Zdravim,
Chtěl bych se zeptat, pokud existuje nějaká podobná hra na IP, známé hře na PC Neighbours From Hell ?
http://www.youtube.com/watch?v=qiQ5fr7bTE4
Hra na způsob "Neighbours From Hell", existuje ?
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
-
- iPhone expert
Re: Hra na způsob "Neighbours From Hell", existuje ?
Ja by som tiez bol za, bola to velmi dobra hra na PC 

iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
tato hra je i na javu, nechapu proc neni na ios:( dale pak bych chtel hru, take z javy, jak prijedete na tabor, a mate za ukol zbalit tu holcinu:) na ios je hodne peckovych adventur, jenze ja so moji eng:(... mrazika nechci a polda me nebavi:D
kdyby nahodou nekoho zajimala ta hra na javu tak jmeno je sosed

kdyby nahodou nekoho zajimala ta hra na javu tak jmeno je sosed

-
- iPhone expert
Třeba na iOS je. Já si pamatuju jak jsem jí dřív hrál na PC (oba díly) a nikdy jsem to bez pomocí návodů nemohl dohrát. Snad to bude existovat, ikdyž tomu nedávám naději, ale bylo by to super!
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8