nova hra na appstore, je to na 90 perc. kopia hry iMafia od splocnosti Playmesh. Jedna sa o to, ze kupujete, vylepsujete auta, robite online zavody proti inym hracom.
keby nieco moj nick: enko
upravený názov po novom update hry. Almi
Race Wars [App Store]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Re: iRacing [App Store]
Hm, predbehol si ma, zrovna som chcel napísať review :)
Hra sa mi dosť páči, pridám ešte pár screenov:
AppStore link

Viacmenej, hra mi pár krát padla, a občas sa nedalo s nikým závodiť.
Ak by to niekoho zaujímalo, som Yreg ;)
Hra sa mi dosť páči, pridám ešte pár screenov:
AppStore link
Turn your amateur crew into the most prestigious, powerful racing force in the streets.
FEATURES
- FREE graphically-enabled, immersive massively multiplayer online role playing game for iPhone and iPod touch
- Gain street cred for your crew with numerous quests
- Pimp your crew with cars and equipment
- Race ONLINE with other people
- Countless hours of gameplay
- Global leaderboard to recognize the top crews
- Connect with your friends through email and texting
Blog - blog.playmesh.com
Twitter - twitter.com/playmesh
Chat - chatterous.com/playmesh
Brought to you by the makers of iMafia.

Viacmenej, hra mi pár krát padla, a občas sa nedalo s nikým závodiť.
Ak by to niekoho zaujímalo, som Yreg ;)
obcas sem taky zaznamenal pri zavodeni chybu v nacteni profilu protivniku, ale uz sem to zkousel a stava se to pri prepinani ze hry iMafia. Nedokazu presne popsat problem ale obe hry zrejme pouzivaji stejnoudatabazi hrace, akorat si program musi chvilku zviknout ze se hraje jina hra
Jeste presne nevim co znamenaji posledni tri polozky ve statusu vlastni postavy
Hraju to hvilku teprve.

Jeste presne nevim co znamenaji posledni tri polozky ve statusu vlastni postavy

Prosím niekto premenujte vlákno, hra sa volá po novom Race Wars. V update mimo zmenu názvu nič nevidím, písali aj o nejakých bugfixoch.
Predpokladám, že tie tri posledné veci nejak súvisia s "Police", ale tam nikdy nič nemám :(
Predpokladám, že tie tri posledné veci nejak súvisia s "Police", ale tam nikdy nič nemám :(
-
- iPhone expert
tak hraju taky
nick.. Marthinez

nick.. Marthinez