Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Je to hra ve stylu Van Helsing Na výběr je 6 zbraní: Pistol, puška, kuše, granát launcher , kulomet a BFG. Samozřejmě hra podporuje multi-touch. Pravdě podobnosti bude stát pouze 0,99?, ale bližší info zatím není. Myslím si, že to bude stát víc
Vizera to fajnovo,mislim si ze timto tempom budeme na iphone hrat fakt kvalitne gamesky a mozno sa iphone zacne povazovat za novu hernu platformu aspon ja si to mislim.
Len upozornujem ze uz je to von! A ma to SPECIAL INTRODUCTION PRICE
EDIT: Odporucam sa drzat pri fontanke. Inak berem spet moj pesimizmus vyssie. Je to hratelne. Cakal som viac to je pravda ale inak je to pekne a hratelne urobene.
EDIT: A kedze ma to celkom chytilo tu je hned moje NOOB score. Ale to je len tretia hra.
iPhone 4 32GB JB by GP iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
Tak hru už sem si zahrál a musím zkonstatovat, že je to v současný době rozhodně jedna z nejlepších her na iPhone. Hra je perfektně plynulá a vypadá opravdu dobře.
Podle me je hratelnost naprosto vyborna, ja hru iDracula mohu doporucit a za ten dolar je to naprosto skvely kup.. podle me nejlepe utraceny dolar na appstore za posledni mesic.. tvurci nezklamali..
Ale doporucuji si pospisit, uz brzy prijde zdrazeni na $2.99.. ten update prinese dva nove levely, nove zbrane, prisery.. ja sveho nakupu urcite nelituji
Zábavná hra to je, ale podle mě jenom na chvíli, bez příběhu. Prakticky jenom běháte a střílíte dokolečka monstra. Přestalo mě to bavit asi za 10minut. Každopádně super graficky udělaná a ovládání je také řešeno dobře.
pořád nic =p já nevim co tady kolegové řikali že hra nemá lvly, ale ta postavička levluje, ty perky jsou upgrady. já bych to za urovně bral ... každopádně to hraju pořád a je to super !!
Tk konečně update !! přináší 2 nové lvly ,2 nové mody,nové perky,nová monstra,v modu rush si lze vybrat zbran !dále 2nové zbraně(1pouze v rush modu) -Bladeripper,flamethorver ! dále možnosti změny zbraní:shake to get the best a single tap to switch =) mody- -Wave atack: netřeba snad popisovat, chodí na vás vlny,můžete kupovat upgrady -super survival: v podstatě stejné jako survival,jenže přidané "boosty" na pár vteřin (cca 10) ... je jich více jako rychlost,zastavení času,...