OpenFeint
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
OpenFeint
Jelikož jsem tu nikde nenašel informace. Snad sem tohle dal na spravné místo na foru.
Bylo by mozna dobre kdyby se sem prihlasili hraci, kteří hraji hry využívající tenhle system. Aspoň kolem mne ma malo lidi iPhone a rad bych se změřil i s ostatníma hráčama jak jsou na tom. Vzhledem k tomu že nová verze OpenFeint bude pdoporovat Multi-player hry by tohle bylo dobre.
Mometalne OpenFeint podporuje docela hodne her jako PocketGod, Mecho Wars, Minigore, 33rd Division,....
OpenFeint
Muj nick: David_CZ
Bylo by mozna dobre kdyby se sem prihlasili hraci, kteří hraji hry využívající tenhle system. Aspoň kolem mne ma malo lidi iPhone a rad bych se změřil i s ostatníma hráčama jak jsou na tom. Vzhledem k tomu že nová verze OpenFeint bude pdoporovat Multi-player hry by tohle bylo dobre.
Mometalne OpenFeint podporuje docela hodne her jako PocketGod, Mecho Wars, Minigore, 33rd Division,....
OpenFeint
Muj nick: David_CZ
Naposledy upravil(a) toxic dne ned lis 01, 2009 1:01 am, celkem upraveno 1 x.
-
- Host
Re: OpenFeint
muj nick: kub4
hraju prevazne defender chronicles
Můj nick je Beavers a taky se tu s tím nevytahuju, mám ho, jako ty, v profilu.
Iphone 3G 16Gb - O2
-
- Host
kub4 píše:muj nick: kub4
Beavers ide tu o nick na OpenFeinte, teoreticky ho nemusi mat rovnaky ako na nick na fore
Omlouvám se, to jsem přehlédl. Beavers.
Rád bych upozornil na nově vznikající databází Česko-Slovenských hráčů ve službě OpenFeint.
Své přezdívky můžete vyměňovat ->ZDE<-.
Své přezdívky můžete vyměňovat ->ZDE<-.
Doteď jsem OpenFeint přehlížel. Vše jsem vždy odklikal, abych si mohl zahrát hru. Mám iP 3G a nemám oficiální možnost mít GameCenter tak jsem se teď pozastavil nad OFem a zjistil jsem, že je to hned zábavnější.
Nick - Halfik
Hry - Dead Runner a Retro Revolution
..
Nick - Halfik
Hry - Dead Runner a Retro Revolution
..