Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Akú hru by ste radi videli na iPhone?? Nejakú hru čo ste hrávali na konzole alebo mobile. Ja si viem predstaviť kvalitné rally ( kvalitu si predstavujem ako u RealRacing)
Určitě poradne rally!!! Něco jako sega rally na PSP.iPhone moc není na FPSky ale jako konzole na závody určitě ujde.snad kdyby udelali konečně ten ovladac.ach jo
Doufam ze vas prekvapim... Dizzy, Eye of the beholder, UFO, Megalomania a hlavne Defender of the Crown. ted si na dalsi skveli hry nevzpomenu co bych si rad jeste zahral
nejaku poriadnu strategiu!!! come on EA, ja uz chcem moj Red alert taktiez by som ocenil Patapon alebo Fat princess (ale tu poprosim aj s multiplayerom!!!)
No, ja rezident evil nemezis alebo ako sa to píše? Hral som to ešte na starej PSX a to už pár rokov je. Alebo Tomb rider,need for speed 4. Asi Tak tieto vivolavajú vomne pocit nostalgie staré dobré časy.
ja bych si rad zahral Pro evolution soccer(i kdyz X2 football tky ujde ale neni to upe ono,a real soccer je mnohem horsi),dale metal gear solid(ale se vsemi vecmi jko na playstationu,ne jen strilecka,na iphonu je to upe jiny zanr,chtel bych to v tom puvodnim stealth zanru) a tke moji nejoblibenejsi hru na pc Supreme commander(u nas ve tride to hraje 8 lidi tze davame pravidelne 4vs4 bitvy,to by bylo super kdyby sme to mohli hrat i ve skole proti sobe,ale vsichni stjene nemaji iphona ale upe by mi stacilo dybych to moh hrat jen proti jednomu, to je muj sen hry na iphone) jeste bych si tk nk napul pral COD na iphona jenze tm by se tezko resilo ovladani,mys je proste mys,nvm treba by naky novy zpusob infinity ward vymysleli
Monkey Island - už je (chce to jen CZ) Neverhood Broken Sword Indiana Jones Polda...Posel smrti...atd.
podle mě Adventury sedí na iPhone nejvíce...auta a strilecky nic moc...S vyjimkou Terminatora (ten se povedl). Worms je propadák a za ty peníze nestojí...moc malé a takové nepružné