iShoot som uz presiel aj na extreme, tato hra je fajn. tak ci niekto nepoznate na tento zaner daco podobne a dobre, dik
tankova hra na sposob scorch alebo worms
					Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
	V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
- 
				kills

tankova hra na sposob scorch alebo worms
teda nemusia tam nutne byt tanky ale aby to bolo taka turn based prestrelka
iShoot som uz presiel aj na extreme, tato hra je fajn. tak ci niekto nepoznate na tento zaner daco podobne a dobre, dik

- 
				Diablo

Re: tankova hra na sposob scorch alebo worms
Snails [App Store] ... na způsob Worms , ale upřímně není to moc dobré, iShoot je mnohem lepší (teda já osobně proti PC nehraju vždy hraju proti někomu a v takovym případě je s iShoot mnohem větší zábava) Navíc Snails můžou hrát max 2 na jednom iPhonu.
Jinak nevim o ničem dalším co by stálo za řeč, myslim že i Shoot zatim nemá konkurenci.

Jinak nevim o ničem dalším co by stálo za řeč, myslim že i Shoot zatim nemá konkurenci.
- 
				kills

Re: tankova hra na sposob scorch alebo worms
keby bolo s kym tak by som tak ishoot nema konkurenciu no :/