Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
We Farm je nova online hra velmi podobna We Rule alebo Farmwille znamej zo socialnej siete facebook (hra je od rovnakych tvorcov ako We Rule) Vasou ulohou je postarat sa o farmu a ako spravny farmar musite pestovat rozne rastliny,ovocie,zeleninu ci stavat budovy,domy a samozrejme nechyba moznost obchodovat zo susedmi. Na rozdiel od We Rule je tu moznost chovat rozne druhy zvierat
Jakožto fanoušek a zarputilí hrač We Rule musím řict že We Farm posouva laťku mnohem výše. Grafika je mnohem krasnější a vykreslenější. Celkově se mi zda hra rychlejší než We Rule. Jak logovani tak během hry. Kdo by si me chtěl přidat - Komonek (level 9)
Naposledy upravil(a) komonek dne úte črc 20, 2010 5:10 pm, celkem upraveno 1 x.
Keď by som spravil restore iPhone a potom by som neobnovoval zo zálohy, stačí, aby som sa na +Plusku prihlásil pod svojím nickom a budem tam mať svoju uloženú hru?
Ozaj, našiel som bug z ktorym sa da dostat na niekoho ineho farmu a burat a stavat tam ale aj ked niečo zburate alebo postavite tak sa to tvari ze t opostavilo ale ked sa tam pozriete znova tak to tam nieje, burat som neskusal ale je tam ta moznost no nechcel som nikomu nič ničit
Tak uz vtom jedu taky Nick: Lejci Edit: Nenasel jste nekdo nekde nejakej navod nebo prehled co k cemu je a tak. ? Naco jsou presne ty objednavky u lidi ktere mam pridany? Dik
Naposledy upravil(a) Lejci dne stř srp 04, 2010 4:03 pm, celkem upraveno 1 x.
V poslednom čase sa mi skoro vôbec nedá pripojiť na farmu. Zakaždým hláška, že nie je prístupný internet, či som na wifi alebo edge. ide to len niekedy.
Na těhlech hrách mě srašně štve ta možnost kupovat si věci, které vás zvýhodní... Nevím, jak je to tady (ještě jsem nezkoušel) ale vzhledem k tomu, že tam je zlato a Gro, stejně jako u We Rule zlato a Mojo a je to od stejného výrobce, tak to Gro asi taky bude za real cash co?
Takovéhle věci mě od toho strašně odrazují, protože ať se budu snažit sebevíc, vždy tam bude nějaký šílenec, který si nakoupí Gra 6 půlek a ač bude hrát sotva týden, bude mít lepší farmu než já.
Zdravim vsechny. Posledni dva dny mi zacala hra uplne nehorazne padat. Nevim zda je problem u me nebo nekde u nich. Ale prislo to zniceho nic... Ma nekdo podobny problem?
Tak doufejme ze bude nejaky update. Stejne tak mi to delalo We Rule, a po jednom z poslednich updatu je to v pohode. Hra mi vzdy spadne tak 10 vteřin po vstoupeni do me farmy. Takze nestihnu prakticky nic