Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Tilt to Live je vlastne totez jako "Starball" jenze cilem neni sbirat kulicky a vyhebat se cervenejch,ale sbirat barevne kulicky abyste dostali komba na zabiti tech cervenejch kulicek a tim ziskate body...
Je to fakt kruta hra uz mam odemceny vsechny zbrane krome ty posledni udelal sem nejvic 229tisic nechapu jak nekdo mohl udelat nejakejch 39 mil. co je v tom leaderboardu. xD
No k tvym milionum mam zatim hodne daleko Prozatim jsem na 346 482 - 2117 misto ve svete. Ale treba se polepsim, v Adrenaline Golf jsem se take postupem casu dostal do prvni desitky
Já to včera stáhnul, dneska sem na tom ve škole vybil iPhone:-D hrozně návyková hra:-D Mám něco přes 700 000, myslím 757 000 nebo tak:-D ale nechápu, jak může dát někdo přes mega:-D ještě sem nevydržel dýl než 3 minuty:-D
Jackie proboha ty máš snad kouzelný ruce Já pozabiju pár stovek (max 300) kuliček a končím. A to se snažím co nejvíc.. Ale hra je to hodně dobrá a návyková, díky za tip!
Urcite je to i o stesti, ale jde o to pouzivat tech zbrani co nejvice co nejrychleji...pak je moznost ze se nejaka ta lepsi objevi
Jinak zkuste si pridavat vice lidi do pratel, at muzeme porovnavat. Ja mam zatim mezi prately jen dva a ty jsem pozval ja. A dalsi dva mi to stale neschvalili....
susman: zbrane se ti unlockujou za body za achievementy, takze se zkus zamerit na ne pokud nutne chces posledni zbran (vydrzet 50 sec bez zabiti jedine tecky, nahrat 100,000 bez pouziti nuke, nahrat 100,000 jen za pouziti zakladnich zbrani, apod..)
Moj nick je RMIcko zatial mam 4 milioniki. Ale moc nechapem tym kombam, sem tam mi to aj napriek tomu ze stale zabijam zrusi kombo a zacne pocitat nove :-/
komba se ti rusi vzdy pokud po danou kratkou dobu nezabjes tecku. Nevim jestli je fixne nastavena (napr. 1-2sec) nebo se to jaksi meni na velikosti komba ktere zrovna mas
Tak za tohle tě nemam rád Jackie včera sem to stáhnul, v 23:30 začal hrát a pustilo mě to spát až v 0:45 - a přesto rekord jenom 137k strašně chytlavá hra.
noo dřív sem to hrál skoro non stop, teď už mě to tolik nebaví takže jen čekám na update tohle sem dal za 10 min a tohle skoro za 8... to se mi podařilo držet combo nějak od 100k jinak awards mám všechny kromě ''Eliminate 100+ dots with one lightning strike'' kdyžtak můj nick: toxdick
Ja jsem nahral neco pres 10 mega, chce to opravdu hrat tak jak psal JohnMetsn - co nejrychleji sbirat bonusy - v podstate se vubec nezameruju na niceni kulicek ale na sbirani bonusu. Takhle se mi treba stalo, ze jsem 4x za sebou mel ty ostny - to se to pak hraje
Tak jsem si dneska udelal rekord... Hned po udelani screenu jsem vypnul aplikaci Home buttonem a nejakym bugem se score neulozilo (x1337 combo achievement mi ale zustal).. Kdyby se ulozilo, byl bych aktualne 28. na svete