policajtama problem vubec nevidim po hodinovem hrani sem s nima nemel zadny konflikt vyborny je take široký sortiment zbraní ale dle mého je tam nespočet bugů např když jsem dopadal s autem z rampy auto se stále odraželo od zeme (skákalo).
Apple iPhone 5s 16GB MacBook Pro Mid 2010 P3TR05.99
Už som aj ja našiel vrtulník, aj čln na vode som skúsil..neviem ale ten vrtulník sa ovláda nejak čudne. problém sa vyskitol ešte vtedy keď som išiel člnom po vode a zrazu sa objavil predomnou Policajný čln a vrazil som donho-z toho vyplíva že na vode sa nedá vidieť dosť daleko...
Ono těch bugů bylo víc například že jsem letěl s vrtlníkem a dostal jsem se někal kde už nebyla ani voda ale jen nějaký screen města a ještě sem narazil do něčeho neviditelného. A když jsem spadl s autem pod most a vystoupil jsem tak jsem se objevil na mostě.
Apple iPhone 5s 16GB MacBook Pro Mid 2010 P3TR05.99
Ja som tiež s vrtulníkom (nad vodou) našiel takú čsť kde sa voda premenila na zrkadlovú bolo tam mesto ale ja som do niečoho neviditelného vrazil. Potom sa mi stalo že mi prstalo fungovať v autách zabáčanie akcelometrom a musel som prestaviť na volant a zase naspeť a teraz to už ide. Dúfam že tie podstatnejšie bugy sa vyriešia updatom.
Tak je to fakt tak špatné, já sem se na to strašně těšil, ale po tom co jste tady řekli, už se mi do ty hry moc nechce.... Přitom mi v jedničce docela chybí ty motorky, a víc zbraní....
@marty1703 - tie motorky sú tak odfláknuté ,že by som bol radšej keby tam nie sú... napr sa mi aj nepáči ,že prejdem cez každý stĺp ale keď mám prejsť cez malinký krík tak narazím ako do betónu...
MacBook Air (mid2012), core i5, 64GB SSD + ext. disk WD My Passport Ultra 1TB iPhone 5 32GB black iPad 2 WiFi+3G 64GB white iPod nano 6G 16GB silver
Tak dneska jsem si jí zakoupil a hraju jí furt až mi ruce zdřevěnily Je to super hra ale trochu se to seká na 3GS.... Je pravda, že tam je spoustu bugů ale myslím, že nová verze to všechno opravý....