Touchgrind [App Store]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Re: Touchgrind je vonku
Neskodilo by napsat neco vice o te hre "pro neznale" nechci rict ze by to nebyla zajimava zprava ale zpusob kterym je podana si podle me nezaslouzi vlastni Topic
.

je to fakt super kolik jste kdo dali v modu JAM SESSION
ja 47 636
ja 47 636

-
- Mírně pokročilý
sem na tom celkem zaseklej
)) hraju si tak půl hoďky a zatim top mam něco lehce přes 150 tisíc
tohle budu hrát dlouho 
Pro ty co hru neznají:
Jedná se o skateboardingovou hru kde máte prkno z pohledu ze shora a pohyby prstů určujete rotaci prkna a odrážíte se pomocí prstů že vyvinete tlak na dotykovou plochu a na správnou část prkna.
http://www.youtube.com/watch?v=5nNz8qVFz-I

Pro ty co hru neznají:
Jedná se o skateboardingovou hru kde máte prkno z pohledu ze shora a pohyby prstů určujete rotaci prkna a odrážíte se pomocí prstů že vyvinete tlak na dotykovou plochu a na správnou část prkna.
http://www.youtube.com/watch?v=5nNz8qVFz-I
-
- Starý pes fóra :)
ja se zatim dostal na 175474, pripada mi jen ze je hra trochu neprehledna, mozna bych udelal fosnu trochu mensi aby bylo vic videt kam se jede
EDIT: tak mala zmena, trochu se mi podarilo nahrat navic, dostal jsem se tak na velmi pekne cislo: 399 139, kdo me prekona?
EDIT: tak mala zmena, trochu se mi podarilo nahrat navic, dostal jsem se tak na velmi pekne cislo: 399 139, kdo me prekona?

MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
-
- patron iPhone.cz
Já! 489 698 

-
- Starý pes fóra :)
Prispevky, ktore si vyzadovali podporu warezu som vymazal. Chalani ak nechces davat 100 korun tak chod na ine forum kde Ti s crackom pomozu na nasom fore warez nepodporujeme!
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Myslíte že mám do týhle pařby jít? Hlavně aby to na chvíly zabavilo.
-
- Mírně pokročilý
pannys píše:Myslíte že mám do týhle pařby jít? Hlavně aby to na chvíly zabavilo.
tohle tě zabaví minimálně na den .... já to hraju tak nějak s přestávkama pořád

na hru sem se vazne tesil ale jeji hratelnost me zklamala... prekazky se nedaji temer vyuzivat vzhledem k tomu ze za jizdy pred prknem je centimetr prostoru na zareagovani...:/ ale jezdeni po volne plose je taky docela zazivny:) alespon chvili 

posledni screen je vzhuru nohama.)

posledni screen je vzhuru nohama.)

Vasekk1 píše:je to fakt super kolik jste kdo dali v modu JAM SESSION
ja 47 636
v JAM SESSION jsem dal 1 014 305 score.
mikerc píše:Vasekk1 píše:je to fakt super kolik jste kdo dali v modu JAM SESSION
ja 47 636
Hoši nepletete si to s Competition ....... ja mam v Jam Session 18,945 a víc ani ťuk

pise ze pres SSH
pokud nemas JB tak mas smulu:) nejspis editoval nejaky soubor 

-
- Mírně pokročilý
mikerc píše:Vasekk1 píše:je to fakt super kolik jste kdo dali v modu JAM SESSION
ja 47 636
poslite screen nech vidime ze je to pravda

tady moje skore

score 1 014 305 je možné, v té mapě je bug na zábradlí, kde grindujete na jednom metru tam a zpátky, což znamená, že by se tam dalo nahrát i větší score...
ale uvěřim až tube screen

Naposledy upravil(a) jablick0 dne ned lis 30, 2008 2:55 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
tak ja som ten bug este nenasiel v jam session mam len nieco cez 20 tisic
idem skusat 

mikerc: klobouk dolu 
moje aktualní, je 86226, nechápu jak si to udělal, pokud si to neudělal v tom bugu

moje aktualní, je 86226, nechápu jak si to udělal, pokud si to neudělal v tom bugu
ja nevim, asi na kazde rampe, stalo se mi to už 2x nebo i víckrát, vzy se to stane pri nejakem triku kdyš do ty rampy skocite, další obrazek : 

-
- iPhone expert
už nic...
Naposledy upravil(a) Martyn dne ned zář 11, 2011 9:14 pm, celkem upraveno 1 x.
MacBook Pro (2008)
myslim si ze vubec nezalezi jestly si mel Fb nebo ne, je to uplne neco jinaho
rozhodne kupuj

-
- Mírně pokročilý
na ktorom zabradli je ten bug? na tom sedom alebo na tom zltom?
No je to celkem těšký.Pokud se chceš naučit realne tricky tak to trva dele.Ja to mam od te doby co to vyšlo a realně umim jezdit až teď.To umí kařdej mentál že se mu to ve vzduch 300x otočí a pak na to dopadne a má 25000bodů.Ale třeba takovej Hardflip nebo FakieKickflip nebo 360flip to je jiný kafe.
mikerc píše:ja nevim, asi na kazde rampe, stalo se mi to už 2x nebo i víckrát, vzy se to stane pri nejakem triku kdyš do ty rampy skocite, další obrazek :
Ja myslel ten na tom zabradli, diky ktery mate kazdej 5000000 bodu

jezdit realne neni tak težké, je to lehka hra, možná je to tim že jezdim na Fb ale na iphone je to uplne o necem jinym, je to tu o hodně lehčí, jinak ten bug je na ty souprave nekolika sedych zabradly
Jo ale třeba hodit si neco na tyč.Nebo do dropu.Jo a skuste něco po fakie nebo nolie je to těžký přehodit rychle ty prsty a kopnout to.Je přece takovejch grendů a a slaidů.Nikdo z vás nemůže říct že umí jezdit reálně.
-
- iPhone expert
Takže si myslíte, že se to dá naučit jo?..a ještě něco: má to podobnou fyziku jako v reálu? (-třeba při ollie, že to musíte jakoby předdní nohou - tady prstem- vytáhonut?) Dík za odpovědi..
MacBook Pro (2008)
u olie vubec
:D je to jak v tony hawk hrách
jak kdybys musel jen zmacknout cislo 2 jen zvednes prvni prst a po tom druhy, olie je lehke