Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Ubisoft prozradil,ze chysta hru "Assassin?s Creed II: Multiplayer " ,jde o onlinovou hru Assassin?s Creed na iPhone/iPod. Bude to ve stylu "deathmatch",ukolem je dopadnout dalsi vrahy..Hra se bude hrat online pres Wifi..
Jiz brzy.. ?
Naposledy upravil(a) JackieTran dne sob bře 06, 2010 1:11 pm, celkem upraveno 1 x.
No já myslím že i přes 3G se hra bude sekat, např. když vyšla N.O.V.A tak se mi sekala aji přes wi-fi. Sekala se všem,nejspíš to měli špatne optimalizované ,ale aji kdyby to měli dobře optimalizované tak si myslím že to 3G stíhat stejně nebude
no aj mne nova sekala ale daj som Safe Mode a bez seku to iste aj GTA. 3G ma malo volnej pameti Ram mne chodi okolo 40mb cydia ma tiez vpliv na pamet ale safe mod to zachranuje
Ty kks, škoda peňazí, je to hlúposť riadna, ja som si myslel že to bude mat niečo spoločne s assassins creed 2 že tam bude parkour, super zabijanie bitky s mecmi, niečo ako deathmatch , ale to sú v jednom meste 4 ludia rozmnozeny a veľa klonov (civilov) a vy musíte nájsť skutočného hráča a potom ho zabiť, blbosť isto... 2/10 za to že to je online a za to že je to značka assassins creed ...