Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Tak kdo z Vás paří tuhle gamesu? Za ty prachy rozhodně stojí a jen tak neomrzí.. Je těžká jak sv*ň...
Chtěl jsem se taky zeptat, jestli někdo nezná kde by se daly najít ňáký návody, třeba i videjka jak dokončit levely, ptž některý jsou fakt oříšek a chce to trpělivost
Opravdu je to tak dobrý? Koukal sem na screeny a říkal sem si, že to za ty prachy nestojí..ale možná změnim názor, pokud je to tak skvělý (je to něco jako JellyCar?)
Jojo, je to podobný jako Jelly Car, ale to mě po chvíli strašně omrzelo a už to jen leží na SB )) Jukni na ňáký videjka, je to fakt skoro stejný jak stará dobrá Elastomania... akorát jezdíš na kole
Hra zato jednoznacne stoji... len ta hra je velmi tazka musite vediet dopadavat a nemozete jazdit len tak ze drzite plyn a idete.. ja som ju skoro presiel.. som na poslednom 25 levely ale vynechal som asi dva levely.. tie najtachsie... neviete ci sa daju stiahnut dalsie??
Musis mat ucet v iTunes a stiahnut si ich cez App store + kreditnu kartu ak su platene....
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Nie nikde inde hry nezozenies iba cez iTunes alebo Cydiu. Vsetko ostatne je warez!
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
necituj posty kotre su hned nad tvojimi uz si tu dost dlho aby si to vedel. dodo
musíš začít že pojedeš doprava nahoru a pak se dostat dolu a až budeš dole tak sebrat tu vlajku která je jakoby z leva nesebratelná a pak zase vyjedeš nahoru jakboy na start (po cestě sebereš ještě jednu vlajku) a pak už to vezmeš normálně vlevo a sebereš všecky vlajky co je třeba chce to mít grif ale dá se to (já to odjel asi za dvě minuty)
elsh: ked hovoriš že mámist do prava tak, zoberem tu jednu potom pojdem dole tam zoberem druhu potom zase pojdem dole zoberem 3 a potom tam tu čo je uplne dole ale potom stade vindem a pojdem zobrat 5, a tam de je 6 tam už neviem vynsť...
EDIT: Ještě mě zaujala možnost registrace a odesílání informací přímo z iPhone na server tvůrce hry. Tyto informace jsou poté použity pro žebříčky, pro započítání nej. časů je ale potřeba dokončit level naráz (tedy bez uložení pozice).